Любители на кучета-111 Коледна тема

• 28 870
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
  • sofia
Нашият Макс се е разгонил. Шашнах се, като видях какво прави с одеалото си, а няма 7 месеца още. Сега ще ме е страх да го извеждам на разходка.
Хаха, чак пък страх. Споко, расте момчето. Когато прекалява просто му прави забележка.
Благодаря, момичета! Само да си го взема дребният, голямо лигаване го чака! Simple Smile

# 436

Честита Коледа и от нас с Айра!Имаше и за нея подаръци,голям смях падна като ги надуши.Като малко дете разкъсваше опаковката и нямаше търпение.
   Ще се върна да чета ,че ви поизтървах.

# 437
Радвам се за Леон, дано и при Вивата всичко е минало успешно.
Аз и по празниците работих, сега също и единствената разтуха ми е сутрин в полето с кучетата. Ако не бяха те да съм се побъркала, плача за почивка..

Мисия невъзможна е да ги събера в един кадър, все някой души нещо, пълно е със следи

Кая така умело ми вади мишлета и ми носи таралежи.. замислям се да я обуча за трюфели. Така и така ги товаря всеки ден в колата и ходим по горите, поне по някоя гъбка да намират Simple Smile

# 438
  • о`майна лунна нощ е
Разсейвай. Но си знай, че това е нагон и доминиране. И при животните, както при хората, при някои е по-силно изразен. Швепс не беше от тези, които постоянно клецат, но пинчерът на моя позната побъркваше едно одеало и някаква плюшена играчка. Вече и той се поукроти с годините, ама бая `кекс изядоха.

Хибискус, не знам какво ти тежи така силно, но се радвам, че имаш одушник и намаляш болката и напрежението. Всичко лошо ще мине. Няма да е все така. Кураж, момиче.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 13:22 от `ТуиГ

# 439
Браво на Леон! Бързо въстановяване. 🤞
Сиви чакаме само да се обади, как е минало с Вивата. Дано и при нея всичко е наред, и мине бързо!
Аз какво да ви кажа, Тайра вчера цяял ден беше сама, и всичко вкъщи беше здраво 😁
Не смея да я похваля, че... Пу пу!
Скрит текст:
Ето, да се покажем и ние.. Най-накрая си направихме по скопосна обща снимка 😂
[spoiler /]

# 440
  • Sofia
Пу-пу и за вас - я какви сте хубави!
Колко е голяма Тайра, че да прави бели като е сама?

Кришка, дано бързо се окопити Леон и ще го глезиш ами, как иначе!

Хибискус, и аз съм така - май само Чоки е в състояние да ме изкара от мрачни мисли.
Кая е много красива, обожавам такъв цвят.

# 441
Пу-пу и за вас - я какви сте хубави!
Колко е голяма Тайра, че да прави бели като е сама?

Кришка, дано бързо се окопити Леон и ще го глезиш ами, как иначе!

Хибискус, и аз съм така - май само Чоки е в състояние да ме изкара от мрачни мисли.
Кая е много красива, обожавам такъв цвят.
Мерси мерси ☺️
Ами почти на година и четири месеца, ама изгриза ъглите в коридора.. От скука явно.. Купихме нови играчки, изморяваме я повече от обикновенно.. И сега се надяваме да не и доскучава повече 😁

# 442
  • под тепетата
Хибискус, много красиви снимки! ( то и заради обектите на тях ,де Simple Smile) Верно и трябват две-три килца на Кая, че гърбината и ръбата. Ако приемаш, пращам по Еконт от озювата гърбина излишъка! Добре, че си намерила гръмоотвод, иначе с това напрежение...Аз редовно плакна око в групата на озювите роднини.
 Млади хора, разкошни сте с Тайра!

# 443
  • Пловдив
Кришка, радвам се, че Леон е добре. Какво казват лекарите - ще може ли да тича и подскача пак?
Merryhristowa, много сте хубави всички! Heart Саско сега започна да обръща внимание на кокала Конг, дето се пълни с храна. Бая време се занимава с натъпкан кашкавал. Heart Eyes
Хибискус, тази кадифена красота е страхотна. Спасихте една душичка. Heart

# 444
  • sofia
Иланг, да, очаква се до 4 месеца да влезе титуляр във футболният отбор. Simple Smile

# 445
  • Mediterraneo
Имаме домоуправител, но не искам да я занимавам с ла**а. Първо ще говоря с градинаря, да им каже той, ако продължават, ще им ги сервирам пред вратата...

# 446
  • Бургас
Скъпи съотечественици! По това време на годината трябва да си видим сметката и сигурно се питате - защо аз така усърдно, ден след ден, лежа тук, на пода в кухнята? Защото са блажени вярващите! Ето, вчера например, падна макарон. А преди половин година - парче луканка! Сметката не е равна, както виждате! Може да полагаш едни и същи усилия всеки ден, но да получаваш различен резултат. С каквото е решила да те възнагради съдбата - това е!
Но е важно и да знаем къде точно да лежим! Ако лежите на дивана, съдбата няма да ви даде луканка. Защото самото лежане на дивана си е възнаграждение и съдбата няма да се хаби да ви възнаграждава два пъти.

Затова трябва да вложите старание и да полежите на твърдото и неудобното. То на дивана всеки може. Ето, например вчера се опитах да си свърша работата от дивана и да полая разни подозрителни шумове, които ходеха из входа да събират парите за тока. И ми заявиха членовете на моето семейство, че от дивана работа не се върши и ако обичам, да бъда така добра да си свърша работата като хората и да лая там, където му е мястото - до входната врата. Всеки бил искал вече да лае от дивана, а никой не искал на нивата да ходи да лае. То не можело така и де ще му излезе края? Така ми казаха. Това си е направо опит за социално неравенство, защото те откъде работят? Преобладаващо от дивана! А за мен - не може! Отново двоен стандарт!

# 447
Тинтина, има ли блог на неволите на тоз добър куч?
Такова дар слово имаш..
Благодаря ви, Туиг работата ми идва в повече особено покрай празниците, иначе не мога от нищо да се оплача.
Биляна, тук даже не личи какъв е динозавър, а и вече позаглади малко или поне така ми се струва. Козината определено се оправи, страшна разлика има, тук се виждат и липсващи кг, но пък лъсната козинка:

# 448
  • sofia
Тинтина, имате не куче, а мъченик!!!
Само не разбирам, как успявате да поставите шапки и рога и всякакви аксесоари на четирикраките? Ние имахме голям мерак за фотосесия с едни рога, но уви, бе невъзможно.

# 449
  • Бургас
Хибискус, тука ми е блогът. Седят добри души, четат на Елза страданията и се забавляват:) А и аз се разтоварвам така от ежедневието. Биляна свърши голяма работа и събра разказите й, откакто сме във форума. Може по-нататък да направя някъде отделен блог, ако получим вдъхновение.
Кришка, бисквитка зад кадър върши работа в повечето ни фотосесии:)

Общи условия

Активация на акаунт