С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 218
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Прати го при мен. При нас СХН в ПМГ са с 3/4 ПП МАТ и първи чужд език. Имам свободна стая. И сборници имам. Joy

# 76
  • София
При нас е много странно. Има задължителни и избираеми модули. Ама дали ще ни дадат да изберем? Защото се говореше - каквото си изберем в 8 клас - това ще е. За 127мо говоря.

# 77
  • София
Прати го при мен. При нас СХН в ПМГ са с 3/4 ПП МАТ и първи чужд език. Имам свободна стая. И сборници имам. Joy
Абе и вашето не ме устройва, ама заради теб ще го пратя като нищо!
Да знаеш обаче, че само за ваканциите ще си го приемам обратно, да имаш предвид. Joy

# 78
  • София
При нас е много странно. Има задължителни и избираеми модули. Ама дали ще ни дадат да изберем? Защото се говореше - каквото си изберем в 8 клас - това ще е. За 127мо говоря.
Всеки профил се състои от задължителни и избираеми модули.

# 79
Странно, странно...колко да е странно. За всички ПП има задължителни и избираеми модули. Но не ги избират учениците. Има един тънък, едва доловим нюанс между ПП и модули. Joy

# 80
  • София
Светле, сега виждам, че и ти си съгласна.
При МЕН проблемът е, че не може да избере Мат и Физика. Това ми е драмата. Моята. Засега.
ПП Мат ще осигурим, ама само с една математика, освен да продължи с информатиката, друга възможност не виждам. Виж, ако се подплати и с физика е друга.

# 81
  • София
Аха, ясно разбрах де.
Въпросът ми е - ще може ли да изменим профила? Примерно да не учи биология, а нещо друго?

# 82
  • у дома
Светле, сега виждам, че и ти си съгласна.
При МЕН проблемът е, че не може да избере Мат и Физика. Това ми е драмата. Моята. Засега.
ПП Мат ще осигурим, ама само с една математика, освен да продължи с информатиката, друга възможност не виждам. Виж, ако се подплати и с физика е друга.
Дете от нашето училище -беше профил природни науки се премести в Плевен,защото там има профил физика.Класната на моето е по физика и то добър и качествен учител-беше си им класна и в периода 5-7 кл,доста деца ходеха на  клуб астрономия доброволно-беше им интересно...Мъча се и не мога да се сетя на сегашните 11 кл дали им предрожиха ПП физика и те не го избраха или въобще не им предложиха.

# 83
  • Варна
За нашия набор в IЕГ Варна, нямаше зададени трети и четвърти профил при приема.
За миналогодишния набор (който си имаше всички профили при приема) съм си запазила следното:
Избор на ДВА профилиращи предмета от :
БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА;
ИСТОРИЯ и ЦИВИЛИЗАЦИИ;
МАТЕМАТИКА;
ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ;
ФИЗИКА и АСТРОНОМИЯ;
ХИМИЯ И ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА;
БИОЛОГИЯ И ЗДРАВНО ОБРАЗОВАНИЕ
за III и IV профилиращ предмет
Моето в момента се замисля за Право в СУ, но там миналата година приема е бил с ДЗИ БЕЛ и диплома, незнам как ще е като дойде неговото време. Както незнам и какво ще му щукне след 2 години.
Иначе пубертета си върви с пълна сила - кой ми смени детето и кога ще ми го върне Smile

# 84
  • София
Днес съм си вкъщи. Малчо има обедна почивка от 12:40 до 13:30. В 13:25 на телефона му се включва аларма с текст: Stop to eat! Joy Абе, организирана работа. Bowtie

# 85
  • София
Сто пъти започвам да пиша. Та на сто и първия, на 10 клас ще им пуснат анкета за желания за профили. А как съм се увъртяла не е истина. Много ми се иска да се осъществи история и география. Макар че не съм сигурна  ,че ще от полза за кандидятстването. За сега синът ми се е насочил към някакво право във Франция. Ама този телефон ми лази по нервите като пиша, непрекъснато ми подменя думите. И още нещо . Познайте какво има да прави по физическо?

# 86
  • София
Да играе футбол на малки вратички? Joy

Аз пък съм бясна! Пак отваряме заведения, но гимназистите ще си стоят у дома! В ковидната тема има предложение, да изпратим деца и учители, да провеждат занятия в хотелите, а сметката да се изпраща на МОН. Хареса ми! Rage

Да се оплача и тук. Наборът има забележка по АЕ - "Липса на внимание". Изобщо, защо ги пишат, отчитат дейност. Какво се очаква да направим, за да подобрим концентрацията пред компютъра, след двумесечно седене вкъщи?

# 87
  • София
Аха, на кафе на Витошка може, на училище до Витошка - не.

# 88
  • София
Хоро!

# 89
  • София
Аз пък днес бях в час по История ...успях и да отговоря на въпрос чрез младежа. Утре ми е обещал блок часове История Joy

Общи условия

Активация на акаунт