👢Нови придобивки в гардероба - 60

• 115 006
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Палтата им са много красиви на живо, но имайте предвид, че може да Ви боцкат, заради вълната. На мен поне не ми беше комфортно, когато мерих. Миналата година се засилих към един подобен красив модел палто в черно , но отблизо заради накачилите се косми, изглеждаше много мърляво, а консултантката в магазина каза, че наистина трудно се поддържат тъмните цветове и е по-добре да се насоча към сиво/бежово.
Минаване с лепеща ролка за почистване на дрехи е напълно достатъчно за поддържане на вълнените палта. С риск да бъда линчувана ще споделя, че и в пералнята на програмите за вълна ги пускам моите. Над 60% трябва да е вълната, за да топлят. По-добре повече.

От мен тези от последната садмица:

# 466
Чантата и чехлите са страхотни! Уж ровя сайта от доста време, но не съм ги засичала сякаш.

# 467
Чантата и чехлите са страхотни! Уж ровя сайта от доста време, но не съм ги засичала сякаш.

И аз това щях да кажа! Ако може линк към чехлите - ще е супер просто Flowers Hibiscus

# 468
  • София

на живо е още по меко и сладко. Дано да стане за детенцето, за което съм го намислила!

Полата е много мека и много топла, но ме очертава доста изразително -корем, ханш, че... децата ме посъветваха да я върна.. Pensive

# 469
  • Бургас/Пз
Копче, ботичките отговарят ли си на номерата??

# 470
  • Враца
Страдивариус

Скрит текст:
Блузата
Скрит текст:
Блузата
Скрит текст:

# 471
  • В полите на Пирин планина
Рокля, от Ефреа:

# 472
  • София
Копче, ботичките отговарят ли си на номерата??
1:1 си отговарят. При Масимо и Зара 37 си ми е 37, няма разминаване. Поръчвам винаги смело, стига да харесам нещо, де.

И още пратки от днес. Разбили са 3 пратки на 7 общо. Да му мислят Спиди и DHL...Laughing
За съпругът ми в 2 размера, да мери и решава:

БЕРМУДИ, ИЗРАБОТЕНИ ОТ ТЪКАН С ПРИМЕС НА ЛЕН. ВИСОКА ЛАСТИЧНА ТАЛИЯ И БАСТИ

И дънките, заради които пуснах цялата тази поръчка в Антрацитено сиво- ЛАСТИЧНИ ДЪНКИ С ВИСОКА ТАЛИЯ ВЪВ ВИНТИДЖ СТИЛ

HM отново

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 15:22 от kopche

# 473
  • София
Линк няма за оранжевите чехли, но ето как се водят
Скрит текст:
Но да Ви кажа, че още на 20 декември бяха изчерпани и чак тия дни се появи само 38 номер 1 чифт.
Стрина Калина, ако знаех, че ти харесва чантата нямаше да върна днес другата, която бях взела за друга дама и не я одобри.

# 474
  • Някъде по Дунава
От намалението в ХМ парка за девойката. Оставих стабилна сума на куриера и накрая само на децата паснаха дрехите.

# 475
От Зара:

Това бюстие ще го нося под сако, или като бански 😀

А това стои ужасно сплескващо на бюста, май ще го връщам :

Трябва една ютия на тая рокля, малко е неугледна така 😊

Чантите са много симпатични, от естествена кожа, но дръжката на тази е малко смотана и мижава, мисля да я сменя с някоя масивна верига в Bottega - стил 😀

# 476
  • София

Експериментирах с един сайт - angeltf . Притеснявах се да не са китайски, турски са. Роклята е едно към едно. Екипа е една идея по- светъл, шева му не е идеален, но така или иначе ми е за вкъщи и разходки с кучето, ще си го задържа. Отвътре е много мекичък.

# 477
  • някъде под слънцето...
Ленена тениска

# 478
Tuali, това бюстие и аз го дебна! Много ми харесва Simple Smile

# 479
Почти всичко поръчано ми пристигна днес от абаут ю и обувки бг. Супер съм доволна, за първи път нищо няма да връщам. Бях поръчала и три пуловера на ММ, разкошни са просто. И с тази допълнителна отстъпка 50% наистина съм много доволна. Ще се опитам да дам линкове към моите придобивки.

Общи условия

Активация на акаунт