Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 207
  • 786
  •   1
Отговори
# 120
Деси, Изгубен, а вие къде раждахте?
Аз в Селена  Пловдив.

# 121
Аз съм в София в МД

# 122
С какво успяха да те ядосат тия в МД?

# 123
Абе едната акушерка нещо ми се сопваше и ми вика айде лягай, викам секунда, че имам контракция и ми изтърси нещо от сорта на " айде, айде само с три см си, да бяха шест да те съжаля ама са само три" - _-

# 124
Абе едната акушерка нещо ми се сопваше и ми вика айде лягай, викам секунда, че имам контракция и ми изтърси нещо от сорта на " айде, айде само с три см си, да бяха шест да те съжаля ама са само три" - _-
Офф толкова са претръпнали на тая гледка, че са загубили всякакво чувство за емпатия. От една страна ги разбирам, но не е правилно.

Дай боже да попадна на персонал с добро отношение като ми дойде реда.

# 125
От всички други съм супер доволна.. Този който ме прие като дежурен през нощта беше странен, но акушеркире после бяха повече от топ! Доктора и екипа който ме изроди също бяха уникални

# 126
От всички други съм супер доволна.. Този който ме прие като дежурен през нощта беше странен, но акушеркире после бяха повече от топ! Доктора и екипа който ме изроди също бяха уникални
Деси, честито момченце, да ви е жив и здрав!🍀
Важното е , че сте добре, другото минава и заминава..🙂

# 127
  • София
И аз съм с тапата още, но АГ ми каза изобщо да не се вглеждам излишно, защото рядко нещата стават като по учебник. Много често си падала при раждането и затова изобщо да не гледам за нея. Каза да си чакам контракциите и може би изтичане на води. На мен ми остават 5дни до термин, но откъм менструални болки ги имам само като легна и само ниско долу, без болки в кръста. 😁 Имам цяла вечност до следващия преглед и незнайно от къде имам и търпение.

# 128
Уфи аз 9 месеца лежах и ето сега и малкия е мързелив и си седи на топло 🤭🤭🤭
През цялата бременност дебнах при ходене до тоалетната и вече ми е станало навик, освен ако не замине тапата докато се къпя или да я "изпишкам" изцяло, или както казва Сиси да си я нося до края... То и водите по същия начин, чакам си контракциите, ама ги няма, само подготвителни.

# 129
Дойде и моят ред тук Blush
Моята принцеса реши,че трябва да си дочака прекрасната дата на термин 12.12.2020 и в 00:25  се появи на бял свят - съвършена Виктория Heart ,цели 3800 гр.

Поизмъчи ме доста, но нали знаете това бързо се забравя...

# 130
Честита  принцеса Марияна! Здраве и много щастие! Страхотна дата си е избрала, че и на термин. Браво.  Нормално раждане  ли е?

Аз съм в локви кръв, не мога да си обясня, имам обилно кървене, вчера вливат за спиране на  кървене,  в същото време  ми бият фраксипарин за разреждане на  кръвта. Заради ,,Короната,,. Къде е логиката.  Казаха че не пречи.  Хората дето трябва да си го бият едвам го намират  аз с кървене да  ми бият за разреждане....

# 131
Докато кърма и да погледна какво става и ето че имаме чисто нова мама! Честито бебе Виктория на мама Марияна.
Изгубен само сега да не ти падне хемоглобина от кръвозагубата.  Неприятна работа.

# 132
  • Sofia
Фраксипарин слагат заради секциото - да не направиш тромб. Ти пита ли от какво е кървенето? Матката контрахирала ли се е ?

# 133
И аз от кърмещите по нощите ....Честата радост Марияна!Честита да е Виктория!Нека бъде,здрава,щастлива и безгрижна!
Жанинчето го е написала за фраксипарина.Др.Азади беше педиатърка на баткото,доволна съм ,ние само за ваксини ходехме,точна е.Само дето реши да забелва пилето сама,така му го дръпна,че 2 дни при пишкане плачеше слагахме реванол и дефламол,като отидохме другия месец доста директно и забраних да го забелва.Мъжа ми беше в паника да не се е повредил атрибута на мъжествеността.

# 134
Честито Марияна! Да е жива и здрава голямата бебка. Без епидурална ли я роди?

Общи условия

Активация на акаунт