С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 270
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • край голямата локва
При нас има срочни  оценки по всички ИУЧ. Оценките по ЗУЧ и ИУЧ не са равни, но по ЗУЧ са два броя срочни.
Колкото до сроковете, има такива, но /за съжаление/ май навсякъде има учители които не ги спазват.

# 541
  • София
Да, има оценки по ИУЧ, но не е редно да се клонират от оценките от ООП.

# 542
  • София
Марулетка, оценки по ИУЧ има. При нас също се клонират, по мат например. Но часовете на практика не са разделени на ООП и ИУЧ, като материя. Децата дори не знаят кой час е ООП, кой е ИУЧ. В едните часове се преподава, в другите се упражнява и доизкусурява .

# 543
  • София
Мерси на Русалка и Марулрта. Аз знам този ден о т  религиозна точка и р много хубав.
Иначе  относно НВО взех и аз да се чудя. Дали да ходи или да не ходи? Клета аз. 🤔

# 544
  • София
Слънчевата е права. Миналата година преподавах на 8 клас, но когато ми предстоеше контролна работа,  децата знаеха в коя графа ще бъде нанесена оценката.

# 545
Благодаря!Значи оценки има.НО не следва ли да имат да речем определен брой оценки ,за да им се постави срочна?В нашият случай не е разделила броя оценки на две,а е преписала оценките.Наборът има три 5ци,две 6ци,една 4ка по немски ЗУЧ.Същите са преписани и в граха ИУЧ,като вчера е добавила 3ка от писм.изпитване вчера и на двете места.

# 546
Sanaka Честит Рожден Ден,на щерката да е жива и здрава.Гледам и моя хубостник има оценки по ИУЧ иначе успя да върже 5 за срока чак не мога да повярвам 😁

# 547
  • София
Марулета, това при Вас с оценките хич не е правилно. Просто явно госпожата е проспала срока и е решила да нашляпа нещо. Много се дразня на такова поведение. С тези ЕД въобще не знаят какво им пишат. Чак ако госпожата е стрктна, оценката е видима до два дни. Но има други, чакай от умрял писмо. Пишат нещо колкото да отбият номера.

# 548
  • София
Формално разделяне на ЗУЧ и ИУЧ, от гледна точка преподаване на материала, няма и при нас, но винаги знаят кое изпитване, тест, контролно към кои часове ще бъде оценено и няма дублиране - оценките в двата вида часове са си от различни изпитвания.

Sunny bunny, да е живо и здраво момчето ти!

# 549
То с хартиените дневници беше същата работа, само че и не виждахме какво пишат. Тогава съвсем ми беше мътна и кървава. Моят син вчера изрази притеснение за ДСДто. На 11.03 им е определено. Направил е някаква презентация, щял да пита госпожата дали е ОК. Определено много са ощетени откъм подготовка с това ДО. Ако не вземе ДСД1, няма да може да се яви на ДСД2 в 12 клас. Стискам му палци, с друго не мога да му помогна.

# 550
Писа,ти сега съвсем ме метна  в джаза!!! Какво ДСД сега на 11.03? Изпитващият немец/немкиня/ и за вас и за нас е един и същ.Вашият отговаря за нашата гимназия.Ние за ДСД 1 изобщо не сме и чували,камо дати да имаме.
   Абе хора, аз ли нещо не съм в ред? Хиляди пъти съжалявам,че това моето диване не ме послуша и се запъна за тоя немски.Хем му говорех,че няма качествен учител вече,че ще е мъка голяма. По-добре  АЕ да беше кандидатствал, поне на  един език да постави основи  като хората.Смея да твърдя ,че единствено по руски се преподава както трябва, от чуждите езици.За да разбера какво се случва ,и какво трябва да се случи,трябва да чета форуми, щото в училище вдигат рамене и нищо не знаят.
     ПИСА,СТИСКАМ ПАЛЦИ И АЗ!!!

# 551
Марулетка, това е от сайта на училището:

Като на тях са ив казали, че без ДСД1 не могат да се явят на ДСД2.

# 552
  • София

Sunny bunny, да е живо и здраво момчето ти!
Много благодаря Heart

# 553
Писа,можеш ли да ми дадеш линк?

# 554

Общи условия

Активация на акаунт