Hustagil® сироп и балсам – при първи признаци на настинка или вирусна инфекция

• 13 736
  • 400
  •   1
Отговори
# 135
Чай, инхалации, бани с гореща вода на краката.

# 136
В началото с компреси и пиене на чай, мед и лимон, а ако не се повлияе с лекарства, каквито ми предпише лекаря!

# 137
  • София
Чай, сироп, а ако не помогне - лекарства.

# 138
  • Русе
При първи симптоми вземам тайлол хот. За засилване на имунната система пия сладък пелин, витамини от а до я

# 139
Загрявам нощем дроба с хустагил балсам и кашлицата намалява, настинката се преборва два пъти по-бързо. Това е моят начин, откакто съм го открила винаги го прилагам.

# 140
  • София
Лекувам се с чай, таблетки за смучене. Пия и сироп за кашлица, като предпочитам да е билков като хустагил.

# 141
При кашлица използвам лукчета, таблетки за смучене, пием билков чай и приготвям компот от дюли.

# 142
  • Пловдив
За простуда си приготвям топла наоитка с лимон, топла баня и дебелунчираои на краката. При температура взимам лекарства. За кашлица - освен сироп правя чай от билки или сироп от орехи, локум, лукчета, а може и варена кока кола.

# 143
Чай от джинджифил, лимони с мед, инхалации, а ако започне кашлица- черна ряпа с мед (пие се сока, който се отделя).

# 144
Обикновенно звъня на личната и я питам за дадено лекарство,което съм прочека в интернет или приятел ми е казал, че е доволен. Ако тя потвърди, че е подходящи в даденият случай го купувам. Иначе винаги и жез да съм болна си пия чайове, предпочитам да купувам билки от възрастни хора, но доста често купувам и пакетирани чайчета.

# 145
  • София/Търново
Неща, които научих в скандинавието. Сауна. И мнооогооо течности, комбинирано с почивка, или поне с липса на сериозно натоварване. Работи безотказно.

# 146
Наблягам на билковия чай с мед и лимон, отделно таблетки вит. С, солен разтвор за носа, ментови бонбони за гърлото.

# 147
  • При децата ми
Прием на повече течности, чай и супи. Витамини, витамин C, и ако се наложи лекарства предписани от личния лекар.

# 148
Чай с мед и лимон, а ако не помогне - каквото ме посъветва личния лекар.

# 149
С чайове и таблетки за смучене за гърлото в началото

Общи условия

Активация на акаунт