Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за учебниците и учителите по време на дистанционното обучение?
Какви са мненията за онлайн обучението и комуникацията с учителите?
Какви са мненията за домашните и тестовете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за учебниците и учителите по време на дистанционното обучение?
Форумът съдържа разногласия относно учебниците и учителите по време на дистанционното обучение. Някои родители оценяват организацията и подкрепата, предоставена от учителите, като отбелязват, че децата им учат сериозно без пропуски. Други изразяват загриженост относно обема на домашните задачи, заявявайки, че те са изтощителни и претоварващи за учениците. Освен това има оплаквания относно агресивното поведение на някои учители, което води до демотивация и стрес сред учениците.
-
Какви са мненията за онлайн обучението и комуникацията с учителите?
Форумът показва различни мнения относно онлайн обучението и комуникацията с учителите. Някои родители са доволни от онлайн обучението и подчертават важността на асинхронната комуникация. Въпреки това, има недоволство от липсата на обратна връзка и истинска оценка за учениците, както и от предизвикателствата при комуникацията с учителите.
-
Какви са мненията за домашните и тестовете?
Отзивите за домашните и тестовете са разнообразни. Някои родители изразяват удовлетворение от организацията и обема на задачите, докато други се оплакват от претоварването и умората, които те предизвикват у децата. Има също коментари за липса на обратна връзка и истинска оценка за тестовете, както и трудности при разбирането на изискванията за тестовете.
-
Какви са мненията относно провеждането на пробни изпити и изпити?
-
Какви са наличните онлайн пробни изпити за 7 клас и как може да се извърши плащането за тях?

Връща се и започва с домашните. Липсва му плуването, от футбола сам се отказа.
Аз като ви казвам, не слушате...Рано било(
Desem) за алкохол. Ще ви питам към края на май...
Aз самата не съм бягала от 05.12. и адски ми липсва.
, току що ми пуснаха репортаж за резервациите по НГ с участието на Сълито, който в прав текст каза на Щаба гледайте си работа ни ще си правим каквото искаме. ’Що за тоя не се самозизира прокуратура за подбуждане към неизпълнение?
(избягвам новини умишлено), ние в къщи сме извън официалната статистика, приятелката ми в момента също са болни и те са извън статистиката.
. Чакаше Коледа с огромно нетърпение и му попарихме ентусиазма като му казахме, че няма да празнуваме както обикновено при баба му и дядо му