🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 3

• 38 897
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Прясно от Пашата Wink

# 76
Пашата май е прекалил с безалкохолните коктейли и му се е размазал фокуса нещо Joy Боже, някой разчита ли снимката Grinning

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 21:03 от Ели-Мели

# 77
С майка си и баща си да я посреща тази нова година... и чичо му Ибрахим нека дойде.. Joy да няма да се затвори с няйкоя лепка, четири дни.. какво ще правят 4 дни............... скука ще му е на Зевса Joy

ХАХАХ какво Стори какво чудоо.. Изпил е целия кашон със здравословното безалкохолно.. Joy

Относно Сторито... От ТТ: Всмукан от това вихрено увеличение, за да се приземи направо в игралната ера на Pasha Fencer!

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 21:05 от grozdence.

# 78
Преди седмица в някой от фенските акаунти имаше пуснати 2 кратки видеа, завършващи с лого-реклама на въпросните Туинс. Съжалявам, че не мога да ги открия в момента. Във видеата Джан слиза от боксовия ринг и почва да влачи за краката единия от близнаците. Косата му някаква междинна дължина между Ферит Аслан и Джан Дивит. Според това, тези двамцата са приятели на Джан отдавна. И имат нещо общо със салона, в който спортува. В момента по-скоро им прави реклама, отколкото да набляга на консумацията.

# 79
Значи щом Джано ще е безмилостен и мъжествен, аз съм за! 4 дни, ехеее, що сторита ще има

# 80
Не зная за вас, момичета, но мен тая втората реклама мноооооого ми хареса. Джан брониран срещу всякакви нападения, физически защитен от удари, така както го искахме -  над завист и обида, политна, стана Супергерой, непробиваема броня на един добър човек зад нея. Така го почувствах. Не играя игри, но ето дори детенце на Ели видя, че е от добрите и ще спасява света от хейтърите. Съвременния Робин Худ иска драстична визия.

Неустоим, Владетел, Победител, Нашият герой слязъл от небето като Ангелът на доброто. Казано накратко - Джан отново е новатор и оригинален.

# 81
Бонджорно Рагаци!

НЯКОЙ ПАК НЕ Е СПАЛ... Grinning И е разпръсквал ЛЮБОВ.. на поразия.. до безобразие..

Събуждам се аз с някакво странно чувство.. Ооо викам си, я да разцъкам в ИГ.. може Зевса да ми е сложил някакви песни.. чувствени и романтични..   Heart EyesТц.. Йоок! : ((
Айде и през ТТ си викам да мина... Анааа.. гледам АПОКАЛИПСИС Joy през секунда 34567 фенки споделят постове на Джан и пишат разни закани.. Joy

Разнежило се е нещо любовчето ни... Стана ми мноого мило..
Само го вижте колко е СЛАДЪК ..  

Превод:  "Липсвате ми всички. Ще се видим в Рим. Много скоро"

Превод:  "Целувка Наистина"

По- късно ще питам едно от нашите момичета от ТТ за истинския превод на това "Davvero" Аз си го превеждам като
"ИСТИНСКА" демек ЦЕЛУВКА ИСТИНСКА!!! Joy Joy

АЙДЕ ЧАО РАГАЦИ БАМБИНИИ .. Ще пиша от РИМ....

# 82
Добро утроо!

Благодаря на всички за инфото и видеата за нашия паша! Two HeartsFlowers Hibiscus

и от маман....

Желая ви приятен вторник! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 83
Добро утро! Animal Hatched Chick

Тоя пък Джан какви бачита раздава по нощите. Той като е безработен и будува цяла нощ, другите хора ходят на работа и спят. Не, че аз съм от тях Animal Joy Cat Тцтц, изтървахме бачитата значи! Animal Crying Cat Face От днес минавам на нощни смени да го дебна!

Ден 15: Divit Brothers People Two Men Holding Hands

# 84
Истинския превод на "Un bacio 😘🎶 Davvero." е "Една целувка от сърце" Еех че е сладък романтик Heart

В ТТ е една жива лудницаа.. Joy Сега всички са станали и полудяха.. Joy

На този коментар Стефка директно му е отговорила така Joy Joy

https://twitter.com/stephanator_89/status/1338670260053028865

-----------------------------------------------------------------

А на този е още по- директна.. Joy Joy

https://twitter.com/stephanator_89/status/1338659362601111553

Така че рагаци, ние сме си съвсем нормални и тихи фенки.. Grinning

Какво толкова.. този човек ни праща "бацита от сърце".. нищо особено..

# 85
И при мен утрото дойде прекрасно след като видях постовете на Джан с целувките Simple Smile
Ех, този мъж, знае как да си изиграе картите и да ни подлуди бавно, бавно с тези среднощни пакостнически сторита дето пуска в последните дни.
Обаче Стефка не му отстъпва в пакостничеството. Много ми е забавна.

