Астрология - 19 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 43 530
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Не, Парс Фортуна е античен жребий, който се използва за съвсем други цели, няма приложение в синастрията.
Има дневна и нощна формула, това трябва да се взема под внимание.

# 436
  • София
Ще си намери ли това момиче скоро работа

# 437
  • в 1001-та нощ
Честито пролетно равноденствие и ингрес на Слънцето в Овен по тропикал Simple Smile 20.03.2021 11:37 Simple Smile

Харесва ми, че е в съвпад с Венера Simple Smile Ще се движат заедно - а горният съвпад е на 26 март. При мен стартира с квадрат към слънцето и след това тригон към Сатурн Simple Smile

# 438
При какви транзити се заинтересувахте за първи път от астрология? При мен се случи, когато транзитният Уран ми беше в точен секстил с рожденото Слънце.

Лунните Възли са ми правили квадратура с рождените Меркурий и Плутон. Забелязала съм, че много от хората, които се интересуват от астрология имат силен Плутон.

Нептун, Юпитер и Хирон са ми правили квадратура с рожденото Слънце. Знаем, че Хирон е бил астролог. По Нептун е изследването на несъзнаваното.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 00:23 от forumkaye

# 439
  • Тра-ла-ла
За първи път не знам кога е било и едва ли някое четене на хороскопче се брои. По-сериозно се заинтересувах миналата пролет през локдауна. Не знам точна дата. Имах транзитиращи Плутон и Юпитер в 12 дом. Bowtie

Какви аспекти се гледат?

# 440
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали добър астролог,при който да си поръчам хороскоп ?
Благодаря Ви

# 441
  • в 1001-та нощ
През студентските години. Картите ги чертаех на ръка с пергел ... Имах цветни химикали, за да си правя планетите по-видими ... И "работех" по сидерал, по-правидиво ми изглеждаше. Година не помня, уви, но ми стана мило да си припомя какво беше.

Около година бях много запалена, после не спявах да намеря нова информация и книги и някзак всичко заглъгна. Второто ми завръщане беше с прогресивно новолуние в 12 дом във Водолей.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 01:52 от a.l.e.n.a

# 442
Някой от вас учил ли е или познавате ли някой, който е учил във Faculty of Astrological Studies, Лондон? Четох, че там е учила Лиз Грийн.

Или пък купували ли сте си семинари към този факултет?

Ако да, какво мислите за този факултет по астрология?

Цените в този факултет са най-високите, които съм откривала за обучение по астрология. Но не знам дали си заслужават.

И още един въпрос, Лиз Грийн неотдавна е провела семинар за Юнг и астрологията. Сега той се продава на запис. Но пише, че в началото има леки технически проблеми със звука. Някой от вас купувал ли е този запис, за да ми каже доколко тези проблеми със звука пречат да се чуе най-важното?

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 08:17 от forumkaye

# 443
Доста назад ме върна по въпроса за интереса към астрологията. Спомням си момента, плюс/минус един месец.
Тр Уран е бил в Риби, в квадрат АC/DC, в секстил с натални Луна/Хирон и тригон СЛВ. Тр Нептун е в съвпад с тр Хирон и с натален MC във Водолей. По рождение Уран е също тригон СЛВ, квадрат IC/MC и други аспекти.

# 444
26 март, 11 часа приема ли се за пълнолуние?

# 445
26 март, 11 часа приема ли се за пълнолуние?
Не. Слънцето е в началото на овен, а Луната в началото на дева.

# 446
  • в 1001-та нощ
Нещо, което може да Ви е интересно. Понеже на мен ми стана. Тука във форума - откато съм регистрирана съм участвала в разни дискусии за грижа за кожата, крижа за косата и подобни. Много пъти - още във времената, в които "избухнаха" инфлуенсърите - ме подканяха - да направя бло и прочие и винаги съм отказвала. Написаното тук ми стигаше.

Но в последно време ми се въртеше идеята - все пак да направя нещо - некомерсиално. Днес го мисля, утре го мисля, но така си се рееше. По някое време купих домейна, тема избрах, хостинг, но ми липсваше импулса да натисна бутона "давай". И най-вече поради липса на време. Преди малко съвсем случайно си казах - ами ако не сега - кога. Стартирах инсталцията. Преди малко погледнах конфигурационния мейл и се сетих да видя - как изглежда картата:

Това го наричам дърпане на спусъка Simple Smile То да бях седнала да търся подходящ момент - нямаше да намеря Simple Smile

# 447
Наистина интересен момент и много оптимистичен! Успех! Обикновено  "палавниците" и "размирниците" сред планетите дърпат спусъка - най-големия пакостник е Уран, после Марс и дребното препъни камъче Меркурий,но той е само да разнесе вестта. Затова е важно да се видят транзитите на тези три планети към твоите карти - натал,солар и т.н.

# 448
Алена, успех !
Къде я правите тази карта, в някой сайт, или чрез програма ?

# 449
  • в 1001-та нощ
Наистина интересен момент и много оптимистичен! Успех! Обикновено  "палавниците" и "размирниците" сред планетите дърпат спусъка - най-големия пакостник е Уран, после Марс и дребното препъни камъче Меркурий,но той е само да разнесе вестта. Затова е важно да се видят транзитите на тези три планети към твоите карти - натал,солар и т.н.

Благодаря за коментара, Титания. Тази сутрин, като шофирах към работа - отново се сетих за това. Имам прогресивна Венера в съвпад с нат.Меркурий на К11 - това също обуславя решението Simple Smile

Ще пусна другите карти довечера, като се прибера.

Алена, успех !
Къде я правите тази карта, в някой сайт, или чрез програма ?

Използвам програмата ZET (руска е) - има безплатна версия за част от техниките.

Общи условия

Активация на акаунт