Изпращаме лятото с песен,МАРТЕНЧЕ посреща свойта първа есен!

• 9 699
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
 Веси, честито християнче bishop, а за бисквитите, ставаше въпрос, че ще са някакво разнообразие. Вариант за хапване привечер. Колкото по-разнообразно, толкова по-голям шанс да не й омръзнат нещата, които яде.

# 286
Веси, честито ти християнче  Hug.
А къде беше кръщенето ?
Аз бях кръстница в събота в Руската църква, на много близка приятелка на момиченцето, но процедурата ми се стори малко прибързана и не достатъчно тържествена, но да са живи и здрави дечицата  Hug  Heart Eyes  Hug важното е, че традицията е спазена  Simple Smile
Кате, това е страхотна новина, благородно ти завиждам  Heart Eyes
Наскоро, гледайки бременните в парка си мечтаех точно за това, ... но за съжаление не ни е момента сега, ние планирахме да пробваме пролетта на 2008, но както е тръгнало може и да поотложим с година, две  Sad решили сме по-голямо жилище да купуваме и заеми да погасяваме предсрочно...не го виждам по-рано от 2010  Sad, а и към момента позицията ми и заплатата са добри, ако не друго, поне правя добро CV...

# 287
Кате-Н,честито!!!Това е страхотна новина...супер Hugне се отказвай...Преско ще си има истински приятел в живота.А пък и наистина разходите сега ще са по-малко,имаш доста неща от първото бебче.Споделяла съм ви,че и аз се замислям за породени дечица. LaughingУспех,каквото и да решиш. Hug
До тези мами от вас,които дават девин водата с розов етикет-гледах преди време едно предаване по телевизията,в което лекар коментираше,че водата НЕ трябва да се преварява,защото се променя минерализацията й и ставала неподходяща за бебета...Аз лично давам чешмяна,преварена.
Весе,църквата,в която кръстихте Маги в Хиподрума ли се намира???Че попът нещо ми изглежда познат по физиономия newsm78Аз също мисля да правя кръщене на Яна скоро и то точно в тази църквичка/ние живеем близо до нея/,та пиши ми по-подробно как е минало,какво се изискава...може и на лични,да не тормозя останалите мами.
Ето и малко снимки от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40658&photo=134
Чао,слънчев ден.

# 288
  • София
Здравейте, момичета! Hug

Кате, честито EFP! Много е хубаво според мен децата   babyuu passifierда са с малка разлика защото ще израстнат заедно и после ти спокойно ще можеш да си се развиваш професионално - тоест прекъсването ще е еднократно но с двоен ефект! Моите дечица са с 7 години разлика и сега вече мога да кажа, че това е доста голям периот и за майката и за самите деца!
Весе, честито ти християнче! bishop Да ви е жива и здрава малката Маги!  bouquet
Да ви се похваля и аз - и ние вчера кръстихме Гоги! Ето малко снимки от събитието:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=65288&photo=9

Малкия изобщо не рева и дори си гукаше заедно с попа. След църквата се почерпихме в едно ресторантче в Студ.град- а подаръците бяха наистина страхотни!

Хубав ден на всички мами и бебоци
 Hug Hug

# 289
 Тася, къде си, ще ни заключат темата, а мисля, че всички на теб разчитаме smile3521

# 290
Леле Кате каква новина newsm81 newsm81 newsm81 Направо нямам думи, развълнувах се много, дано всичко е наред, браво за решението ти Hug Hug Hug смелост, спокойствие, вяра в себе си и  това е, не парите са толкова определящи за отглеждането на едно дете Hug

Честити християнчета на Веси и Даника Hug

А Янето и Гоги са такива сладки душки, страхотни са Hug

# 291
Честито, Кате_Н! Много хубава новина  Grinning И аз се бях шашнала по тоя повод преди 1 седмица, ама то е защото раждах секцио и ща не ща трябваше да правя аборт...  Confused Е, слава Богу, нямам 2 чертички Simple Smile
Честити християнчета на Веси и Даника !

