8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 110
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Страхотни са вълшебниците!
Видяхме херцог Монски, принц БиЖу. Чакаме представянето и на третата височайша особа.

Предлагам снимките им да красят началната страница на следващата тема. Така де, това са вълшебните закрилници и талисмани на набор 2006

# 691
Момичета, вината за непоявяването на третия Жуже е в мен.
Днес го изпращам, снощи трябваше да изпечем вълшебни сладки.
И с това, Вълшебникарницана излиза в отпуска😀

# 692
  • София
Аааа, Бисе, вълшебникарницата може да работи и Трябва да работи и без сладки и Джуджета ! Внасяш много свежест в темата, така че не си и помисляй за отпуска Hug .

# 693
  • София
Извинете много, Херцогиньо на Вълшебникарница (страхотна дума, ще си я ползвам)! Grinning
Просто сме страшно любопитни да видим всички Жужета. Heart

# 694
  • София
Много яко дума си измислила, Бисе - Вълшебникарница!!!

# 695
  • софия
Страхотни са Жужетата от Вълшебникарницата Purple Heart Носят светлина и добрина.

В момента съм участник без избор в урок по програмиране. Ще се самозастрелям Misc Gun Госпожата говори "забележителен" английски, не отварям дума за времена, граматика и т.н., освен това половината го казва на английски, другата - на български и е пълна каша. Ушите ми кървят. Обясненията са ... Като пълен ламер нищо не разбирам, дано децата разбират нещо.

# 696
Звънче, а защо информатиката ви е на английски?
Какво учат в колежа? За мен беше странно да разбера, че в различните училища учат различни неща по информатика в 8-и клас.
Ето и Доня говореше за изпитване на блок-схеми. Нашите имаха май два урока за тях още в началото и това беше. Сега си джавят

# 697
  • София
Страхотни са и двете Жужета! Със здраве да си ги ползвате момичета и много вълшебства да донесат в домовете ви!
Дидева ти си феята не само на нашия набор, но и на целия форум Образование и от сърце ти пожелавам честит празник и само с хубаво да се споменава името ти, а то винаги се споменава само с най-топли чувства.

# 698
  • софия
Зло да забрави имениците!
Да са живи, името им само с хубаво да се чува и да им носи много късмет и здраве много години!

# 699
Лелеее, каква съм отвеяна!
Дидева, бъди жива и здрава🥰

Честито на всички именици!

# 700
Аз пък снощи споделих с приятелка, че ако в нормални времена лудницата в магазините ме изнервяше, сега се чувствам все по-добре в тази лудница. Някак забравям за цялата ненормалност... Често започнах да пазарувам.
И аз съм така. Heart

Поизпуснах ви, но да кажа, че в Лидл има много хубави комплекти за правене на картички и коледни украси.
Дребният има задача да твори по ТиПр и по рисуване и ще седнем двамата да майсторим тия дни.
Осмокласничката и нея ще я включим.

Днес министърът като че ли е дал надежда, че гимназистите могат да се върнат присъствено и преди края на януари. Ето част от статията:

Учениците от I до IV клас ще се върнат в класните стаи от 4 януари. Детските градини и яслите също ще отворят врати. По думите на просветния министър Красимир Вълчев решението се базира на факта, че малките деца са в по-малка степен преносители на инфекцията и допринасят по-малко за усложняването на епидемичната обстановка у нас. Освен това при малките деца е по-трудно обучението в електронна среда.
"Педагогическото въздействие там е важно, защото тече процес на ограмотяване", посочи Вълчев.
Родителите все още ще имат възможност да подават заявления, за да продължат децата им да учат вкъщи. До този момент има над 1000 постъпили такива. Ще се запази и възможността училищата в страната да поискат индивидуално да преминат към дистанционна форма на обучение.

Учениците от V до XII клас ще продължат да се обучават онлайн минимум още една седмица.
"Всяка седмица ще следим ситуацията. Може би ще започнем най-важните дейности там, където е невъзможно те да бъдат дистанционно", заяви просветния министър.
“Трябва да сме предпазливи, когато обвиняваме училищата и детските градини”, посочи Вълчев.

Поли, водила съм възрастни роднини при д-р Ташева от МЦ "Лора". Доволни бяхме, работи и със ЗК. Ако не е за сложен и спешен проблем става.

Честито на именниците - Данаил/а, Даниел/а, Анани и др. Здраве и усмивки им желая!

# 701
Oтворено писмо от родителите към "любимите" управници

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDhlePwyyLd5amhFCBD51V … GTI4EqEg/viewform

# 702
  • софия
Звънче, а защо информатиката ви е на английски?
Какво учат в колежа? За мен беше странно да разбера, че в различните училища учат различни неща по информатика в 8-и клас.
Ето и Доня говореше за изпитване на блок-схеми. Нашите имаха май два урока за тях още в началото и това беше. Сега си джавят
Имат интернешънъл съученици. Не знам обаче те какво разбират. В момента обяснява на български задачите, които им дава за края на срока, разбирай решава им ги.
Java нещо учат.
През цялото време говори за някакви wall number/s. Мислех, че е термин. Оказа се, че е whole number/s.

# 703
Лелеее, каква съм отвеяна!
Скрит текст:
Дидева, бъди жива и здрава🥰

Честито на всички именици!
Споко, твоят човек ми честити още сутринта.
А ти излезе права, той си дойде  с името.  Joy

# 704
  • София
Снощи бях в Лидл и се чудех за макарониите, не знаех дали са хубави. За сметка на това взех маршмелоус, уж за горещия шоколад, но почти успях да изям половината пакет. Стана ми лошо от захар, но бях щастлива! Joy

Общи условия

Активация на акаунт