Много скоро коледни песнички ще пеем и ДЕКЕМВРИйче ще люлеем ! {тема 12/2020}

• 28 170
  • 786
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте.
Тази сутрин станах, направих мляко, тъй като цяла нощ ме изяде и нямах вече и докато го давах отведнъж така ме схвана задната дясна плешка, оттам цялото рамо, двете ребра,  и при взимане на въздух ме болеше всичко това, от болка и паника се задуших, и едвам дишах. Сега ми премина, явно съм спала накриво. А от самото секцио ме болят ребра, мускули. Възможно ли е? Какво ги правят тез ребра, като пребито куче ме болят.
Аз помислих че е Корона и вече и задух имам....ще взема да се снимам за успокоение.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 11:35 от изгубен

# 691
Изгубен ти се оплакваше и през бременността от такива болки. Вероятно имаш някой възпален нерв.
Мами, на някоя от вас бебе да е с бебешко акне? Как процедирате?  Аз почиствам с водичка и памучна кърпа и после подсушавам.

# 692
Изгубен ребрата болят, защото те натискат , за да избутат бебето. И мен още ме боли 24 дни след секциото. До преди няколко дни имах и болки в гръбнака и гърба от спиналната упойка.
Скруби и Сами беше с бебешко акне, казаха нищо да не го правя. След баня го мажа с хидратиращо кремове, през деня ако се сетя също го намазвам тук там или минавам с тампонче с мицеларна вода. При него почти изчезна вече.
За коликите пробвахме Лефакс и Колийф, повръща и от двете, а коликите са силни. Милото се гърчи и превива. Трудно му е да заспи, последните дни сме като скачени съдове, заспива само върху мен. Не признава кошара и гнездо. Както си спинка и се събужда със плач, свива се и пак заспива Sad

# 693
Елина ако не е тайна сподели кой е хидратиращия крем и мицеларната вода. С крема по лицето ли го мажеш?

# 694
Аз за коликите засега съм доволна от Био Амика. И го слагам по корем да заспи.

Определено е нещо мускулно и ставно при мен, и от натискането от секциото, но бая се изплаших сутринта.....

# 695
Изгубен ти се оплакваше и през бременността от такива болки. Вероятно имаш някой възпален нерв.
Мами, на някоя от вас бебе да е с бебешко акне? Как процедирате?  Аз почиствам с водичка и памучна кърпа и после подсушавам.
Мицеларна вода и аз минавам на Биодерма и слагам крем на веледа за успокоение с него лекувам всичко,много съм доволна.
И Коко спи основно въру мен по корем.....гушкаме се и така.

# 696
Стискам палци да е леко раждането на мамите, на които предстои.
Бебчо има бебешко акне от 2 дни; нищо не го правя, надявам се да се изчисти само.
Подадох днес декларацията за еднократна помощ при раждане. Може да се отпечата и занесе попълнена за по-бързо и лесно. Приложение #2
Боровинка, пиши как си!

# 697
Skrubi ползвам на Uriage, тъй като имам един подаръчен мини комплект. Иначе сега ще го пробвам и с мустеля, че имам доста мостри. От uriage иначе съм доволна, но ми се иска вече да го мажа с олио вместо хидратиращ крем. По лицето минавам и с мицеларната вода и с крем мажа

# 698
Здравейте, майчета! Аз съм по - добре, но още имам отоци. Ходих до АГ и той ме прати на хирург. Ходих в Медлайн и доктора каза, че се оттичат каналите и да правя компрес с риванол и ракия и при проблем да звъня. Говорих и с консултантска по кърменето и общо взето ми даде същите съвети като вас. Благодаря ти много Жанинче! Таткото и лецитинът свършиха основната работа. Сега ходя със зелеви листа, като салата и мириша на ракия, направо мечта за всеки  мъж. 😊 Момичета, направих си равносметка и почти съм сигурна, че си го докара, защото спях само на една страна, за да гледам бебка и затова се подух точно там отдолу. Пазете се, че много лесно се получава. 😊

# 699
  • Sofia
Здравейте, майчета! Аз съм по - добре, но още имам отоци. Ходих до АГ и той ме прати на хирург. Ходих в Медлайн и доктора каза, че се оттичат каналите и да правя компрес с риванол и ракия и при проблем да звъня. Говорих и с консултантска по кърменето и общо взето ми даде същите съвети като вас. Благодаря ти много Жанинче! Таткото и лецитинът свършиха основната работа. Сега ходя със зелеви листа, като салата и мириша на ракия, направо мечта за всеки  мъж. 😊 Момичета, направих си равносметка и почти съм сигурна, че си го докара, защото спях само на една страна, за да гледам бебка и затова се подух точно там отдолу. Пазете се, че много лесно се получава. 😊
Много се радвам! Ние го правихме на загасена лампа, за да не се травмираме завинаги 😂 Но и сега се бъзикам, че и него съм кърмила 😂

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 14:55 от janin4eto_87

# 700
Сиси, честита дъщеричка! Да е много здрава и обичана!💖💐🍀
Момичета с епизиотопмия, споделете как се възстановявате? На мен на два пъти ми падаха външни шевове, сега стои дупка, доста неприятно... чудя се така ли трябва да е, днес ще го погледнат, ама пак ми е притеснено 😕

# 701
Алекс при мен е 7ми ден, боли си ме добре. Назад към дупето ми отива шева и съответно ходенето по голяма нужда ми е голяма мъка, понеже ме е страх да се напъна(2 пъти предизвикани и едно спонтанно полу-ходене), а пък имам много газове. На моменти ужасно много ме боли, понеже съм още в болницата и за да кърмя се налага постоянно да съм върху шевовете 😭😭Доктора казва, че всичко е наред и е готов да ме изписва. Питах го и понеже имам парене при уриниране от едната страна към входа на влагалището, вика нищо ти няма. Да пия много течности, нямало инфекция, аз като някой идиот от се чекна и се оглеждам с камерата на телефона.

Излезли са контролните изследвания, всичко е наред, утре ни изписват! 🥰💙❤️

# 702
А на мен пък ми излезна епикризата и пише че е трябвало да пия Левокса 7 дни.. . Никой не ми каза на изписването. То са минали тези дни....Проблем ли е,че не съм пила АБ, след секциото?

# 703
Сиси, честита бебка. На останалите не родили пожелавам скорошно виждане с мъниците.
Изгубен, не ти ли биха някакъв антибиотик в болницата? Мен през абоката ми сложиха за 24часа.
Момичетата с бебчета, на колко дни ги изведохте и с какво ги обличате?

# 704
Деси , да имах венозно но до там, за после имам изписан за 7 дни, но никой не ми каза ....както и да е то вече е минало. Явно го изписват да има да всеки случай.....ама като не съм знаела, не съм го пила.

Общи условия

Активация на акаунт