С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 197
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • В светлината на слънцето
А моята не ще присъствено. Едно, че ги спукват от изпитвания и тестове всеки ден, второ - не става да играеш на игра в час. Бе намързява я. А брат й е точно обратното - хич не ще ДО.
Имаме си ново 20. Пак взе да мисли профила и днес реши, че няма да е математика. А какво? И тя не знае.

# 706
  • София
При нас са дали някакви - история, география, ИТ, биология и госпожицата нищо не си харесва.

# 707
  • София
Лулуууу! Къде изчезна? Притеснихме се за теб.

Ние преди малко се прибрахме. Малкият има да наваксва с домашни, наборката очаква всекидневни изпитвания, заради изпуснатите тестове тази седмица, а аз съм много снощна. Head Band

# 708
  • София
Ние изкарахме вируса през ноември и се надявам да се ваксинираме по-скоро преди следващата зима, че сега ми се струва излишно. Майка ми иска да се ваксинира, ама май нещо свършиха ваксините Simple Smile
Иначе - присъственото обучение се оказа яко учене. На ден по няколко контролни.

# 709
  • В светлината на слънцето

Тук съм, но имахме много работа този месец, че подготвяме разни новости.
Ние сме си все още хоум офис. Чакаме ваксини - от работата, от личната лекарка, където стане. Но и не бързаме, че имаме все още естествени антитела. Ще ми се да хванем есента и зимата, защото не вярвам така бързо да изчезне ковида.
Наборката нещо много се засили втория срок. Че първият го караше доста лежерно. Голяма драма й е, че още не знае какво точно иска да учи.

# 710
  • София

Наборката нещо много се засили втория срок. Че първият го караше доста лежерно. Голяма драма й е, че още не знае какво точно иска да учи.
Лулу, питай я, какво иска да работи! Така по-лесно се избират предметите. Моят ми заяви, че каквото и да работи, ще е с компютри.🙄 Това улесни изборът на профилиращи предмети. Аз го насочвах към хуманитарните науки, но той хвана друга посока. Дано, изборът на професия, да го удовлетворява в бъдеще!

# 711
  • София
Моята искала да става следовател. Гледах Школата и "Библиотекарския". Май ни трябва история като профил, обаче госпожицата не харесва учителката. Въпреки че тя им е май най-добрия преподавател в момента.

# 712
Моят може да избира доста с математика и физика. И сред инженерните специалности има голям избор, и към авиацията може да се обърне, техничари има навсякъде, не знам какво ще му прищрака до края на средното. Не е споменавал нищо конкретно. Прави някои неща на компютъра, но нито е много запален(изкл.игрите), нито много креативен. Бих го нарекла просто добра компютърна грамотност.

# 713
И аз ще се ваксинирам,но още малко време да мине,че имам антитела.ММ се дърпа.Родителите ми трябва да обсъдят с личния - баща ми преживя белодробна емболия лятото.Дори не с личния, а с лекуващия го лекар,той ни е близък.Да обсъдят кога и как да се случат нещата.
     При нас вече се подхвърлят профили от учителите и тече агитация-биология и химия.На нас друго ни трябва,история,но наборът недолюбва учителката.НЕзнам кака ще се случат нещата.
   И при нас една от целите,засега,е Академията в Симеоново.Където също ще приемат нещо с оценка от матура.Накъде отива образованието?!!!!
  Тестове и изпитвания има всеки ден,не иска дистанционно.Казва,че при присъствено всичко схваща още в час.
    При ДО има разни лигльовци от класа,които чувстват като свой дълг да опропастят поне десет минути от часа-заглушават микрофони,други маймунджилъци.Уж са вече големи!!

# 714
  • София
А, Марулета, значи същия случай като нашия!

# 715
  • София
Честита баба Марта!🤶
От здраве и късмет да не се отървете!
Влизам да се оплача! От чтв школата по АЕ става присъствена, а училището ДО. Школата е в близост или на път към училището. Какъв трябва да е графика сега се чудя.. Тръгва сутрин в 9.30 за школа, която приключва в 12, а в 13.30 трябва да е у дома за училище онлайн...
Питам го кога ще учи за училище, той ми вика: Споко, бе мамо! Нали сме дистанционно... 😂
От вчера е кисел, сети се, че има само още 2 дни училище. На присъствените контролни и изпитвания се справи и както на ДО, на някои по-добре. Сега очаквам контролните върху предадения присъствено материал, за да видя как ще се справи.
Мрън...!

# 716
  • София
Честита Баба Марта!

Слънце, и ние сме така - школата е до училището, а училището ни се пада "на майната си". Joy

# 717
Честита Баба Марта! Здрави, бели и червени като мартенички да сте!

# 718
  • София
Слънчевата, провери в АВО. Днес ни уведомиха за ПО, но предложиха, който иска, да се обади и да остане на ДО. Говори с курсовия координатор. При нас групата се раздели на 2 части по желание на  преподавателя.
Честита Баба Марта!

# 719
  • София
Лейди, само че, доколкото разбирам от мейла, ДО ще е под формата на синхронно включване в присъствения час, което не е много ОК, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт