8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 179
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
  • Между гори и планини
Тя подготовката голяма, ама ще видим резултата. Лошото е, че ще има само един път седмично български, по математика добре му идват 3 часа, хем преглеждат новите уроци, хем го върти из първите, чак из седми клас го спуска. Теореми говори на сън да го бутна. Днес жената в 7.30 по Вайбър. У пожела успех на контролното, писа му, че вярва в него, защото знаеше че първият час е математика. Почвам да я обичам, честно!

# 406
  • гр.София
Ох,Доня,като те чета...Догодина и другите ли предмети така- с уроци?  Честно,яд ме хваща какво е това образование.

# 407
Преди малко му поръчах  Cool Water на Davidoff от Нотино, видях, че е намалена. Нищо конкретно не иска за Коледа, а то не остана време. Дано му хареса. Доста е ретро, но той надали знае....

# 408
  • София
Като ви чета, си давам сметка, че ние май се пооттеглихме от образователния процес.
Хем дъщеря ми не ни иска на този фронт, хем и ние не настояваме.
Не знам, ще видим.

Е.как ретро, Аманда - това е класика.

# 409
Хора, какво е "втори час на класа"? Сега видях, че в Школо има такъв бутон. Не зная ново ли е или чак сега го виждам. Просто ВЧК ми заприлича на БЧК и ми прикова вниманието. Нямаме нищо въведено, но самото понятие е ново за мен.
Втория час на класа е предвиден само за класния ръководител. Работа с дневника, документи на класа и т.н
Това го имахме и в старото училище.

Да взема ли и аз да се запиша за БиЖу-то?
Дени, моля те пусни ми на лични рецептата за сладките от втората чиния. Онези с шоколадовкото в средата.
А Бисето ако има сърце ще ви даде рецептата за мини щолените.

# 410
  • Между гори и планини
Ох,Доня,като те чета...Догодина и другите ли предмети така- с уроци?  Честно,яд ме хваща какво е това образование.
Ако се налага лятото ще преговаря. По химия , биология, физика му е лесно. Зор са география и история. Там аз изпитвам. Никога преди не е ходил на уроци. Дори се присмивах на майки на негови съученици , които от първи клас бягаха по школи и уроци. Уви, явно такова ни е образованието. Не са глупави иначе децата. Учителката по български в училище, като я слушам , използва такава терминология, сякаш говори с филолозите. Днес урока беше паралелна вселена - леко и достъпно.

# 411
Тъй като стана въпрос и за коледната тема-аз съм изключителна НЕдомакиня, но мнооого обичом сладко. Миналата година правих линцерите на Наталина, вкусни и лесни! А тази година  досега направих(пак от коледната тема) канелени гъбки и това е най-благоприятно за работа маслено тесто. Мноого вкусни и лесни.

# 412

Скрит текст:
Хора, какво е "втори час на класа"? Сега видях, че в Школо има такъв бутон. Не зная ново ли е или чак сега го виждам. Просто ВЧК ми заприлича на БЧК и ми прикова вниманието. Нямаме нищо въведено, но самото понятие е ново за мен.
Втория час на класа е предвиден само за класния ръководител. Работа с дневника, документи на класа и т.н
Не само.  Използва се и за консултиране на родители и ученици.

# 413
  • София
Мхмхмх.
Вече повече от час се води телефонен разговор с - ъъъ - един младеж от новия клас. 😁

# 414
Миналата година му беше за първи и за последен път ходенето на частни уроци. Убедих се, че няма никакъв смисъл. Той усвоява само това, което му е лесно и интересно.

# 415
  • Между гори и планини
Миналата година му беше за първи и за последен път ходенето на частни уроци. Убедих се, че няма никакъв смисъл. Той усвоява само това, което му е лесно и интересно.
Колко са различни децата! А може би и учителите. Моя за първи път е готов да стои 2 часа и да мъчи една задача, да пише, драска, пак да пише. И ако в краен случай не я докара, да звънне за помощ. До час учителката му реагира. Понякога е много очевадно решението, но трябва някой знаеш да те насочи. Преди не е бил такъв , казваше - не мога и подминаваше. Сега седи и решава, сам си прави план. Вчера слуша 2 учебни часа на запис, когато имаха проблеми с тока. Спираше видеото, решава задача, пуска и гледа дали я е решил вярно. Сам си реши така.

# 416
Fish,  какво чакаш?🙂

Минищолените са по рецептата на la rex от форума.

Някой да не се е изтрил, та в таблицата номер 34 е празен?

Ред, големи сладури са  в нази възраст🥰
Младежът готин ли е?🧐

# 417
  • София
Светкавица, и аз съм от твоята порода. Дай линкове, моля, че обичам лесните рецепти.

# 418
Не е само до дете, нито само до учител. Можеш да събереш най-големите звезди и пак да не направиш добър отбор. Качествата и на двете страни са важни, но според мен малките неща правят голямата разлика. А и всяко нещо си има граници.

# 419
  • sofia
Не се косете за подаръци, ето Коледа ще донесе на децата любовни вълнения🥰

Общи условия

Активация на акаунт