Седмокласници 2020/2021 - Тема 5

• 31 784
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Момичета според най-новите данни от щаба, децата ни ще останат до до 31.01.
Сега поне детските градини отварят на 4.01. та все пак съм частично доволна, защото имам и младеж в 4-та група.
Но матурата не я виждам как ще стане. .. Аз не пия и не пуша, но може би трябва...

# 91
  • Перник
Момичета според най-новите данни от щаба, децата ни ще останат до до 31.01.
Сега поне детските градини отварят на 4.01. та все пак съм частично доволна, защото имам и младеж в 4-та група.
Но матурата не я виждам как ще стане. .. Аз не пия и не пуша, но може би трябва...

Направо побеснях, като прочетох тази новина! Уж министърът на образованието обещаваше да върнат седмокласниците от началото на януари... Опитвам се да се успокоя с това, че засега е предложение, не е прието окончателно...

Сори, че нахълтах така в темата. Нямам много време за форума напоследък. Добре сме, здрави сме, но ДО ни изнервя.

# 92
  • София
Ех, за короната.. надявам се, че не е истина, че ще го караме по 2-3 пъти годишно. Едвам сега се оправяме вкъщи, намалили сме контактите до санитарен минимум, но ето, първо мъжът ми се разболя, след това всички останали, хем той се изолира от началото. Слава на Бога, сравнително леко минаваме. Но не мога да си представя животът да продължи все така и догодина, много ми е тегаво, зле се отразява на децата.

Без ваксини... по толкова таман. Като настинките... само дето това е (май) по-прилепчиво. И със сигурност по-трудно се възстановява организмът... в повечето случаи. Или не. Но при всяко положение "годността" на антителата, придобити по естествен път (за онези, придобити след ваксина все още няма как да има представително изследване за срок) траят от 2 до 6 месеца.

тъкмо получих резултатите от ПИ по МАТ в Междучасие...

Аз още не съм видяла резултат...

# 93
  • София

Same story, но с по-нисък резултат. На 2-рата част има 27 от 35, което мисля е добре, предвид сложността на задачите. Обаче на първата част.....и то, като се има предвид, че каза, че не били трудни.....
Аз го отдавам на разсеяността - вижда 2, пише -2 и задачата отива.
А как няма желание да решава, не е истина просто!

Имате ли идея колко е средният резултат на изпита по математика в Междучасие?

Не, не ни е пращана такава информация по МАТ все още.

# 94
  • София

Same story, но с по-нисък резултат. На 2-рата част има 27 от 35, което мисля е добре, предвид сложността на задачите. Обаче на първата част.....и то, като се има предвид, че каза, че не били трудни.....

Едва ли - не ми изглежда като да са излязли всички резултати...

# 95

Не, не ни е пращана такава информация по МАТ все още.
А по БЕЛ?

# 96
Няма ли класиране на Междучасие?  На кое място е детето, колко човека са пред него? То така само резултат нищо не значи.

# 97
  • Sofia
Цитат на: DjuDjo link=topic=1279262.msg41962115#msg41962115

А по БЕЛ?
Доколкото помня 75 точки е средният резултат по БЕЛ на Междучасие

# 98
  • София
Статистиката по БЕЛ:
- среден резултат от изпита - 73/100 т.
 - най-нисък резултат - 29/100 т.
 - най-висок резултат - 99/100 т.

Класиране няма, но преподавателя на детето изпраща оценка за цялостната му работа през първия модул.

По МАТ все още няма излязла статистика.

# 99
....
Преди време коментирахме козметика, ми пак съм се замислила на темата.
Вчера се замислих за крем за лице, нослето й се бе "изсушило".  Моите не стават за нея, биодерма купувах от зелената серия , но се появи обрив, иначе с измиващото няма проблем.

Крем не мога да препоръчам, но поръчах лавандулова вода, която мисля, че им се отразява добре на кожата, въпреки че я ползват от сравнително скоро и не толкова редовно, колкото трябва. При вече набираща скорост пъпка мажат този крем само върху нея:
Скрит текст:

Иначе, за отношението на учителката си абсолютно права и ако продължи ще се намесим със сигурност.
Само аз ли не получавам нотификации, че в темата има нови отговори?

# 100
  • На морето!
Моля, давайте ПИ (с отговори за мен) насам.
За съжаление решвнието за училищата ги взима министърът на здравеопазването със съгласието на ББ, който се съобразява повече с безкрайните протести на учителите. Така като гледам до март ще са ДО и, което е по-страшно и школите също. Много съжалявам, че не го записах на уроци, а на курс.

# 101
И аз направих тази грешка с уроците.До Великден децата няма да се върнат както очаквах в деня , в който ги спряха от училище.Моят вече загуби тотално мотивация за учене и си намали драстично успеха тази година

# 102
  • София
Rapariga, смятам, че раздухването за нежеланието за връщане в клас, страховете на учителите отклоняват, народната "любов" на родителите от истинските виновници за положението към учителите, от онези белите и добрите дето обясняват как всичко е наред, пари има и обявяват милиони през ден

# 103
Моли, много екзотичен вид има питието ти Simple Smile Не съм го виждала. Но и аз не се заглеждам много по ликьорите. Вървят ми единствено, като добавка към кафето, пък вече пия кафе само сутрин;)

Mарини, при мен няма проблем с известяването за нови отговори от темата.

# 104
  • България, София
И аз направих тази грешка с уроците.До Великден децата няма да се върнат както очаквах в деня , в който ги спряха от училище.Моят вече загуби тотално мотивация за учене и си намали драстично успеха тази година

И при моята девойка оценките от последните тестове са доста под очакваното. Въпреки, че по математика ходи на индивидуални уроци. Имам чувството, че математиката ще я научи въпреки госпожата в училище. Тя е учител с богат опит, но вече трета година не се получава химията с класа. Дъщеря ми казва, че не разбира нейните обяснения, за разлика от тези на частната учителка. Започвам да се отчайвам.
Днес гледам оценка 4 по ИТ от практическо изпитване, което е било вчера. Те в 6 клас на ДО само една презентация имаха за домашно до края на срока и нищо друго - ни урок, ни план, ни дявол. Сега кога и как се преподава идея нямам? Работя ту от офиса, ту от къщи и не следя какво се случва по време на часовете. А това изпитване как се  е състояло, ще питам довечера.
За съжаление и да се върнат през януари в клас, не знам как ще се излезе от дупката, в която я виждам, че затъва.
Май ще се увеличават силата и количествата на питиетата Joy

Марини, и на мен ми се е случвало да не получавам известия за нови постове- Така и не ми стана ясна причината. Спирам известяването, след това отново го включвам и нещата се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт