С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 276
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Санака, да е много здрава, умна, щастлива, влюбена в живота и в предизвинателствата тийнейджърката! И все такива прекрасни приятели да има!

# 526
Честит празник, Санака! Живи и здрави цялото семейство

# 527
  • София
Мерси, момичета!
Тя в събота ще празнува с приятели вкъщи. Ние сме помолени учтиво да се изнесем поне до някое време. Ама то, в днешно време, къде да се изнесеш? Кръчмите не работят, освен някое гостуване при приятели да си изпросиш, няма друго. Така и направихме, ще поседим у приятели докъм 12, после ще се приберем, ще поздравим гостите и ще се спасим в стаята си. Те вероятно ще откарат цяла нощ.

# 528
  • София
Санака, да ти е жива и здрава рожденичката - много късмет и сбъднати мечти Simple Smile
Нашият батко също е роден на тази дата, но баща му много се притесняваше, че е излагаща за момче, та го писахме на 03.02.

# 529
Санака, ЧРД на девойката, жива, здрава и много щастлива. Честит празник и на теб и весело изкарване.
Моят младеж също ни помоли да се изнесем за РД при това за цялата нощ, не особено тактично, но пък много мила и любвеобвилна молба беше. Как да откаже човек Blush

# 530
  • София
Честита рожденичка, Санака! Да бъде здрава, успешна и с добри приятели!

# 531
  • София
Санака, да ви е жива и здрава.
Аз не напускам апартамента, за да прави господинът рожден ден. Може би на младини съм присъствала на купони, след които се налагаше ремонт.  А и след един рожден ден метох стълбището,защото забавата р била да ги ръсят и да се поливат с водка. Така че твърдо заявих да не си прави подобни планове.

# 532
Санака, да ти е жива и здрава рожденничката и само с такива готини приятели да е обградена!
Съни Бъни, и твоето момче да е живо и здраво! Аз имах двама съученика на 2.02, не е имало драма. Баба ми/сега на 95/ е родена на 07.01, но са я писали на 15.01, че само тогава идвал попа в селото. Та за нея датата си е 15ти. Така че, утре весело изкарване!
Аз момичета не съм протев мерките, всичко бих направила, че да свърши този кошвар. Толкова ви писна, че не е истина. Хапчета пия в изключителни сручаи, ваксини освен задължителните не слагам, но сега каквото кажат бих направила, само да се върнем към нормалното.

# 533
  • София
Не обичам да цитирам Стаматов, щото не го обичам Joy, но за целите на темата и питащите, ще го:
Колкото до така наречените малки матури в 4 и 10 клас - много от родителите и хората не знаят, че те нямат задължителен характер и са доброволни.
От тук:
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/diyan-stamatov-propuskat-v-uche … me-prez-septemvri

# 534
Боже! По форумски - ЖДНБ! Казал е нещо смислено. Joy

# 535
  • София
Санака, честита 17 годишна девойка, да е здрава и щастлива!
Хм доброволни, думата звучи хубаво, ама...то като олимпиада ще излезе това НВО, чак пък...или като пробен изпит Smiley

# 536
  • София
Санака, да ти е жива и здрава рожденичката - много късмет и сбъднати мечти Simple Smile
Нашият батко също е роден на тази дата, но баща му много се притесняваше, че е излагаща за момче, та го писахме на 03.02.
Като се роди на 02.02. и ММ каза: "Добре, че е момиче!" Laughing

# 537
  • София
Простете невежеството, ама защо толкова вълнение за 2.02.?

# 538
  • София
Простете невежеството, ама защо толкова вълнение за 2.02.?
Води се ден на ге**вете. Но истината е, че всъщност по традиция е тъкмо обратното, много мъжки празник е бил в миналото - така нареченият Петльовден, в който момчета са прескачали огън, за да минат съвсем официално в категорията мъже. Колил се е петел и с неговата кръв се е рисувал  кръст по лицето на тези млади мъже, които нямали право в този ден да вършат каквато и да е женска работа.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 08:31 от пенсионирана русалка

# 539
Санака,бебйби, да ти е честито момичето!Да е здрава,все така "укумуш" мома/дет викаше баба ми,демек оправна/, да е обичана,обичаща,да гребе с пълни шепи от живота!
   Честит празник и на другия ни рожденик!Да е здрав,девойките да припадат по него,да сбъдва мечтите си!
    Божкеееее,кога треперехме за седокласните матури,кога на 17 взеха да стават.А някой от вас ги поназнайвам и от по-ранна възраст!А ние сме все така млади и хубави!!!
     Относно 02.02  Петльов ден е ,защото по време на турското робство , в едно от кърджалийските села,ако не се лъжа ,минавали турци да вземат млади момчета за еничари.Една майка казала на агата,че сама ще отнеме живота  детето,но на тях няма да го даде.През нощта съпроводила рожбата си до ясто,където да се скрие ,заклала петел,с кръвта напръскала двора и портата.На сутринта турските войници онемели.Повече никога не минали през това село.
    Затова се тачи този ден  като ден на момчетата и мъжките майки.И по традиция се приготвя петел.
  Тъй,сега ,моля ви,някой по-запознат от мен,да ми каже има ли оценки по ИУЧ за първи срок.
   Има ли срок,в който да са оправени оценките,нанесени текущи,нанесени срочни.
   Снощи в 22.55ч като зацъка тва школо и като заваляха едни оценки по немски ,тамън 5 на брой.От септември,от ноември,от некво класно през декември,и от писм.изпитване от вчера-3.Привиках веднага набора,той се кълне , че не са правили,камо ли да ги провеи същия ден,че и да нанесе оценки.И ми показва групата на класа,същата работа и с другите деца.Едно момиче,което не е на училище,също има оценка от това изпитване.На друг преправила вече нанесена срочна оценка.Наборът писа на учителката,връща обяснение,че разделяла оценките от ЗУЧ и ИУЧ,защото трябвало да са по равно.
    Питам аз,и ще питам и на РС,/ама да не се изказвам неподготвена, питам първо вас/  това възможно ли е,вярно ли е.И най-гадното е,че не ги разделя,а си седят еднакви оценки и в двете графи.Демек едната 4ка станала на две 4ки.А пък тази 3 от вчера,от къде е,сигурно и тя не знае,като децата се кълнат,че писмено изпитване не са правили,а старите всички са върнати.

Общи условия

Активация на акаунт