С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 286
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Хахахахаха,  Санака , как ме разсмя.Макар че,положението изобщо не е забавно.
   И ние имаме график с учебните занятия,нашият ергенин ще е втора смяна.Под съобщенията на зам.директорката коментарите са заключени.Между другото,тя е млада и доста разтропана,та в нея ми е надеждата все пак да има някаква промяна в нашето елитно училище.По план директорката тр. да се пенсионира догодина.
    Не знам кога и как трябваше да се заключат дневниците,но аз  и тази нощ получавах съобщения в школо за оцнки.В 1.20- по география, а тази сутрин към 5 по философия.Сън не ги лови нашите учители.Ама цял срок проспаха.По география оценката е от устно изпитване на 31.01.Ще припадна.

# 511
  • София
Те и нашите обикновено забраняват отговорите след такива съобщения, но този път директорката явно беше заблавила и резултатът е налице. Joy Взела си е поука и вече са забранени.

# 512
  • София
Все пак с маски цял ден изглежда ужасяващо! Дано наистина да отпуснат мерките по-нататък.

# 513
  • София
Чак ужасяващо, щом учителите могат, ще могат и те. Днес имах такъв ден, нищо ми няма (моите и преди бяха по цял ден с маски)
Преборихме короната, всички сме на линия, купчинката е пълна.

# 514
Аз лично с маска не ми се мисли как бих издържала цял ден. Случи ми се 3 уикенда да съм по хотели и спа-та. Ми съвсем друга реалност. Маски сервитьопите окало час след сядане, после на брадичката. На 1ят хотел ни бяха настанили, както сме компанията -18човека на маса. Като стана 10ч ни изгониха, но вс ни пренесоха в апартамента, та продължихме. Никой от почиващите никъде не видях да носи маски. Миналата седмица си запазихме специално, защото по тел ни казаха, че ще има ДЖ. Най-готиното ми изкарване от година насам. Пълно заведение, до 5ч се забавлявахме. Моята колежка пък беше на Пампорово. Всичко е на макс - кръчми, хотели, освен персонала, почти никой не слага маска. Та мисълта ми беше, че според мен това с тези маски в училище е пълна глупост. Кой живее във виртуална реалност и мисли, че децата ще стоят с маска плътно 8 часа. Ми и за 10мин да я свали, вс се обезсмисля.  Тогава за какво са тези уж мерки? А да не говоря, че на синът ми приятелите са почти всяка вечер на домашен купон. Той е от друг град, та по-рядко, през седмица.

# 515
  • София
Е, айде сега! Лекарите и учителите как издържат по цял ден с маска? Дъщеря ми каза, че това изобщо не я притеснява. На малкия също не му пречи маската. Не е най-приятното нещо на света, но не е драма. Моите впечатления са, че децата и младите много по-стриктно си носят маските от възрастните и не се оплакват.

# 516
Може някъде да съществува това със стриктно носене на маски, но аз досега нито съм го видяла, нито съм чула от децата те да са го видели. Не ме рязбирайте погрешно, не съм против да се носят маски. Просто аз не съм сигурна, че мога да го изтърпя и евала на хора, които го могат. Просто аз не познавам такива. А имам контакти и то доста.

# 517
  • София
Аз ползвам градски транспорт и мога да кажа,че многог често младите не слагат маски.
В училище маски носят отпреди,някои под носа, други както трябва.

# 518
Аз имам проблеми със задъхване и трудно си поемам дъх (на четвъртото вдишване си поемам дъх както трябва, иначе не достига), та 8 часа с маска, не знам как ще стане... Днес изследвания правих, та дано разбера какво става..

# 519
  • Deutschland/HE
Пиза, двете ми деца ходиха с маски на училище от септември месец до 16ти декември, те са шести и десети клас и така беше в цялото училище. Нищо им нямаше и сега чакат да се върнат на училище. В училището имаше две или три паралелки в карантина, учат над 1000деца в това училище, от 5ти до 13ти клас. Мерките бяха маски, проветряване на всеки 20минути, дезинфекция, двете големи паузи след втория и четвъртия час са задължително на двора с маски (само като вали дъжд могат да останат в сградата и това винаги е било така).

# 520
  • София
Наборката става на 17 днес. Снощи двама от най-добрите й приятели решиха да я изненадат с поздравления и в полунощ цъфнаха у нас, като предварително се уговорили със сестра й да им отвори тайно. Нахлуха в стаята й с бурни поздравителни възгласи /не знам как не събудиха баща й, той, завалията, така и не беше разбрал за среднощното посещение Joy /, тя наистина се изненада, сладко беше. Много харесвам почти всичките й приятели, което си е постижение.

# 521
  • София
Санака, да ти е честита рожденичката, много да ви радва.Hug, да е здрава и скоро да може да си нагушка всички приятели с кеф и без страх.

# 522
  • София
Sanaka, жива и здрава да е, дъщеря ти! Много късмет и още повече щастливи мигове!

Pisa, на Боровец видях обратното на описаното от теб. Явно, спазването на мерките не важИ за всички хотели. Нас ни посрещнаха с термометър на рецепцията и маските бяха задължителни и за гостите, и за персонала на хотела. Дезинфекция, по няколко пъти на ден. Дистанцията в ресторанта също се спазваше. Между другото, ако не беше така, щях да откажа резервацията. Предпочитам спазването на трите Д, вместо локдаун и ограничения за пътуване и що годе нормален живот, в това пандемично време.

# 523
Санака, да ти е жива и здрава девойката. Много щастлива и успешна!

# 524
  • София
Санака, да е живо и здраво момичето ти,
 щастливо, все така жизнерадостно и обградено с приятели!
И аз предпочитам живот с мерки, отколкото локдаун.

Общи условия

Активация на акаунт