Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 42 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
За голяма финансова криза предпоставките са налице. Не е нужно да си астролог, че да го прогнозираш. Доста анализатори са на същото мнение и го пишат.

Помислих, че появата на нов пророк са прогнозирали, имайки предвид тяхната обвързаност с дъновисткото учение. Направих тази асоциация, тъй като съвсем наскоро четох прогноза от Ф. Филипов за Второто пришествие, че скоро щяло да се случи. Затова така реагирах, което беше и логично, след като знам какво пласират в медийното пространство.

# 121
  • SF
Говори неща, които може да каже всеки, който гледа новините - ще има избори, ще има напрежение, кризата ще продължи, идва дигитална епоха, дигитализирано общество... Някак дрън-дрън. А можеше да се държи като астролог, а не като човек, който гледа новините и се плаши, че това с маските ще продължи още дълго.

Канела, за смяна на плановете трябва да има и други указания в картата - по прогресии, дирекции трябва да се вижда, че нещата няма да вървят по план. Хем си част от обществото и си в зависимост от обществените събития, хем си имаш и собствена натална карта и нейните производни, които показват дали, или...

# 122
Не разбирам защо никой от астролозите не видя това  Sad  или това е бил моят избор, да не се адаптирам към новата ситуация. Не знам дали просто не са видели всичко, а бяха толкова сигурни или аз съм объркала нещо...

# 123
Не разбирам защо никой от астролозите не видя това  Sad  или това е бил моят избор, да не се адаптирам към новата ситуация. Не знам дали просто не са видели всичко, а бяха толкова сигурни или аз съм объркала нещо...

Ако не са определени правилно сигнификторите на брака, и при това и хронократорите, или не са използвани-били сте при психологически астролози-това е резултата.

# 124
Не разбирам защо никой от астролозите не видя това  Sad  

Мунданно събитие от такъв мащаб няма как да се види в наталната карта, тя е песъчинка в морето.
Освен това кризата по различен начин засяга различните хора. Някои дори са направили своите милиони, използвайки нововъзникналата ситуация. Други са изгубили работа, доходи, предишния стандарт и начин на живот. А има и такива, за които нищо съществено не се е променило. Интересно ми е да наблюдавам как реагират различните хора в тази ситуация – в ограничаващи обстоятелства излизат наяве моменти, за които преди може и да не си се досещал.

На мнение съм, че ако на нещо му е дошъл моментът да се случи, в една или друга форма то ще се реализира. Но, разбира се, съобразно обстоятелствата. Точно сега не е най-удачният момент да тръгваме с голямата кошница. Освен това винаги има вариант астролозите да не са нацелили правилно тайминга при изготвяне на индивидуална прогноза, това не е чак толкова рядко срещано явление.

Ако не са определени правилно сигнификторите на брака, и при това и хронократорите, или не са използвани-били сте при психологически астролози-това е резултата.

И това може да е една от възможните причини.
Неправилна оценка на тематични сигнификатори води до неправилно определяне на тайминга.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 22:31 от Sotis

# 125
Имах предвид не защо не са видели пандемията, а защо никой не е видял, че може да има смяна на плановете по други указания в картата, това че нещата няма да вървят по план.
Изобщо не бяха психологически астролози
.. Sad страх ме е, че нещо съм объркала, взела грешно решение и че обстоятелствата още повече ме затрудняват, а това че не стана както бяха казали и няма никакво обяснение за това ме плаши до смърт и изпадам в още по-голяма депресия. Сякаш живота на всичките ми познати се нареди, а моят се обърка съвсем и нямам място в света на другите.

# 126
Според мен драматизираш прекалено, а си все още млада и за теб има време.
До една-две години кризата може да отшуми, тогава може да има и подходящ тайминг за някои от твоите планове.

Астролозите може и да не са били психологически, но да не са използвали достатъчно прецизни методи или прочитът на темата да е бил по-повърхностен, на тази база и в прогнозата може да има някои пропуски.

# 127
Когато за пръв път ходих на астролог преди 5 години ми се смя за страховете ми, точно че съм била млада...
За 5 години нищо не се промени.
Това, което ме плаши, че все нещо излиза, за да се провали .. или не е времето, или сега когато е времето външни обстоятелства пречат, все нещо става, за да не стане нищо.

Могат ли добре поставени планети да не реализират потенциала си докрай, заради цялата карта?

# 128
Канела, не се отчайвай. Знам, че на думи е лесно да се каже, но това, което е заложено, рано или късно ще се реализира, като му дойде времето. И на мен са ми правили прогнози, които не са се реализирали. Някои от нещата са ставали, но примерно много по-късно отколкото е било “предсказано”. Ще ти дам пример. Бяха ми казали, че първата половина на 2018 ще имам благоприятно стечение на обстоятелствата по определени въпроси, шансове някои неща да се реализират и т.н. А точно първата половина на 2018 за мен беше доста трудна, лошите събития се случваха едно след едно, като тенденцията започна още от края на февруари/началото на март. Наложи ми се да се изправя пред предизвикателства, някои за които изобщо не очаквах и не бях подготвена.
Човек като иска нещо и не се случва, е нормално да се отчайва и да си мисли какво ли не. Има и друго. Ние сме коментирали и в темите. Един астролог може да има много голяма познаваемост при един клиент, а при друг - никаква. Не винаги всичко, което кажат, се реализира точно така.

