8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 197
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
  • гр.София
Класруум се гътна току що за цялото училище. Класът се моли да не проработи, предвид,че след 20-ина минути трябва да започне класното по МАТ -).

Балерон звучи красиво. А някои сме балерчуги,по-скоро.

# 361
Така както гледам Google  се срина. И Youtube не работи.
Рефрешвам от 15 минути и дръжки - ни гугъл драйв, ни чудо...

EDIT: Сринатият гугъл и ютюб работят само през инкогнито мод.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 14:25 от шмърциплянку

# 362
  • Между гори и планини
На нашите миналата година така им заби платформата на Тиймс по време на класното по математика 🤭 Стивън беше един от малкото които успяха да го направят и пратят.
Иначе сега той е в Гугъл, прави домашното по английски и търси информация за 3 жени, разбрах че едната е Хилъри Клинтън. При нас няма проблем.

# 363
  • о`майна лунна нощ е
Gmail-ът ми е зор на мен. Че бая поща имам да отмятам.

# 364
Gmail-ът ми е зор на мен. Че бая поща имам да отмятам.
Логни се инкогнито - работи!

# 365
  • софия
Гмейлът се оправи.
Ред, харесали ви критаракито?

# 366
При мен YouTube си работи на телефона.

# 367
Oправиха се Гугул и  тубата

# 368
  • София
Гмейлът се оправи.
Ред, харесали ви критаракито?
О, супер стана!
Ама малко на импровизация го ударих, и с диталини го спретнах, че това беше най-дребната безглутенова паста, която намерихме. Simple Smile
Ще се повтори задължително!

# 369
  • София
Момичетааа, до преди две седмици се кълнях, че Митко е още дечко и не се интересува от момичета, а сега си стоя вкъщи сама, докато го чакам да се върне от среща! Ни дъжд го интересува, нито нищо. Къпа се, парфюмира се и излезна, а аз съм още в ступор. Ама млада съм още да обикалям по балкона и да го чакам да се прибере! Боже, още не мога да го асимилирам.
Хайде връщам се да чета, че ви пропуснах нещо тези дни и не съм в час какво обсъждате ама исках да споделя.

# 370
  • софия
Как не вярваш? Нали елф купувА за подарък.
Видя ли момичето?

Ред, пожелавам другия път да го пробвате на местна почва, от извора да ядете 🙂

# 371
Ей на, от любовни трепети изпусна глобалния срив на Гугъл, хайлайта на деня на всички хоум офис слаш майки на ДО ученици Simple Smile
Аз оплетох един моливник по време на срива, макар да не ме засегна служебно, ама тъй, от солидарност с останалите

# 372
  • Между гори и планини
Къде успя да намери момиче твоя Митко? Моя от как са онлайн, вчера за първи път слезе до града с баща си. Обаче подозрително дълго се къпе и с Черешов се досещаме разни работи, все пак и той е бил на 14 🤨

# 373
  • София

Не съм. Не че не ме човърка любопитство ма се правя на непукист Simple Smile

Къде успя да намери момиче твоя Митко? Моя от как са онлайн, вчера за първи път слезе до града с баща си.

Съученичка е и всичко започна по време на ДО с чат между двамата. На всичкото отгоре се оказа, че ни е почти съседка. В Мусагеница живее та срещата е на метрото.

# 374
Как им се радвам на тези деца!❤
Това са най- чистите трепети!

Двамата другари- Жужита са завършени.
Довечера ще направя детайлите и в сряда ще пътуват🙂
Утре вечер ще опека Вълшебните меденки с съм готова🧙‍♂️

Общи условия

Активация на акаунт