8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 116
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Интересно пък тогава защо няма въпрос - "Кога българинът ще осъзнае, че лекарите също имат деца, на които не могат да обърнат внимание и как да облекчим потока заболели, така че да облекчим работата им?"

# 676
  • Някъде в Европа...

Я кажете някой интересен филм или сериал за гледане.
"Братя" ако не си го гледала...Много интересен беше, много..Предполагам го има още в Нова Плей...Други сериали - аз харесвам криминалните. - От местопрестъплението, военни престъпления, Хавай 5-0 и т.н.

Честити да са имениците! Да са здрави и си носят с гордост имената!

Прекрасни за Джуджовците! Браво!

# 677
  • София
Grinning Grinning Grinning

Скрит текст:

# 678
Интересно пък тогава защо няма въпрос - "Кога българинът ще осъзнае, че лекарите също имат деца, на които не могат да обърнат внимание и как да облекчим потока заболели, така че да облекчим работата им?"

Айде стига излишен патос. Всеки пита това, което го интересува поради ред причини. Това не значи, че не го интересува, как лекаря ще си види децата...

# 679
  • София

Просто не си го срещнала тук зададен, но го има.. Редица лекари, сестри, особено тези на  първа линия, не могат да видят децата си, да им обърнат внимание и при разговор се оплакват съвсем оправдано от това. Така че лично аз разбирам и тяхното недоволство в този аспект, и това на СЪВЕСТНИТЕ учители, които са значително по-натоварени отколкото в нормална обстановка, когато става дума за малки ученици..

# 680

Айде стига излишен патос. Всеки пита това, което го интересува поради ред причини. Това не значи, че не го интересува, как лекаря ще си види децата...
Ако го интересуваше как лекарят ще види децата си, нямаше да пита дали могат да се съберат 15 човека за да си наемат дискотека за НГ!

Ако за някого това е излишен патос, за мен е логичен въпрос, който няма необходимия отзвук в обществото.
По-често срещаното явление е как Ричард Алибегов реве денонощно, че ще фалира... Което за мен е несравнимо, спрямо предизвикателството, пред което са изправени доктори, медицински сестри и всякакъв медицински персонал.

Да, на всички ни е трудно по един или друг начин. Най-тъжното е това, че масово хората са неспособни да се справят в трудна ситуация и за това мрънкометъра е включен на най-висока степен все едно ще помогне с нещо.

# 681
  • София
Аз пък снощи споделих с приятелка, че ако в нормални времена лудницата в магазините ме изнервяше, сега се чувствам все по-добре в тази лудница. Някак забравям за цялата ненормалност... Често започнах да пазарувам.

# 682
  • София
Честито на спечелилите Джуджо - вълшебници! Много благодаря за вълшебната коледна томбола!
Аз няма да се оплаквам от короната, каквото е за мен, това е , а и по-зле за останалите. Опитвам се да съм позитивна и да се раджам на малките неща. Преди години исках скучно ежедневие, що то ми се ревеше от "интересно" такова. Сега е същото, но ще го преживеем , надявам се с по-малко човешки загуби!

# 683

Ако го интересуваше как лекарят ще види децата си, нямаше да пита дали могат да се съберат 15 човека за да си наемат дискотека за НГ!

Ако за някого това е излишен патос, за мен е логичен въпрос, който няма необходимия отзвук в обществото.
По-често срещаното явление е как Ричард Алибегов реве денонощно, че ще фалира... Което за мен е несравнимо, спрямо предизвикателството, пред което са изправени доктори, медицински сестри и всякакъв медицински персонал.

Да, на всички ни е трудно по един или друг начин. Най-тъжното е това, че масово хората са неспособни да се справят в трудна ситуация и за това мрънкометъра е включен на най-висока степен все едно ще помогне с нещо.
И? Празнуването, радостта от живота и всичко положително е забранено и е тема табу?! Хората не могат да спрат да съществуват и просто да вегетират очаквайки да оцелеят. Нямам намерение да влизам в спорове по темата и да я превръщам в ЗА и ПРОТИВ мерките. Така че, приключвам този разговор. Но понеже съм забелязала, че сте особено крайна...

# 684
Скрит текст:

И? Празнуването, радостта от живота и всичко положително е забранено и е тема табу?! Хората не могат да спрат да съществуват и просто да вегетират очаквайки да оцелеят. Нямам намерение да влизам в спорове по темата и да я превръщам в ЗА и ПРОТИВ мерките. Така че, приключвам този разговор. Но понеже съм забелязала, че сте особено крайна...
Не, просто съм реалист Simple Smile

# 685
Нима радостта от живота се изразява единствено публично сред хиляди други хора?  Все пак живеем в общество, а не в джунгла. Засега все още е редно да се съобразяваме с останалите.

# 686
А аз да съм твърдяла подобно нещо?!?!
И за да не е спам, някой с препоръка за добър кардиолог за възрастен в София?

# 687
  • София
Д-р Сингх, болница Люлин.

# 688

Когато затворят болниците и му се наложи да избира- сам да си постави антибиотика или да мре..
Една от моите лели (братовчедка на майка ми) е мед сестра в Ковид отделение в областен провинциален град.
Не е виждала внуците и децата си от лятото. Мъжът й е изнесен да живее при майка си за да може, докато тя спасява невярващите, някой да се грижи за възрастните родители и внуците, защото работата и на двете им деца не позволява хоум офис. 
Дори мъжът й се шегува, че неговата задача е по-тежка. Току се обадят да решаваме задачи и да обясняваме по физика, химия и тн..

# 689
Бисе, страхотни са:heart:!
Момичета, на Витоша е приказка. Гледах снимки от вчера. Няма забрани за разходки в планината. Идват почивни дни.

Общи условия

Активация на акаунт