Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 024
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте!
Бих искала да ви попитам, какви според вас са сигнификаторите в картата на жена за брак с чужденец?
Чела съм, че господаря на 7Д трябва да бъде в 9Д или да е в някаква връзка с планета в този дом или с управителя му.
Ако някой от вас има наблюдения, може ли да сподели! Благодаря! Simple Smile

# 256
Различни, които не гарантират брак с чужденец, сами по себе си. Извадени от контекста. Може да са просто взаимоотношения с ерудиран човек, с голяма обща култура, пътешественик, с различно вероизповедание, от друг етнос, различна среда, и култура.
- Управител на К3
- У12 (ако заради връзката човек емигрира или отива да живее в чужбина)
- У7 в Стрелец
- Юпитер управител на седми
- Венера в Стрелец
- Везни на К9
- Венера в аспект с Юпитер
- У7 във взаимовръзка с Юпитер
- Венера в девети
-  Юпитер в седми
- У7 и У9 във връзка
- У3 и У7 във връзка
- У3 и У9 във връзка
- У10 и У3 във връзка
- У9 в седми

Всяка карта е сама за себе си. В името на практиката и конкретиката, ако някой желае може да пусне карта, на човек, за който вече е известно, че има за партньор чужденец/ка.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 09:24 от starinthenightsky

# 257
  • София
Благодаря, starinthenightsky!
Принципно аз имам доста от тези аспекти, но нищо не мога да потвърдя за себе си все още и за това ми е интересно. Дори и чисто приятелските ми връзки с чужденци и хора от различни религии са на 0.
Имам кардинална натална карта, с Венера и Юпитер в съвпад в 1Д и имат квадратура с Нептун (управител на интерсептираните ми Риби) и полу-сейстил с Меркурий. Юпитер е и в съвпад със СЛВ.
Всичките ми планети след Юпитер са ретроградни, а и имам високо поставен Сатурн. До колкото знам, това допринася за бавното случване на нещата.

# 258
Щом има някаква връзка, като какъв тип определяш мъжете в живота си досега ? Имат ли някаква връзка с деветодомна символика ? Получаш ли добри възможности, шансове, подкрепа чрез взаимоотношения ? По принцип, не само любовни.

# 259
  • в 1001-та нощ
Хайде утре Меркурий се обръща Simple Smile най-накрая Simple Smile От 26.02 - Юпитер следва да е видим, а на 5 март започва новия цикъл - Юпитер-Меркурий на 18 гр. във Водолей Simple Smile При мен ще бъде с точност до минути в опозиция на Луната и квадратура с Венера. Планирала бях - едни неприятни манипулации - вероятно ще са много неприятни Simple Smile

# 260
  • София
Щом има някаква връзка, като какъв тип определяш мъжете в живота си досега ? Имат ли някаква връзка с деветодомна символика ? Получаш ли добри възможности, шансове, подкрепа чрез взаимоотношения ? По принцип, не само любовни.
По принцип все така става, че аз харесвам странници и шемети или пък те ме харесват.
Като цяло, мъжете които познавам са духовни и дълбоко философски настроени натури, креативни, начетени, целеустремени, идеалисти.
Въпреки това, обикновено се налага аз да съм по-активното звено, да предприемам първата крачка и т.н. Понякога имам чувството, че тези хора просто са се оставили на мен да ги водя на някъде и до където стигнем, а нямам нищо против това, дори искам да имам малко повече отпор. Grinning

# 261
  • SF
Съвпадът Нептун с Уран е поколенчески. В който и дом да попадне Уран, носи иновации, а Нептун - творческа енергия.
По-скоро ме интересува как са поставени управителите на втори, шести и десети дом, говорейки за професия и какви са аспектите към тях.
Това, че Марс и Венера са в тригон, може да говори за сексапил, но не и за хармония в работата с електричество.
Ако Уран е в шести дом, как прави опозиция на Асцендента? Почти на К7 ли е?
Слънцето в 11 дом също е уранийско, а съвпадът между Венера (10 дом) и Юпитер в 3 дом, вероятно е доста широк или е извънзнаков, което не означава, че го няма.

# 262
Не бях чувала за James Leininger , вероятно има много други хора като него,за които нищо не знаем, защото не са "рекламирани". Наталната му карта и интересна с това , че  рождената му  пълна  Луна  /роден е във фаза Пълнолуние/  е  в съвпад с Лилит , в опозиция с ретро Меркурий , в тригон с Уран и секстил с ретро Плутон.Няма други положителни аспекти между останалите планети. Силни планети -Уран и Марс ,също Слънце, Юпитер и Венера, силен знак Овен,слаб знак Телец, негативен Сатурн в съвпад със Слънцето. Този човек е опасен, рисков, безразсъден,първосигнален, но и откровен, пионер, таран, може да бъде водач,лидер,пропагандатор. Повечето от познатите ни световни диктатори и подпалвачи на войни и революции са зодия Овен. Пълна Луна в съвпад с Лилит опозиция с ретро Меркурий е разговор с "вълча"луна ,тази при която вълците вият . Имаше филм ,не си спомням заглавието, но героят се превръщаше във вълк по време на Пълнолуние. Този човек е такъв. Е, сигурно не се превръща във вълк, но по време на пълнолуние не му е лесно, както и на околните.Ретро Плутон ,управител на трети дом, е в тау-квадратура с Лунните възли и също има отношение към миналите му животи. Силният добре аспектиран Уран в 5-ти натален дом говори за дейности свързани с въздух ,космос, инженерни,  интернет  и т.н. Такъв човек  може да стъпи на Марс, да събуди заспалите за бунт и да навлече много беди, но в името на някаква идеална цел.
Забравих за електричаря - ако съвпадът на Уран и Нептун е в Козирог,няма опасност - заземен е. Ако е във Водолей,нещата стоят малко по-особено.
П.П  Върнах се към поста на Камино - явно съвпадът Уран/Нептун е във Козирог.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 12:08 от Титания

# 263
  • София
Има ли някой желаещ да каже две-три думи за тази жена. Според вас меркантилна ли е?

# 264
  • София
СЛВ в Телец значи, че тя оценява своята стойност чрез другите. Търси пълно обвързване с партньор, който да задоволява материалните й нужди, а тя неговите емоционални. Целта й в този живот според СЛВ е да научи, че за да получи тази финансова и духовна подкрепа, трябва да открие своя път в живота.
Според моето си собствено проучване на СЛВ, всички планети работят в името на това, да научим урока, който имаме поставен за този живот.
Марс във 2Д, Везни според мен доказва това, че тя търси емоционален, нежен, любящ мъж, но който в същото време да е и заможен. Там е и Слънцето, другият показател за търсения мъж в карта на жена. Юпитер в 9Д показва, че тя има нужда от непрестанно разширяване на интелектуалния хоризонт. А също така, Юпитер, като символ на "голямото щастие" може да показва и съпруг-интелектуалец, според мен.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 14:44 от Mira_X

# 265
  • София
Благодаря, но СЛВ не е ли отсреща - в Скорпион?

# 266
  • София
Да. Извинявам се за объркването! В такъв случай наистина това е показател за меркантилност и според мен, тя трябва да се освободи от чувството на тревога и несигурност чрез любовта.

# 267
Доста често имам поводи да се замисля дали трназитът опозиция повече дава или взема, много интересно се получава. Има и трети вариант, дава, но ти сам се отказваш. Изобщо, аз лично за себе си нямам никакви претенции, че мога да прогнозирам нещо.

# 268
  • в 1001-та нощ
Поставя те пред избор.

# 269
Опозицията е с лунен ефект, т.е нещата са на приливи и отливи , освен това е на принципа "Аз и другите", "Моето и твоето" и т.н. С други думи човек се сблъсква с околната среда и обикновено тя отказва съдействие , което кара натива да направи своя избор  /както е казала А.Л.Е.Н.А / - да бъде себе си или да приеме мнението и действията на другите. Понякога се получава "Всяко зло - за добро" . Добре е една транзитна опозиция да прави конфигурация, но не и тау-квадратура, за да има добро стечение на обстоятелствата.

Общи условия

Активация на акаунт