8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 140
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
Много мил жесте, честито на печелившите Hug
Не се ли настройвате коледно? Стига с това учене Simple Smile Нечовешко е

# 541
  • София
Честито момичета Flowers Hibiscus ! Моника е прекрасна!
Аз вече съм на коледна вълна. Искам по-скоро да си остана у дома и да се радваме на празниците.

# 542
За геймърите е нормално да играят денонощно, дни наред. С това си нанасят непоправими щети на здравето. Щото през това време могат и да не ядат. Познавам доста геймъри - и малки, и големи. Сериозен проблем ще се заформи ако не се вземат адекватни мерки с ограничаване в ранен стадии.
Като съпруга на геймър (чиято майка никога не го е наказвала) мога да кажа, че положението е трагично. Играл е по 3-4 дни без да спи. Мислите ли, че разговор би помогнал?

Синът ми е длъжен да си легне в 22:00 ч. всеки ден, с някои изключения (петък отпускам 23:00 ч.) Сънят е изключително важен за здравето и ако искаме да отглеждаме здрави геймъри Simple Smile, то трябва да им се налагат ограничения, иначе става изпусната работа, която завършва със сериозно рабзита нервна система.
Прилагането на самоконтрол от 14-годишен човек не е лесно постижима работа. Но като знаеш, че ще последва санкция, която хич няма да ти допадне, някак си си склонен да се ограничиш. Wink

# 543
  • sofia
Кеф! Подаръците почнаха🥰 Дени, честито и на теб!

# 544
  • Sofia
Честито, Мария!
Честито и на подгласничката!
Много готина изненада - сега чакаме снимки!!!

Иначе няма стипендия при нас. Днес почнаха корените...

# 545
  • гр.София
Честитоооо на печелившите!

Бисе,съзнаваш ли каква светлина
и доброта придаде на миниобществото ни тук?!

# 546
Бисето ни е феята на темата!

# 547
При нас има стипендии, но още не сме разпечатали плика с картата, за да видим по колко са. А и той май не проявява никакъв интерес.
Иначе е с моя режим на спане- ляга рано и се буди рано. Геймър никога не е бил, играят с баща му  една стара игра/ от 98 година:joy:/ ,май Heroes 3.
се казваше. В свободното време рисува, спортува и излиза с приятели.

# 548
Момичета, благодаря за милите думи!
Атмосферата тук я създавате вие, затова и ни спохождат подобни идеи!
Дени, Мария, пожелавам ви всичките чудеса на света!
И да ползвате вълшебните пръчки по предназначетие!😉

Щастлива съм, но и ми е тъжно за тези от вас, които мно
го искаха Жуже, а той си реши да ходи на друго място!
Но това е неговият път, а при вас ще дойдат други чудеса!
Сигурна съм!

Спирам на тема Жужета, че станах досадна вече🙂

# 549
  • София
Честито на спечелилите Жужетата! Grinning

Много прекрасно и вълшебно настроение обхвана темата благодарение на тази томбола.
Бисето и Моника са истински коледни феи! Hug

# 550
  • у дома...
Честито на Мария и Дени! Пожелавам ви жужетата да ви донесат много вълшебства в домовете ви.

# 551
  • софия
Еха, честито, късметчета Мария и Денил! Дано жужетата ви донесат много чудеса!

Бисе, благодаря за атмосферата, която направихте с Моника Sparkling Heart  Sparkling Heart

Снимка, снимка, снимка!

Дени, доброто винаги се връща Hug

# 552

Иначе е с моя режим на спане- ляга рано и се буди рано. Геймър никога не е бил, играят с баща му  една стара игра/ от 98 година:joy:/ ,май Heroes 3.
се казваше.
Това за мен е игра на игрите!  И ние я играем в къщи.

# 553
Честито на Мария и Дени. Ей това се казва късмет! Сега искаме снимки на жужетата Simple Smile
За компютрите и геймърството. Има деца, които не се запалват. Познавам и такива. Просто този вид занимание не може да им привлече вниманието за дълго време. Моите са от другия тип и си трябват ограничения. Не мисля, че биха стигнали дотам да не ядат и спят заради игри, но пък и не съм ги оставяла да пробват. Някога и аз много играех. Била съм обаче на близо 30 и можех да се контролирам. Знам какво е обаче да заспиваш с мисълта каква нова стратегия да пробваш, за да победиш на следващия ден в играта. Само че аз играех разни стратегии, тези шутъри така и не ме заплениха. Въпросът е, че съм наясно. И затова гледам да не прекаляват. Няма нищо лошо и да играят. Разбирам ги. Почти всичките им приятели играят, кой повече, кой по-малко, теми на разговори са игрите, но всичко трябва да е с мярка.

# 554
  • у дома
Честито на Maria 007 и Denyil! (ха, първата и последната в списъка Mr. Green )

Стипендии преведоха (1-во СУ), по 21 лв., общо 63 лв. за три месеца накуп.
При нас с наказания не се получават нещата, с много говорене - стига да не е прекалено от моя страна, тогава ми се отговаря: "Ако продължаваш да дуднеш, ще направя напук и нищо няма да свърша..направя.." или каквото е там.
Разчитам на това, че е отговорна и се старае, макар нещата да не се получават точно така, както аз си ги представям Smile

Общи условия

Активация на акаунт