С ДО, с маска или със противогаз ще избутаме ДЕСЕТИ КЛАС.

• 37 257
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Много ми е интересно какво ще стане ако не представиш бележка с уважителни причини. Ще ти пишат отсъствие в ден, който е неучебен или ще ти определят втора дата? Joy
Иначе нищо ново. Поредният преразказ на нормативната база.

# 586
Според зам.министърката не е толкова важно това външно оценяване,нямало място за толкова вълнение от страна на родителите.Ми като не е толкова важно,от къв зор да го правят?!!Било проверка на учениците,как се справят,на базовите им умения и знания.Не драга,това е И проверка на учителите как се справят,защото да се приеме едно знание,то трябва да се предаде.

# 587
  • София
Очаквам скоро Стаматов да предизвика на дуел МОН по темата за НВО.
А иначе, спокойно можеш да се озовеш в Брезник, на тези дати. Joy

# 588
Очаквам скоро Стаматов да предизвика на дуел МОН по темата за НВО.
А иначе, спокойно можеш да се озовеш в Брезник, на тези дати. Joy

https://novini.bg/bylgariya/obrazovanie/645131
Това също е изпълнено 😂

# 589
  • София
Като толкова държат децата да се явят на НВО, да вземат да дадат втора дата. Поне някаква полза да има от тези напъни, седмокласниците да са идея по-спокойни. Smirk
Така, някак не ми се връзват. Сега са много задължителни, но като стане въпрос за втора дата за 7 клас, изведнъж стават НЕзадължителни и може да се кандидатства и без НВО...
Абе, най-мразя да ме правят на по-глупава, отколкото съм. Grinning

# 590
Чета сега във фейса се вихри спор за или против тестването на децата с антигенни тестове.При някой от вас имало ли е такава анкета?И каква е целта?

# 591
  • София
Остана ли някой без анкета, изобщо?
Целта никой не я знае, всеки е разбрал нещо различно.

# 592
  • София
Имаше и за двамата вчера такава анкета. В школо беше, с един единствен въпрос - дали съм съгласна да се правят антигенни тестове на децата. Проверявали родителските нагласи.
Директорката на набора даже го беше формулирала "По настояване на МОН проучаваме Вашите нагласи за едикакво си..." да се дистанцира от въпроса Joy

# 593
  • София
Чета сега във фейса се вихри спор за или против тестването на децата с антигенни тестове.При някой от вас имало ли е такава анкета?И каква е целта?
Да, при нас има. Мненията са на двата полюса. Горе долу 50:50.
За профилирането, още чакаме.
НВО-то, ще го бъде, колкото и да не им се иска на учениците.Smiley

Миналия срок има похвала за активно участие в час по физическо!!!ТИ да видиш!Питам го това какво значи,той ми разказа,че по време на час водели лют  спор с госпожата,дали е редно да има повече от един чужденец във волейболните ни отбори.Нашият застъпва тезата,че не е нужно,защото за сметка на тях,нашите момчета от школите остават на скамейката.Според госпожата е нужно,защото така се вдига нивото на клубното първенство.Написала ми е,че макар,че е на противоположното мнение,е водил доста аргументиран спор.Знаачиии,слуша магарето вечер какво се говори у дома по време на вечеря.А пък аз мислех,че блуждае.
Ние често се палим на тема волейбол у дома.
И аз Wink Laughing Laughing Smiley Прав е синът ти! Докато обиграваме чужденците, за да е по-силно първенството, уж, а нашите търкат пейките, няма да има достатъчно класни волейболисти за нац- а. А в него, както знаем, не играят чужденци. Нивото на спорта не трябва да се вдига с чужденци, а със сериозна работа в ДЮШ и инвестиция в тях. Материал има, но се съсипва, заради шуробаджанащината Tired Face и краденето! Money

# 594
ТМ , на мен ли ми говориш?!Вече втора година не тренира,приключи,край.Разочарован,гневен,ядосан.И дума не обелва у дома кога и какво точно се е случило.Аз имам съмнения и подозрения,но квот такова!Да сме здрави и с късмет/дет вика една позната,е тия на Титаник - живи -здрави,някои богати,ама без късмет/

Хахахаха,аз тъкмо да отговоря,че пак ние нищо не сме получили и викам,чакай да си видя Школо.Имало анкета,от 06.02.,ама не ми е излязло съобщението ,че да видя.И сега не ми дава да я попълня.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 15:58 от марулета

# 595
  • София
Имаше и за двамата вчера такава анкета. В школо беше, с един единствен въпрос - дали съм съгласна да се правят антигенни тестове на децата. Проверявали родителските нагласи.
Директорката на набора даже го беше формулирала "По настояване на МОН проучаваме Вашите нагласи за едикакво си..." да се дистанцира от въпроса Joy
И на мен ми направи впечатление формулировката "По настояване на МОН". Joy И този път предвидливо беше забранила отговорите от самото начало. Laughing

# 596
  • Варна
     Хахахаха,аз тъкмо да отговоря,че пак ние нищо не сме получили и викам,чакай да си видя Школо.Имало анкета,от 06.02.,ама не ми е излязло съобщението ,че да видя.И сега не ми дава да я попълня.
При нас (1ЕГ - Варна) съобщението е от 8.02 (18:28ч) - да се попълни до 9.02 Imp Добре че сте вие Yum за да имам представа поне малко за училищния живот.

# 597
  • София
При нас не бяха забранени коментари и да се смееш ли, да плачеш ли. Поне десетина пъти някой родител споделяше линка с молба да гласуват там. Ама цъ, пишат есе и не се спират.

# 598
  • София
Сподели нещо интересно от есетата. От тези, които са повече за смях. Joy

# 599
  • София
Сподели нещо интересно от есетата. От тези, които са повече за смях. Joy
Не правят разлика между антиген и антитела. Пишат имената на децата си. Пък секрет от носа или кръв. А и имаше неяснотии от типа да се убие или освободи, поради липсващи знаци. Трагедия.

Общи условия

Активация на акаунт