# 86
И ние така ще се крием .. Rolling Eyes Ахх, че е лош шеф.. Grinning Grinning

https://youtu.be/tjpfM0jmsfo

С ТАКЪВ ШЕФ Е НЕЗАКОННО ДА СЕ РАБОТИ!!! Misc Bomb Nature Fire
Само за 25 секунди .. и виждам химията с тази актриса .. Grinning

Can Yaman: Какво правиш?
 Х: Нищо. Какво стана?
 C: Все още не си донесла ileke, който поисках преди час
 Какво криеш зад гърба си?
 Х: Нищо
 В: Дай ми го, нека видя
 Наистина ли? PF?
 Не е ли толкова забавно? Аз също го играя. Нека да играем в екип следващия път

Данир Стефка е номер едно! Това е последната й мисъл.. Grinning Grinning
"Слабостта на някои хора е яденето на сладкиши; някои си падат по скъпи бижута; някои биха се отказали от всичко за хубава кола. Аз съм проста. Моята слабост е Can Yaman в спортни панталони"

============================================================

Pasha Fencer с „Can Yaman“ е на пазара днес
Джан с героя си Джан Дивит от поредицата Ранобудна птичка просто има сериозна фенска база в света не само в Турция, Яман не знае какво е да спре. И накрая, Яман, който участва в телевизионния сериал „Мистър Грешен“, замълча, когато сериалът направи своя финал през октомври. Месец по-късно обаче Джан Яман се появи като лице на играта Pasha Fencer, чийто център е Китай.
След като си сътрудничи с много марки в Италия и Испания, Яман подписа за китайска марка за първи път. Джан Яман ни научи, че е игра на Турция и Близкия изток за фехтовка.
Играта Pasha Fencer се среща с ентусиастите си  ДНЕС.

https://www.dizidoktoru.com/amp/ozel-haber/can-yaman-li-pasha-fe … 1Cnw4RA_Kf4KC-KiE

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 19:43 от grozdence.

# 87
Благодаря за инфото, Грозде.
Какъв любопитен шеф си имаме, не знае ли че не трябва да се рови в чужди телефони. Моя ако вземе, пълно с негови и само негови и клипчета от МГ и снимки, че в папка ги сложих, да мога тук да качвам, пък за лаптопа да не говорим. Така неусетно се пристрастява човек в събирането на информация, вманиачава се в някаква степен, за главата ще се хване ако ни прегледа телефоните, и идея си няма до какво пристрастяване води, или пък има?.
Стефка само в спортни панталони ли е пристрастена към Джан, аз съм по-скромна, без претенции, всякакъв казвам, щом е Единствения.

# 88
От душицата ни, почти прясно. Wink
Цитат
Hey everyone! As the ambassador of #PashaFencer, I am excited to announce Pasha Fencer is available via App Store and Google Play Today! Download it now and come with me to start a fantastic adventure! Sword in hand, world in hold! Pasha Fencer, 12.15, game time!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Италианките очакват съвсем скорошно пристигане на Джан в Италия. Да не забравяме, че го чака участие в предаване. В подкрепа на тези им заключения е и публикуваното от Андреа Карпентиери, който ще лети за Рим на 5 януари. Мислех, че е от мениджърския екип, но не е. Актьор е. Или ще участва в същото предаване, или има нещо общо с проекта на Ферзан Йозпетек.

И малко рИклама. Crazy

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 20:45 от profi_1

# 89
С ТАКЪВ ШЕФ Е НЕЗАКОННО ДА СЕ РАБОТИ!!! Misc Bomb Nature Fire
Само за 25 секунди .. и виждам химията с тази актриса .. Grinning

"Слабостта на някои хора е яденето на сладкиши; някои си падат по скъпи бижута; някои биха се отказали от всичко за хубава кола. Аз съм проста. Моята слабост е Can Yaman в спортни панталони"

Вай, вай, вай... аз съм в шок! Grinning Тоя Джан ще кани на романтична среща ли тази служителка или ще цъкат играта Grinning Мале, мале Grinning Джано и с четка за тоалетна да говори, пак ще ни залива с химия от екрана JoyJoyJoy

А това на Стефчето е мисъл, която бих си татуирала, ако не бях омъжена Grinning Grinning Grinning Стефка президент! Не! Джан президент, Стефка вицепрезидент! Grinning Grinning Grinning

И най-последно, но не по важност! Някой свали си играта вече? На тази шикарна снимка, дето Профи я е постнала, пише, че е налична в Гугъл Плей, а като напиша Pasha fencer не ми излиза неземно красивото лице на Джан Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт