С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 211
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Заповядай! А за което не помага компанията, ще помогне пиенето.

# 61
  • София
Санака нещо се объркала, в края на предходната тема сме обяснили че няма такива хора сред нас , за пиенето иде реч Joy

# 62
  • София
Това беше за миналата тема. Сега започваме на чисто. Laughing

# 63
  • София
Честна дума! Няма да пия! Или да полея 6цата по испански, дето почти аз си я изкарах?

# 64
  • у дома
Да, но навсякъде, където профилът е Чуждоезиков, дават право  на два избираеми ПП. Поне за тези училища, за които знам.
При нас училището с профил чуждоезиков е с 3 ПП.

# 65
  • София
Светле, това си е голямо прецакване!

# 66
  • София
Абсолютно! Ако ми спретнат такъв номер - сменям училището.

# 67
Ти па кога се записа в гимназия? Joy
И в наше село в езиковата гимназия са с три профилиращи. Но не мисля, че някой е наясно с разликата.

# 68
При нас са пуснали анкета БЕЛ+История, Биология+Химия или Математика+ИТ. Моят син абсолютно не знае какво иска да се случи с живота му, та не знам. А аз не искам да го насочвам и подвеждам. Голям е вече, да си взима решенията. Като знам аз колко неориентирана бях някога. Сега имам мечти и знам какво искам, но няма как да го постигна, та си работя накъдето ме е повял вятъра.  Поне работа имам засега и то хич нелоша, откъм заплащане и условия, нищо че не е най-мойто нещо. Всичко според късмета.Сега е момента да направят най-добрият избор според моментните си желания, което не значи, ме с времето ще им е нещото на сърце. Приоритети, желания, мечти се променят с времето. Слава богу, че няма непоправими неща и от избора на профил не зависи живота им.
Много философски и Дзен съм настроена тази вечер 🍷🍷/толкова от домашното правят чудеса с психиката/

# 69
  • у дома
Е това е училището на детето на Марулета-нали преди няколко стр му издирихте профилите за сегашните 11 класове...
Моето е в др уж "елитно" учирище в града ни-ПМПГ-в него СХН са с 4 ПП,а природни науки с 3ПП.

# 70
  • София
Светле, пращам ви едно НПМГ-ко СХН, щом сте с 4 ПП. Ще проуча как стои въпроса с преместването. Bowtie

# 71
  • у дома
Светле, пращам ви едно НПМГ-ко СХН, щом сте с 4 ПП. Ще проуча как стои въпроса с преместването. Bowtie
Зависи какво ти трябва -единия клас са с Инф ИТ мат и АЕ ,а др с Инф ИТ история и АЕ-историята ми е леко недоумяваща,ама те са си я избирали.  Като има по 5 деца от единия клас и 5 от др които не са си с класа за 3 ПП ,а с др клас.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 23:00 от svetlaem

# 72
  • София
А, ето го - история и АЕ ще й решат всичките проблеми на Слънчевата. Joy

# 73
  • у дома
Ако държи на ПП матем ще се напъна да му го осигуря извънучлищно-тамън да добия тренинг за моето-с две думи-пращай го..Даже има и къде да живее ,защото големия се предполага че все някъде ще иде да учи-12 кле -ама първо да му покаже 8кл  тема да ми види завишените критерии за учене плюс това че съм си все у дома,защото си работя у нас.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 23:02 от svetlaem

# 74
  • София
Scream
Ама не си ли ги избират децата? Така в пакет - 2 пакета?

Дали да не млъкна тихо и да съм доволна? Flushed

Общи условия

Активация на акаунт