Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 600
  • 737
  •   2
Отговори
# 375
Не разбирам защо се изказвате така категорично, без дори да сте наясно каква е ситуацията. Обиждате ме.
Сутринта девойката дойде вкъщи, направих й фреш. Компа ми беше отворен и тя видя, че пиша в бг мама. Заговорихме се за астрология, спомена, че иска да посети, предстоят им изпити скоро. Сетих се, че мога да попитам тук, но ми трябва карта. Тя си влезе от телефона в астое и после ми я прати на вайбър.
Нямам никакви задни мисли, нито пък смятам, че по някакъв начин злоупотребявам с нечие доверие, че искам някаква секретна информация и прочее. Има ли някаква драма в това да попитам как ви се струва като личност приятелката на сина ми ?
Изключително ми е неприятна реакцията ви, изобщо не съм очаквала от вас да реагирате по този дребнав начин. Не ви отива.

# 376
Има ли някаква драма в това да попитам как ви се струва като личност приятелката на сина ми ?
Изключително ми е неприятна реакцията ви, изобщо не съм очаквала от вас да реагирате по този дребнав начин. Не ви отива.
Считам,че не е чистоплътно това, което искате дори и от нейно име. И, да, точно днес ми отива да реагирам така.
Повече няма да споря с Вас.

# 377
Не спорете, но поне се аргументирайте.
Не знаех, че е в разрез с морала и правилата да се тълкуват и чужди карти, ако беше на някоя от дъщерите ми явно щеше да е по-оправдано.

# 378
За приятелка може, даже и за смърт, защото е от загриженост! За снаха не може! 😂

# 379
За приятелка може, даже и за смърт, защото е от загриженост! За снаха не може! 😂
Моля? Не съм видяла някой да си е позволил да предсказва смърт в тази тема. Въпрос на елементарна етика .

# 380
Аз знам, че не е хубаво насън да се тръгва с  човек, който е починал в реалността, или да иска нещо.
Скрит текст:
имах сън с починалата ми баба, преди години, нещо ми нареждаше в съня си, накрая както си командореше, посочи нейна близка приятелка, също починала, с която бяха близки и почти неразделни, каза ми "ти тръгваш с нея", в отговор другата жена каза " не, не ти е време да идваш с мен". Събудих се като от силен натиск, все едно някой ми притискаше главата силно към лъзглавницата.
Хич не обичам такива сънища, обикновено сутрин на разсъмване сънувам и така се събуждам.

Иначе тази година в начлото пак сънувах бабката, аз роня и ям трохи хляб, тя се показва на вратата щастлива и доволна.
Питах я иска ли, каза, че  не иска да си хапвам спокойно.
Може би се е явила покрай имения си ден, който много празнувахме, а сега пак празнувам, че мъжа ми е Иван.
Хляба май е душа според тълкувания на стари хора.

# 381
Поставям карта на приятелката на сина ми, тъй като тя няма профил тук. Интересно й е дали ще започне да учи това, което иска.

Не знам какво е избрала да учи, а и с бърз преглед на картата за 5-10 минути рискувам да Ви подведа.
Но според това, което се набива на очи, мога да кажа, че това девойче е много амбициозно и няма да лежкуни със сигурност. Каквото и да избере, ще си постига целите. Силна карта има. За анализ на бъдеща професия трябва да се отдели много повече време, не става на прима виста. Мога само да кажа, като първо впечатление, че би могла да има амбиции в сферата на публичната администрация, мениджмънта или на държавна служба – не редови служител на гише, а с перспективи за издигане в йерархията. Поне такива са й стремежите, пък дали ще стигне високата летва, която си поставя, е въпрос на отделен и много по-задълбочен анализ. Има амбиции и за образователен ценз, професията трябва да носи някакъв ранг или поне респект в обществото.

# 382
  • в 1001-та нощ
Аз знам, че не е хубаво насън да се тръгва с  човек, който е починал в реалността, или да иска нещо.
Скрит текст:
имах сън с починалата ми баба, преди години, нещо ми нареждаше в съня си, накрая както си командореше, посочи нейна близка приятелка, също починала, с която бяха близки и почти неразделни, каза ми "ти тръгваш с нея", в отговор другата жена каза " не, не ти е време да идваш с мен". Събудих се като от силен натиск, все едно някой ми притискаше главата силно към лъзглавницата.
Хич не обичам такива сънища, обикновено сутрин на разсъмване сънувам и така се събуждам.

