8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 206
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
А малките часовете са им по 20 минути, и като резултат второкласничката няма физическо (има математика), намяа технологии (има български), няма музика (има математика). 😅
На моята щерка нищо не ѝ спестяват. И технологии и предприемачество си има, и по музика пее в часовете, и по физическо търчи из хола, прави клякания, чупки в кръста и т.н (горкият ни съсед, горкият ни съсед)

Ооо полей с вино и няма да има проблеми
А лятос ще танцуваме по двора Joy да предупредиш съседите Joyда не се стресират. Белким ни удържи
Превъзходна идея, тъкмо ще наместим земните пластове, че нещо ми се струва планетата майка не е на себе си напоследък... И нея с дружни усилия трябва да вадим от тихата ѝ лудост. Joy

# 346
  • у дома...
Никакъв балерон не съм! Чиста мама Барба съм си - масивна и тежаща на мястото си. Бройте ме и мене в "Лебедово-то езеро" лятоска в Елена. Ей тоз, розовия лебед...
Скрит текст:

# 347
Засрамих се. Явно само аз съм балерон, който се мисли за лебед Simple Smile и прави упражнения за третокласници.
Странични ефекти на явната лудост.

# 348
Абе я да сме живи и здрави и да избутаме още една година, много сме си хубави даже, и умни, и който не ни харесва, определено няма вкус !

# 349
Засрамих се. Явно само аз съм балерон, който се мисли за лебед Simple Smile и прави упражнения за третокласници.
Странични ефекти на явната лудост.
Аз съм останала с точно обратното впечатление - че си лебед, който се мисли за балерон...
Пък и с твоето преимущество да живееш в къща ако искаш можеш да си и лебед, който да си Фърчи из стаята без да безпокои някакви си там съседи! Sunglasses

# 350
Само дюшемето да издържи:)

# 351
Ама явно не сте достатъчно мощни. Моите съседи не смеят да ме притесняват Joy

# 352
  • София
Аз пък съм жълтия "балерон" Simple Smile Идвам и аз лятото в Елена, само да не стана двоен балерон до тогава...
Вече почервенях от хилеж и децата не ми се чудят - и аз нямам тиха лудост. Joy

# 353
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, момичета!
Знаете, че е по-добре една седмица срам на плажа, отколкото цяла година хем гладни, хем дебели.
С глас съм се хилила на балерон!

# 354
Ама явно не сте достатъчно мощни. Моите съседи не смеят да ме притесняват Joy
Те и моите не ме притесняват, никога! (може би заради не чак толкова тихата ми лудост, не знам)
Та за това ги и уважавам и гледам да не ги тормозя, доколкото ми е възможно. Blush

# 355
Нищо не правят моите в часовете по физическо. Малкият има все първи час, виждам го като излизам, зяпа си филмчета на телефона. Предполагам, че големият прави същото.
Правят си тренировката към 17ч. По 400 лицеви опори, 300 коремни преси. За малкия има и още малко работа на стоялките -  силови стойки, още един вид опори главата надолу и кръгоми. Казала съм на батко му, че искам да ми направи малкия машинка за времето, през което залата ще е затворена. При невъзможност за трениране на техника, поне да се наблегне на силата.

# 356
400 лицеви опори:dizzy_face

# 357
400 лицеви опори:dizzy_face
Е, двеста от тях са така наречените дипове, които имитират кофички в домашни условия. Правят 4 сери по 50. След това 5х20 лицеви опори на стоялките в нормален хват и накрая 5х20 в широк хват. За около 30 минути са готови с всичко. За малкия това е нормална интензивност. Свикнал е, въпреки че много го мързи да тренира вкъщи. Обаче наборът ме изумява последната половин година. Преди го мързел и 10 лицеви опори да направи. Можеше и 50, но нямаше никакви желание да се поизпоти. Правеше 1-2 тренировки на месец. Това лято какво му стана и аз не знам. Като каза, ще тренирам. Че и не спира, а при него обикновено всичко е от ден до пладне. И сега направо му се учудвам. И тайно си мечтая, че един ден може да му дойде и музата за учене така.

# 358
Боже, аз на 10 набирания на лоста се радвам...при нас по физическо 0. Не се сърдя...наясно съм, че има варианти. Но съм изморена от всички и всичко. Да върви езика и това е. За физическото няма да се ядосвам.

# 359
  • Между гори и планини
По физическо ги изпитва днес на правилата на баскетбола, колко е висок коша? Ъъъъ?!🤪 И други подобни. Или да правят проекти. Моя ще го напъна да прави проект, че има две четворки.
Такива спортни постижения не е имал дори когато тренира лека атлетика. Обаче е гъвкав и дългокрак и си качва и двата крака зад врата, може да се върже на възел. Ако бяхме в Русия, щях да го направя балетист ( с майка балерон), има абсолютно всички данни. Аз , въпреки че не си личи , съм била 7г в балетен клас, та ги разбирам падьоми и шпицове, положение на тялото и др. подобни.

Общи условия

Активация на акаунт