С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 211
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мина ми през главата,че проблемът е само в моя телевизор. Ама човекът се кълне ,че и другите не знаят, докато не се види оценка в школо. Но не веднага. Може след седмица. Така ми се доходи на родителска лице в лице, че чак съм изненадана.

# 691
Оф, и аз да се оплача. Днес 4 теста и 2 изритвания. И резултата от НВО лъсна - 3ки и 4ки на разбъркано. Вчера пък ми се оплака, нали той се сети за изпита по немски, който ще е слуд 10 дена, та госпожата на тяхната група не им правила тренинги, а другата група яко се готвели. И той сега ми казва, какво да направя аз. Да беше споделил по-рано, нещо онлайн да са потърсила учител или курс, ама сега кой да търся! Оплаках се Head Band

# 692
  • София
И при нас е като при Pisa  - 4 контролни за един ден. За резултатите - ще си мълча.
Питам за профилите - "ми писах май нещо, ама не разбрах какво" ?!
Надявам се да не стигнем до противогаза, а само маската и каската да са достатъчни Simple Smile да избутаме 10 клас

# 693
  • В светлината на слънцето
Юхуууу, ето ме! Загубих се, че ме заринаха с куп задачи. С училището новости няма. И ентусиазъм няма. Но поне взе да умува над това, което би искала да учи след 12 клас. Засега не й се учи.

# 694
  • София
Ще има ли ваканция от 3 до 11 април?
/За какви неща си мисля../

# 695
  • София
Ще има ли ваканция от 3 до 11 април?
/За какви неща си мисля../
Много далече. Аз карам от седмица до седмица с плановете. И пак вземе ,че се.обърка нещо.

# 696
Здрастиииии!
   Аз да питам от къв зор пускат заведенията,децата продължават да учат ДО???На набора много му се хареса на училище,не иска в нас.Само дето по няколко теста на ден правят,пък някакви от техния клас щели да се жалват някъде си ,че нямали право повече от един на ден.Викам му да си трае и си наляга парцалките,и да се радват че все пак походиха на даскало,щото сега следва пак 1 месец ДО.

# 697
  • София
При нас се оказа доста балансирано положението. Тест правят през ден по нещо, има устни изпитвания. Учителите преподават. Абе, върви си нормален учебен процес. Детето с неудоволствие започна обратното броене.
Снощи ваксинираха майка ми с АЗ, днес мен. Не съм убедена на 100 % в ефективността на процеса и смисъла, но се чувствах длъжна да го направя, за да освободя детето от наложените пранги и прекалена отговорност, за да съм спокойна аз, а не между чука и наковалнята, и не на последно място #задаходятдецатанаучилищеподяволите

# 698
  • София
И аз се ваксинирах. Въпреки че никога не е имало паника от вируса в нашето семейство и със сигурност не сме внушавали на децата си, че ако ходят на училище и се срещат с хора, ще ни убият, голямата сподели, че след като сме се ваксинирали с баща й, си е отдъхнала и сега й е по-спокойно.
Ние още сме на ски, страшна ваканция си изкарахме - страхотни писти, перфектно време. Толкова добре обработени писти, аз досега на Банско не съм виждала. Наборката сега се готви ваканцията да й излезе през носа следващата седмица. Laughing

# 699
  • София
Е, то достатъчно се изписа и изговори по темата от други хора, какво биологично оръжие са децата, че да се чувстват достатъчно обременени с нещо, което нито е подходящо, нито посилно за тяхната възраст! 😐

# 700
  • София
Аз също ще се ваксинирам, по нататък. Ще ми се да е от ваксините с еднократна доза. Синът ми не сме го спирали. Макар че от неговите приятели имаше едно момче,което беше много ограничено,заради баща му.

# 701
Аз да се похваля, че намерих учител за подготвката по немски. Благодаря на mikaela за съдействието. Не е от препоръчаното място учителя, че наистина бяха цифри. Дано помогнат няколкото часа в школата  която намерих. Разбрахме се х2 астрономически часа на ден, ще направим поне 7 дена, подготвяли хората за сертификати. То и няма време за повече.
И моите родители се ваксинираха. И аз бих се ваксинирала след време, че сега още съм с антитела. Не разбирам това дърпане от ваксините. Това е един шанс да се измъкнем от тая дупка, в която сме, така че бих се жертвала за каузата.

# 702
  • София
Моята майка категорично отказва сега да се ваксинира. Виж баща ми той дори не знам как не е отишъл още. Готов е всеки ден да се изследва и да го преглеждат. Имам чувството,че му доставя удоволствие.

# 703
  • София
И аз щях да се ваксинирам, но ще е като с колелото - друг път.
Правилно правиха хората (да се чете големите хора) като не рекламираха ваксинирането е как да ги рекламират, за 5 дни успяхме да приключим с "масовата ваксинация" Sick

# 704
  • Sofiа
Аз не съм от много пишещите, но ви "хвърлям" по едно око.
Изкуших се да похваля гарджето с четири шестици на тестове в последните дни и една камара похвали за активно участие.
А тази вечер каза, че много му се ходи присъствено и не иска да се връща към ДО😒
Честно, не мога  да разбера как така МОЛ-ове и ресторанти ще работят, пък децата трябва да са присъствено на смени.
Разписвам се и аз в редиците на ваксинираните, и двамата с ММ сме минали първа ваксина с надеждата, че така спомагаме за връщане към нормалността. Забавно е, че чак след като и двамата с ММ се ваксинирахме успяхме да убедим моите родители да се запишат най-накрая за ваксина.

Общи условия

Активация на акаунт