Седмокласници 2020/2021 - Тема 5

• 31 498
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хм. на сайта на нашето училище пише: край на първи срок - 4.2. ваканция - 5.2

# 706
  • Варна
И да се похваля тихичко, май се прокрадва някаква идея за МГ в главата на моята девойка - има 91т на ПИ по математика и излезе да ме пита с такива точки има ли някакъв шанс за МГ. Казах, че има, дано не съм я подвела, но се зарадвах, че дава признаци, че го обмисля поне Wink
Браво! Моят се е изложил, само 82 точки, защото на втория модул забравил да реши едната подточка. Голям смях. Не знае защо, бил я решил на чернова, ама после я няма. И доста грешки в първия модул. Да не са в една група? При Донка Христова?

# 707
  • Варна
Е, не се изложил, съвсем добър си е резултатът! Може би от гледна точка на възможностите му ти се струва така, но в нашата група вторият най-силен резултат е 76т. Всички други са надолу. Така че 82 е в горния диапазон, определено. При г-жа Петрова е моята хубавица Simple Smile
Добри, и аз имам спомен, че беше 5.02, но после май промениха заради ДО.

# 708
  • София
Dive, svetli, страхотни резултати на децата. Браво, все така да продължават. Ние за момента си мечтаем за такива точки.
Междусрочната ваканция е на 3.02. Проверих преди време, защото ми се иска да отидем някъде за 2 - 3 дни, ако са все още онлайн децата.

# 709
Dive, svetli ,добре са се справили децата!А имате ли някъде пробният изпит качен?

# 710
и аз виждам, че на сайта на МОН е 3 февруари, но на сайта на училището си стои другото.
както и да е. има време, ще има и родителски среи, ще си кажат.

# 711
При нас, до момента такова нещо като родителски срещи няма нито една, от както са почнали тази учебна година... Една вайбър група и стари постни новини на сайта. Трагично положение.

# 712
при нас са обявили ден за срещи с преподавателите и обсъждане на резултатите на детето. индивидуално за всеки.

# 713
Dive, svetli , браво на децата, много добри резултати.
ПИ към школа ли е или към МГ?

# 714
Днес направи ПИ по МАТ на Междучасие от ноември, този път и двата модула. Изкара 86т., мисля, че е добре, макар че е на материал до ноември. Важното е, че се усмихна! Simple Smile

# 715
  • Варна
Dive, svetli ,добре са се справили децата!А имате ли някъде пробният изпит качен?
Не, те са онлайн в системата им. Нямах идея дали няма да можем и после да го гледаме. Не се вижда или само частично, например по БЕЛ само въпросите без отговорите а, б, в, г.
ЕНИГМА, към школа е, Вектор. В края на януари ще направят за пръв път онлайн ПИ с достъп отвсякъде.

# 716
  • София
За края на срока не се ли даде възможност  училищата да го определят?

# 717
Моля, може ли да получа паролата за пощата на групата. В замяна давам следната ценна информация- някоя Ви е известна , а друга не Simple Smile  RelaxedLaughing

- в момента тече записването за онлайн ПИ по МАТ  на  23.01.2021 към СМБ Русе:
https://smb-ruse.com/?p=4804

- малка изненада за Пловдив има ПИ по математика на 31.1.2021г. към образователен център „Авигея” засега обявен присъствен:
https://www.avigea.net/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b1%d0%bd%d0%be-%d0% … 0%bb%d0%b0%d1%81/

- в момента тече записването към учебен център Регалия  за ПИ онлайн стартиращи от Февруари месец:
https://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/probni-izpiti_7kl.html

- записването за пробните изпити към ЦИО Вектор стартира на 15.01.2021
https://cio-vektor.eu/

# 718
За паролата...добре се справяш в последната тема Simple Smile ( звуча като гадна учителка Simple Smile) но има условия, които още не са покрити! Благодаря за информацията за пробните. Аз още се колебая дали да го записвам на онлайн пробен. Ако се провеждат присъствено - със сигурност, но така не знам.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 17:05 от MollyBy

# 719
За паролата...добре се справяш в последната тема Simple Smile ( звуча като гадна учителка Simple Smile) но има условия, които още не са покрити! Благодаря за информацията за пробните. Аз още се колебая дали да го записвам на онлайн пробен. Ако се провеждат присъствено - със сигурност, но така не знам.
Аз да си питам,може и да решите да ми я дадете предварително GrinningLaughingInnocent
Аз си мисля,че присъствените ПИ са пак един вид трупане на опит.Освен ако нямате набор от пробни изпити и детето е супер мотивирано и организирано да ги прави само.Ама това със сигурност не важи за моето инатливо диване Joy

Общи условия

Активация на акаунт