Ние цяла нощ не можахме да спим. Явно на Криси ще й никнат още зъби, а покрай нея и на нас ще ни поникнат  Shocked Ама аз чак към 4.00 се усетих, че може да е неспокойна от зъби и я намазах с Калгел, та се успокои и си спа до 6.30... Ама аз съм като парцал днес... Close Дано тази нощ да е по-спокойна, че утре ще съм мнооого зле. Това, безсънието, хич не ми понася....

Да ви се похваля - вчера и днес на обяд Кристина изяде по 1/2 пюре от големитееее  Hug Това за нея е голямо постижение, що се отнася до зеленчуци или месо... Иначе каша, кисел и плодово пюре вече не отказва  Grinning Абе с две думи - напредък като за хвалби  Laughing

# 292
Кате страхотна новина. Много се радвам за теб и сьм сигурна,че ще се справите перфектно.

Честито на новите християнчета.
Аз да ви се похваля вчера бях на фирмен банкет и си прекарах страхотно,а не сьм излизала сама без Марти от 20 август. Момичета излизайте по-често,че само покрай тези деца ще изкукаме. Днес направо сьм нов човек,даже и детето гледам по различен начин.

# 293
Аз да ви се похваля вчера бях на фирмен банкет и си прекарах страхотно,а не сьм излизала сама без Марти от 20 август. Момичета излизайте по-често,че само покрай тези деца ще изкукаме. Днес направо сьм нов човек,даже и детето гледам по различен начин.

Страхотна идея, ама като няма на кой да я оставя (освен в съботите и неделите, ама тогава излизаме тримата).

# 294
  • София
Кате, наистина новината е много хубава Laughing Heart Eyes, но ти си преценяваш най-добре. Ние сме с теб! Наистина разходите няма да са ти толкова големи, защото си имаш много неща от бебока. Аз съм израстнала сама и много са ми липсвали брат или сестра, с които да си споделяме, да плачем, да се смеем и дори да се караме.
Честито на християнчетата.   bouquet
Мила, Бобчо толкова много е пораснал...направо ще го изям. И много прилича на теб. А Симона още не я даваме.  Wink ама ако ще я взимате от сега казвай да правим другото бебе.  Laughing

# 295
  • Русе
Добър вечер и от нас  Grinning
Katia_N честито !!! Hug щом дотук си се справила и сега ще се справиш   bouquet
Честито и на християнчетата   bouquet
Ние днес използвахме максимално хубавото време за разходка  newsm10 и се наслушах на глупости от една скоро станала мама! Бебенцето имало силни колики ( няма 2 месеца), но се хвали че му дава сок от ябълки и морков и дори няколко лъжици зеленчуково пюре  #Shocked Rage по съвет на книгите и педито!!!!!!! А според видната лекарка за да му минели коликите трябвало да спре  да го кърми  вечер  #Crazy.....без думи ....
А за водата аз давам от тази на девин и редувам с преварена чешмяна без никакви проблеми  Laughing
Лека  вечер  Heart Eyes

# 296
Катенце, честито!!!! Мисля, че е сууууууууууупер! Наистина! От ония дни се бях змислила, че ако не бях секцио, щях сигурно и аз да взема да свърша таз дейност и да знам, че съм приключила, така да се каже...

Най-много с два бебока да ни посещаваш по-рядко темата, че ще имаш и в още една да пишеш... Simple Smile)) А пък теб ако те е страх, таткото питаш ли го какво му е??? Simple Smile Те мъжете нали знаеш, че са по-стреснати по принцип  Joy
Можеш да си сигурна, че всички тук много ще съпреживяваме... Апък и няма да си забравила кое кога и как се прави.

Веси, честито християнче. Да ти го пазят от лошо висшите сили, там горе... Hug

Момичета, някоя от вас има ли таблица на "нормалното" (доколкото може да се обобщава) наддаване при децата и количеството храна, която трябва ад поемат на ден?

Тасинкаааааааа, уер ар ю????? Ти си на ход....

# 297
Кате страхотна новина  newsm51 ЧЕСТИТО сигурна съм че ще се справиш въпреки ,че не е лесно с 2 - обаче пък е много хубаво и весело  Hug

Аз също давам от безглутеновите бисквити на плазмон /те са на трохи в кутия/ и на Алекс много му харесват слагам му ги или в млякото или във плодовото пюре.

# 298
Аз ще пусна нова тема

Общи условия

Активация на акаунт