Иначе тази година в начлото пак сънувах бабката, аз роня и ям трохи хляб, тя се показва на вратата щастлива и доволна.
Питах я иска ли, каза, че  не иска да си хапвам спокойно.
Може би се е явила покрай имения си ден, който много празнувахме, а сега пак празнувам, че мъжа ми е Иван.
Хляба май е душа според тълкувания на стари хора.

И аз така знам, ако сънуваш починал човек, който ще те води някъде със себе си - тръгнал си към оня свят.
Поднасям извинения на аудиторията за отклонението от основната тема.

# 383
Между другото, често така сънувам покойната си майка – появява се, тръгвам след нея, но изведнъж се губи, сякаш се разтваря в пространството. Може би с това ми показва, че все още има нещо, което ме задържа на този свят, не ми е време да го напускам.

# 384

И мен ме учуди крайната реакция в темата, защото тук са се коментитали карти на други хора, които не са лични.
Явно нещо горе небесната конфигурация не е била благосклонна по време на публикуването на поста Simple Smile.

Защото на някои им се обръща много голямо внимание, напр. на дамата с граничния асцендент и питането й за професия,  други се подминават, а трети се хокат. Не мисля, че се подхожда лично към никой тук, по скоро го отдавам да зададеш въпрос в правилния тайминг и по-подходящ начин.

Относно съня на Алена, аз също знам, че не е хубаво насън да тръгваш или да те викат мъртви хора, и също разчитам съня й по-скоро като предупреждение да не се ваксинира към момента и да поизчака или конкретната ваксина да не е, ако е била записана вече.
Не съм антиваксър, само да вметна, аз лично ще се ваксинирам.

Покрай съвпада на Слънце с Нептун, моя е в 12 дом, сънувам много, много и нищо не помня на сутринта, а лягайки си знам, че е важно да си спомня съня.  Но помня само някакви нюанси, нищо повече.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 14:43 от *Serendipity*

# 385
Моля? Не съм видяла някой да си е позволил да предсказва смърт в тази тема. Въпрос на елементарна етика .
Не, не, нямах предвид това, че някой в темата е тълкувал смърт, а различните реакции към въпросите за чужди карти  

Иначе че е етика, етика е ама ето че някои хора хора астролози тълкували и без това да ги питаш...

На мен ми се видя супер мило дори майката на приятеля ти да пита за теб и да се интересува, и да се вълнува като за своя дъщеря.

Споделям мнението на *Serendipity*

# 386
Ами за мен не е мило, а непочтенно и клюкарско! Да развяваш чужд хороскоп по форуми за да му се прави психо профил! Ами поставете се вие на мястото на това момиче, което е с изключително труден хороскоп. Едва ли на бъдещата й свекърва би се харесало това, което може да се каже по него от гледна точка на психологическата астрология.

# 387
Абсолютно съм съгласна с Грийн  - питането беше ужасно!  Ето например Канела си попита същото  или почти същото, но намери подходящи думи, за да  си получи разяснението.

# 388
Ползата от психопрофили и според мен е съмнителна, особено да се търси такъв в публичен форум или фейсбук група. На база отделни позиции и аспекти могат да те изкарат по-чер от дявола, имала съм такива преживявания преди години. При това сред хора, които не могат правилно да ти тълкуват хороскопа. Освен това има голяма вероятност всеки да "отсъди" според личните си пристрастия, тук вече всичко опира до такива субективни категории и преценки като "добър" и "лош" хороскоп, което съответно се прехвърля и върху личността, стояща зад хороскопа.

# 389
Освен, че непочтено се пише с едно Н, това окачествяване изобщо не кореспондира с целта на въпросите ми. Смятам, че достатъчно ясно се изразих, изобщо не е престъпление въпросът ми, а да не говорим, че е анонимно, покрива се с картите на още много хора по света, и не на последно място - много е невъзпитано да се раздават необосновани епитети спрямо включил се за съвет. Ако не можеш да кажеш нищо по темата - не казвай. Но да се обижда е крайно неподходящо, както и ще да са разположени звездите.

Общи условия

Активация на акаунт