8 клас 20/21 -Тук е тъй уютно,с аромат на джинджифил!Идва светъл празник-ние се подготвяме със стил!

• 23 124
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
  • София
В къщи се играе на всякакви устройства. Телефони, компютри и плейстейшън. Но няма вманиачени геймъри. Имаме и семейни игри, препоръчвам например Knowledge is power. Образователна е, на английски и е много забавна.
Честито на спечелилите джуджанковци.

# 571
Аз пък се сетих, че не съм ви дала отчет за резултата на малкия геймър от контролното за вектори по математика - 5, 25. Не му беше стигнало времето за една задача (естествено с чертане Simple Smile )
Отново благодаря на всики, които ми изпратихте задачи за подготовката му!

Отнесох се и не съм поздравила спечелилите БиЖу-тата на Бисето.
Да са ви честити, да ви носят много късмет и добро настроение, което заразително да пренасяте и в темата Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 572
Последното нещо, което изгледах с огромен кеф,  е тази руска комедия https://www.youtube.com/watch?v=IarHD2wJUQE Толкова много се смях. А и плаках.
Не знам дали я има преведена, но е страхотна.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 14:57 от Amanda.D

# 573
Снощи гледах премиерата на този шедьовър: https://www.youtube.com/watch?v=ct8PUhZWqAE и така ме хвана за гърлото, че дъъълго време ще ме държи.

# 574
  • у дома...
Знам, че има дами юристи в темата. Ако утре ме пише в черната хроника, ще помоля поне цигари да ми носите. Икам да утепам мъж ми, царя Лъв! Ани има 5 по ИТ - той сега се сърди и дуе що не било 6. И това е за всяка оценка, различна от 6. Айде, ако го коментираме само двамата - ок! Ама има гадния навик да сумти и пред детето. Голямо чудо, че не е 6 отгоре до долу. Още повече, че и на Ани съм обяснила разликите в начина на оценяване в селското училище и в училище, което има все пак някакви стандарти. Ани има похвала по БЕЛ за изказано мнение и участие, макар да влезе в спор с учителката - двете бяха на различно мнение. Похвалата не била шестица! Ей, това Лъвовете не са като хората. В момента детето прави класно и дано баща ѝ да не направи физиономия пред нея...
Часът подходящ ли е за италианско шампанско? Другата възможност е Чочосан ягода. Само това имам в службата.

# 575
  • софия
Отваряй шампанското и да не ти пука. Наздраве!
Чочосан ягода ми звучи като следобеден аператив за достолепни дами, а ти не си достолепна, млада си.

# 576
  • гр.София
Представих си я как седи с шапчица като на английската кралица и отпива.
Просто майка,освен Ани  да си изработи метод да му отвръща с чувство за хумор. И да не му се връзва.
Я му изровете на лъва стари бележници или студентска книжка,ако има .Интересни неща лъсват.

# 577
  • Велико Търново
Просто майка, много ми е познато това..мда...имам около себе си такива максималисти, но за щастие на детето, може би, аз не съм от тях Wink
А за черната хроника - споко, няма да те оставим да стигнеш до там Wink наказателното право ми е слабост, нищо че в момента работя в друга област на правото. Така че, дай да се почерпим виртуално, че то, това ни остана Simple Smile

# 578
  • София
И аз щях за бележниците на Лъва да питам. 😃
Да не е като онова, дето ви го бях цитирала от Малкия Никола.

# 579
  • София
От МЗ са предложили мерките са бъдат удължени до 31.01.2021г като се прави изключение за учениците 1-4 клас, детските градини, яслите и ресторантите към хотелите.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 15:23 от green_dawn

# 580
  • у дома...
Придвидливо ги е оставил в къщата на свекитата. Иначе не са за гледане бележниците му.

# 581
...
Часът подходящ ли е за италианско шампанско? Другата възможност е Чочосан ягода. Само това имам в службата.

Винаги!
Моят мъж за рождения ден ми беше подарил три вида бейлис и една амарула, от ей-тука:

https://partydrinks.bg/baileys

чакам да изляза в почивка и ги почвам, че мухъл ще хванат!

Цигари не мога ти донесе, че не пуша, ама ще прежаля една бутилка.

Представих си я как седи с шапчица като на английската кралица и отпива.
Просто майка,освен Ани  да си изработи метод да му отвръща с чувство за хумор. И да не му се връзва.
Я му изровете на лъва стари бележници или студентска книжка,ако има .Интересни неща лъсват.
Някои хора предвидливо са се оттървали от подобни компромати.

# 582
Всички бележници на баща ми стоят на село в един гардероб. Много са интересни. Присъстват само две оценки - 6 и 2. 🤣
Моите бележници са при майка ми и са страшно скучни, почти само шестици. На моя мъж бележниците липсват, но той си признава, че се е движел около 5 и никога не е бил отличник.

# 583
  • София
От МЗ са предложили мерките са бъдат удължени до 31.01.2021г като се прави изключение за учениците 1-4 клас, детските градини, яслите и ресторантите към работни помещения.
Снощи бях на маникюр и се засякох с една млада начална учителка. Детето й е втори клас, тя преподава на 4-ти. Каза, че иска да се гръмне вече. Не може да обърне изобщо внимание на собственото си дете, не може и отпуска да си вземе... Smirk
Беше щастлива, че връщат малките от януари, гимназистите чак за втори срок, евентуално. Каза, че имат някаква, уж неофициална информация, но имали основание да вярват, че ще се спази.
Офф, добре, че поне такива дребни женски неща оставиха отворени, че да се почувства и жената човек. Satisfied

# 584
Просто_майка, кажи на твоя мъж, че някъде в БГ една майка е супер щастлива, че синът й е изкарал 5 на класното по БЕЛ.
И да не се коси за ИТ, защото в момента учат неща, които са чисто зубрашки и едва ли някога ще я интересува класовете компютри. След фон Ноймановата архитектура вече трябва да се учи.
Моят син е практик и на това контролно има 5,50.
За мен е 100 пъти по-важно да може да си форматира текста като си праща домашното по л-ра, отколкото да запомни всички имена и архитектури от миналото на компютъра.
Няма да забравя като ни показваха лампови телевизори, а ние бяхме работили само с транзистори и ИС.

Общи условия

Активация на акаунт