# 129
В повечето случаи до към 30 човек си мисли, че има някаква по-специална мисия в живота, и много се тръшка, ако не успява да си реализира потенциала, какъвто и да е той. Малко по-натам животът му посвива перките, тогава започва да се радва на малко по-скромни постижения.

Що се отнася до "добре поставени планети", в това отношение представите ни може да се разминават. Силна есенциално планета може да бъде забутана в слаб дом или пък, дори ако е в силен дом, да е изгорена, в лъчите, ретроградна, неблагоприятно аспектирана и т.н. Или просто да не й е дошло времето да се реализира, или пък да й е минала най-активната фаза, така да се каже...

# 130
По-специална мисия ... Не. Да имаш връзка и любов на тази възраст ми се струва нормално, просто е необходимост, не мисля че е нещо по- специално..

"Ако не са определени правилно сигнификторите на брака, и при това и хронократорите,"
Sad

Благодаря, няма да спамя повече темата с този въпрос.

# 131
Както предположих по-горе по твоя казус, може би просто все още не му е дошло времето.
При някои става с повече чакане, късна любов, късен брак, по-късно майчинство.

# 132
Канела, никой астролог не може да Ви гарантира на 100 процента каквото и да е. Астрологът също е човек със субективно мнение и ограничена гледна точка , който няма всички отговори. Независимо от астрологичната му компетентност.
В случай че са Ви прогнозирали брак, важна партньорска връзка, би трябвало да имате по-интересни и значими срещи. То си е пак един от начините за развитие на прогнозирана тенденция. Григор как срещна Лолита ? По време на пандемия. Специално за любов не виждам как моментната ситуация би възпрепяствала хора да се срещат, запознават и да си допаднат. Изборът, който прави човек обслужва и се придържа в рамките на някаква моментна насока/тенденция. Ако нямате повдигане на темата, вероятно Вашият астролог не е хванал основната тема. Транзит към управителят на седми, възврат на Венера, прогресивна Луна в седми, слънчево затъмнение в седми, въобще не е нужно да води до любови или пък брак. Щото някои и за това могат да се хванат.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 02:41 от starinthenightsky

# 133
Не просто значими срещи, нямах никакви срещи с никакви хора, не излизам от вкъщи с дни, не съм се виждала почти с познати от март. Нито съм имала повод, а с времето дори желание.
Точно за това ме е страх,че ако не беше това затваряне щеше да е различно. А ако аз бях направила нещо друго... но тъй като не се адаптирах един вид все едно съм избрала да не се реализира прогнозата.
Може ли човек да изпадне в депресия, която въобще не се вижда в картата и да пропусне дори да се влюби.. или да не може да пусне нещо от миналото и затова да не е дошло и новото?
Не се ли вижда дали нещо е само желание или възможност, и такова което наистина има потенциала да се случи. Не съм сигурна дали е видяно грешно или аз не направих нещо, не се адаптирах и затова пропуснах шанса.  Cry

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 06:29 от ~Канела~

# 134
Вижте сега, ако връзката е от съществено значение като период от време, ще се случи. Няма как да я пропуснете. Свободната воля и избор са свободни дотолкова, доколкото служат в името на това да изпълнят посоката, по която върви личната съдба, потенциал за развитие. Значимата връзка е част от съдбата и в такъв смисъл и от съдбовните избори. Не е случайна. Защото ако е такава, тя ще с по-голямо последващо значение за живота. Ще го трасира. Един астрологичен анализ е основан на причинно-следствени връзки. Ако житейското трасе предполага да стигнеш до точка Д, преди това трябва да минеш по други пътища по това трасе, които да те отведат до тази дестинация. По това се "познават" зеления светофар за някаква посока в реалния живот, по нишаните, възможностите, подходящите подкрепящи условия, които се дават от средата. Не по това какво на теория ти е казал някой астролог. Астрологът прави само предположение каква е спецификата на периода. И може да не прецени добре кои фактори имат първостепенна, а кои второстепенна роля.

Да се появи Новият Месия ли прогнозират? Това вече граничи с ясновидството, не знам доколко е астрологически обоснован този коментар.

Цикъл Юпитер - Сатурн във Водолей стартира на фона на слънчево затъмнение в Стрелец, така че в някаква степен във всички астрологични изводи, които прогнозират Месия, Гуру има резон. Друг е въпросът каква доктрина ще се следва, проповядва със залязващ Юпитер в Козирог. Ти как мислиш ?

Този от 2000 г. се развива на фона на слънчево затъмнение във Водолей в съвпад с Уран, Нептун във Водолей. Ако направим някакъв паралел между 2020 и 2000. За 2020 – нов социален тренд, условия посредством възможност за различна гледна точка за нещо с предистория.  Лимитиран шанс, да бъде постигнат някакъв резултат. В последния възможен момент. Като това може да провокира промяна в ценностите, интересите и  разширяване на мирогледа чрез взаимоотношения (Уран в Телец  и Венера в Стрелец). Предходните 20 години, въпреки че Юпитер - Сатурн започна в Телец, но и в квадратура с Уран, на мода излезе езотериката.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 10:41 от starinthenightsky

Общи условия

Активация на акаунт