Седмокласници 2020/2021 - Тема 5

• 31 810
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
А на Регалия от тази година имаме ли ПИ?
Аз съм подготвила нашия пробен по Мат., но е само с отговорите на първи модул. Изчаквам да видя какво ще ни изпратят за втори модул и тогава да го кача в пощата. Лошото е че не се знае, кога ще се случи. Ако го искате така, още утре мога да го добавя в пощата.

# 181
Лично на мен отговори ми трябват, иначе нищо не мога да проверя Simple Smile Мога да почакам Simple Smile И без това повече от един на седмица не мога да пласирам, а сега имаме на Междучасие от фейсбук групата.
Но нека и другите да кажат!

От Регалия не съм засичала пробни от тази година.

# 182
  • София
Първите пробни на Регалия са чак февруари.

# 183
  • На морето!
И аз ще кача нашия, когато имам отговори.
На мен също са ми необходими отговори за проверка.
За почивка съм дала от 24ти до 27ми, от 28ми ще го накарам да започне да гледа в уча.се уроците и тестовете за НВО и ще дам малко задачи и упражнения от всички сборници вкъщи.

# 184
И аз смятам, че е по-добре да изчакам. Но ако на някой му върши работа и така, да ми даде имейл на лични и ще му го изпратя.

catty m, благодаря за информацията.

# 185
  • София
И не, не съм съгласна,  че е чудесен животът в електронна среда.

Не съм твърдяла, че животът е чудесен в електронна среда. А само, че според нашите деца е такъв. За нас... е твърде късно дори за оценка. За МЕН е абсурдно. Подозирам, че и за вас. Обаче за ТЯХ е нормално и естествено. Те се срещат... и всеки си гледа в телефона. И не говоря само за Врячо - виждала съм ги безброй пъти - седнали по пейки.. колела и тротинетки - до тях... а те - с очи в телефоните. Но не е всеки да си гледа нещо негово си, правят нещо... заедно. Просто... през телефона. Така на времето ние си четяхме книги... уж на глас, по някое време "четящият" се усеща, че известно време е чел наум - другият/другите (не става с повече от 3-ма, обаче - трудно е да гледат повече хора в една и съща книга...) дори не е / не са забелязал/и... Времената се променят - не непременно по начин, който да ми харесва, но... предполагам, това е цената на прогреса.

# 186
  • София
Моли, благодаря за рецептата е 💐. Ще я пробвам още утре, струва ми се бързо изпълнима.
vox, страхотно изглеждат макароните.
Как да разбера, дали детето е картотекиран към даден спортен клуб? Да се обадя на треньора, може би? Той тренира от пролетта, но поради особеността на тази година все още не е участвал в състезания.
Не мога да се зарадвам и на новината за ПО на школите, защото от Междучасие ни изпратиха мейл, че до 17.01 ще са онлайн.
Много ме е яд за ПИ на СМГ, защото съвпада с курс й утре. Ще чакам да го качите, за да й го дам.
Успех на всички, които ще правят този уикенд ПИ.
Класното й по математика, ще е на 5.01. онлай, но учителката все още не е решила как точно ще го направи. Жената много се надявала, че от 4.01. ще върнат и 7 клас на училище, но...

# 187
  • На морето!
За да е картотекиран се плаща такса към федерацията, прави се картотека със снимки и информация за детето, ежегодно минават на мед. прегледи и имат минимален брой състезания, които със сигурност включват тези за квоти за държавните първенства и самите държавни. Мисля, че няма как да не разберете ако е картотекиран.
Ако спортът е индивидуален, мисля че може да тренира и без картотека.

# 188
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, някой записа ли детето си на Тренировъчен тест на 20.дек.2020г. към СМГ учители?  Ние снощи направихме пробен достъп до сайта и не можахме да се справим с примерната втора задача от втори модул. Дано сина ми да не се стресира от резултатите, не мисля, че ще се справи добре, но все пак просто опит да натрупа.

# 189
  • София
Картотекирането е свързано с попълване на декларация от родител и задължителни мед. прегледи. Такси не сме плащали

# 190
Да, и според мен е невъзможно да не разбереш за картотеката Simple Smile Декларация, снимка на детето, спортен диспансер - при набора 2 пъти годишно, за футбола го приеха да е на сезон вече. Такси и ние не сме плащали, знам че се плаща за прегледа, но май я плащат общо за всички.

Пробни изпити аз мисля да записвам след януари, дори февруари. За сега само домашни такива.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 11:19 от MollyBy

# 191
  • София
Благодаря за отговора. Докато тренираше таекондо, сме правили всичко това което изброявате, но сега с плуването не. Значи той няма да може да ходи на тренировки. Трябва да се поинтересувам, дали е възможно да бъде картотекиран.

# 192
Първият ПИ на моя син започва доста зле, на първия модул 48 от 65 т., на втория третата задача не е довършил, явно на училищната математика няма да разчитаме повече.
Ядосвам се, че сред толкова читави преподаватели по другите предмети,  точно по математика не е както трябва да е.

# 193
  • София
Първи ПИ на моята девойка по МАТ - 89 точки (55 на първи модул + 34 на втори, като според мен тук е трябвало да вземат още 0.5). Не е стигнало времето за първия - на една от задачите е играла на тото (неуспешно), останалите грешки са от бързане/недочитане. Вчера прави ПИ по БЕЛ - чакам с нетърпение да видя там какви ги е надробила (БЕЛ не ми е силата). Утре ще прави ПИ към СМГ. ПИ от Междучасие не е почван, чакам ваканцията за целта Simple Smile

# 194
Погледнах ПИ на Междучасие по математика във фейсбук групата, защото нямам достъп до пощата. Доста е труден, много по-труден е от НВО. Някои от типовете задачи ние дори не сме разгледали в училище. За тези деца, които са се справили- БРАВО !
Ако е възможно и аз да получа достъп до пощата на наборите, ще съм много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт