Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 696
  • 738
  •   1
Отговори
# 435

За лека нощ ви оставям Йиитче без ризка
А от мен една прекрасна Еда в проект, който спряха в нищото, а беше толкова интересен за мен.
https://www.youtube.com/watch?v=-cc8vDS2R28

# 436
Здравейте страстни, чувствителни, влюбени момичета!
Благодаря на всички за споделеното!

Имах удоволствието да изгледам един от най-забавните епизоди.
Романтичната история продължава да се представя много силно и увличащо от главните герои. Много фино, ненатоварващо са показани и различни, ежедневни житейски истини. Комични, забавни, наивни, интелигентни, пъстри, докосващи душата диалози. Не за първи път ще напиша – великолепен каст с изключителна и вдъхновена игра.

Прекалените капризи убиват любовта
В целия епизод като нишка тече въпроса за умението да поставяме граници. Граници в личния, интимния, професионалния живот. Доколко можем да изискваме, доколко да променяме, да  налагаме или споделяме мнение?

Алптекин и Айдан Кога започваме да виждаме различно нещата относно семейството?  Къде е границата между взаимност и отчуждение? За единия 30-годишна връзка изчезна за 30 секунди, а другия вижда 10 години в опит да избяга от нея. „Трябва да казваме открито какво искаме.“/Фифи – в разговор с момичетата/ Искреността би ли спасила тези 10 години?                                                                                                                                                                   30 години побрани в 3 минутен валс. За силата да не изпадаш в самосъжаление, а да оцениш миналото и поставиш закъсняла, но ясна граница - ново начало на живота си.

Алптекин и Серкан. Втората сцена в която харесах Алптекин(на същото място) „ Не искам да те видя повече. Нямаш място нито в моя, нито в живота на мама.“ Безмилостна граница.  „Ти си мой син. Аз съм твой баща. Нищо не може да промени това. Знам че ще ми простиш.“ Границите променят ли се с времето?                                                                                        Сбогуването в офиса – болка и тъга. Краят на една епоха - нова граница.

Селин – бързаща да се отърве от личната вина разшири границата – обща вина. Въпреки поражението и оттеглянето си подлата ѝ душица не сложи граница на желанието си Серкан и Еда да са нещастни. В лицето на Балджа видя перфектното оръжие срещу любовта им. Омразата има ли граници?                                                                                                                         Селин към Еда при сбогуването си: -„Докато се опитвах да бъда подходящия човек за Серкан, забравих за себе си. Сега можеш да направиш Серкан подходящ за теб.“                                                                                                          Къде е границата при която не се обезличаваме? Изискванията ни не мачкат ли човека до нас?

И моят лайк за хала Айфер  с нейното „добре дошъл, шеф Александър“ - балканска гостоприемност, естествена вежливост или доброта без граници?                                                                                                                                              Кое определя границата – 50 или 500? Една усмивка-емотикон за подкрепа или непишещ химикал?                                                                                                                                                                     5, остават още 495 граници на възможностите ни. Когато обичаш нещо и браниш името си можеш ли да се надскочиш? Кога прекрачването на границата е от полза?                                                                                                  Фифи - най-добрият менажер. Реклама, благотворителност и женска солидарност за Айдан.

Сцената - избор на председател на женското дружество.  Поредното силно послание към всички жени. Перфектна игра на Неслихан и Ханде. Хищникът Балджа в опит да прескочи границата, предлагайки помощта си и поставена на място с категоричната граница: - „Еда е до мен.Тя е моята сила.“

Еда и Серкан. Много красива сцена в асансьора. Доверие, откриване, споделяне, сила, любов. Целувката като естествен завършек на това пътуване без граници. Шамарът – напълно логичен опит на Еда да се предпази от силата на любов, която нарушава собствените ѝ правила. Последваща целувка – вяра в любовта на жената срещу него и съгласие с всяко наказание за мига да я усети отново. Къде е границата между желанията на сърцето и договор, определящ отношенията им. Договор превръщаш се и за двамата в някаква закачка, флирт без срок.
Срещу лъжата на Еда - три желания. Оригинално решение на един разчупил се, влюбен мъж. В разумни граници капризите подхранват любовта. Спрямо Джерен – мъдра постъпка. Всяка връзка има нужда от вълнение, интерес, романтика. Три желания -нещата които ни правят щастливи. 

Еда като щит пред Серкан срещу набезите на кандидат PR-ките.
Ревността ѝ -изненада и коз за Серкан.
„Нужно ли е да вършиш всичко което той иска?-                                                                                                                          „Не, естествено. Има граници на позволеното.“                                                                                                                                                    Кой ги поставя? Кое ги определя? Опита ни, знанията ни за живота, егото ни, чувството за достойнство и справедливост?

Срещата с госпожата работеща с глина: - „Всеки трябва да внася нещо ново и в дома, и в себе си“. Промяна и развитие. Човек не трябва да си поставя граници.
„Първо трябва да заобичате глината, да я докосвате като любим човек - с любов и нежност. Само тогава ще видите красотата и ще позволите на тази красота да излезе от ръцете ви.“                                                                               Е, това си е екипна работа.  Нега, сласт, желание, еротика - като отдаване. Толкова смутени от чувствата си и двамата на мнение, че се е получило добре.Smile  Срещата имаха предвид.
Много ми се ще госпожата да им подари това което излезе от ръцете им, щото е заредено със страст и любов. 
Въпроси и отговори:
 „Защо се опитваме да променим хората които обичаме?“ „За да ги обичаме повече?“
„Когато обича всеки е готов да се промени.“
„Несправедлива ли съм със Серкан?“
„Твоите чувства също са важни. Какво искаш ти?“
„Не трябва да са важни само моите желания.“
„Нима промените не украсяват живота ни?“
„Да поправиш грешките си е едно, но да се опитваш да станеш различен само защото го иска някой друг?“

Новата PR Балджа –  последната капка отрова от Селин или наивната надежда, че звездите могат да поставят граница между минало и настояще. Че това ти позволява да прекрачиш границите на достойнството си, за да преследваш илюзията си за мъж. Макар да се ласкае, Серкан е наясно с номерата на Балджа. Тя е средството Еда да прекрати договора си съзнателно, без да ѝ се налагат граници.  Договора ограничава любовта. Любовта подчинява ли се на договори?

Енгин и Пъръл. „Знам че си глупчо. Но си моя глупчо!“ Безусловна, безггранична любов. Чудесна сцена с предложението за брак. Чудесна игра.

За тези които тепърва ще гледат епизода: -ако сте стигнали до тук, забравете всичко прочетено. Прекалено е сериозно за насладата и забавата, които носи епизода. Застанете пред монитора без ограничения и очаквания. Насладете се на превъзходна игра.

Лека нощ!

# 437
Мерси, полезно БРО,  - че не я намерих въпросната реклама за измененията - да - беше точно по времето на смяната на деня за излъчване.

Добре e, че Айше е в екипа, в действителност, има разлика в звученето с началните епизоди, та не знаеш колко различни можем да очакваме да бъдат

За последната серия - още не съм я гледала с превод -  Но песните включени в серията звучаха очароващо.

Кукличке, много точно - тя Селин доста я подкова явно -ще го гледам тепърва с превод какво точно ги говореха.  Нищо чудно и това да и е казала - Серкан така така така - и пица си поръчва от ....
Обаче колко сте прави с Налбантова и Маги  - значи като контраст предходната вечер Серкан колко нервничеше с тримата от запаса, а с Балджа направо забрави за Еда.   А предишната вечер - нищо че бяха трима - все нервничеше, и чакаше Еда.

Алекс, много благодаря за превода. + превода на песента.  Направо като я четях се зачудих какво ли предстои да редят сценаристите.  

Редактирам се, s...v,  много хубав пост.   

Цитат на: Есенна магия* в пн, 14 дек 2020, 22:30
Кукличке, Балджа знаеше какво да каже и как да се опита да омае Серкан благодарение на Селин. Та й подшушна кои са "слабите места" на Серкан - успеха му и той на фирмата, Сириус, работохолизма. На мен също ми направи впечатление, че той забрави, че на вратата може да е Еда, а директно си прие, че е пицата. Явно малко му е трябвало да му погъделичкат егото, а Еда не помня да му е правила открити комплименти, за да не се разбере ясно колко много е влюбена в него.
За мен това, което казва той на Еда за капризите е някакъв тънък намек за напомняне, че трябва да се поспре с опитите за промяна, въпреки че са за добро. Надявам се нашето момиче се осъзнае бързо какво иска и че трябва да се бори за него."

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 01:34 от Prinx

# 438
  • София
Отново гледах финалната сцена на последния епизод и имам куп въпроси:
1. Кога Серкан успя да поръча пицата? Аз поне припуснах този момент. Thinking
2. Балджа стоеше на дивана с гръб към него, той беше при шкафовете... кога подредиха масата и той се озова до нея? И какво правеше с ръката й? Thinking Thinking
3. С колко още жени Еда трябва да го види в апартамента му? Моля ви за момент да игнорирате всичко останало и да се поставите на мястото на Еда. Първо Серкан се съгласи бившата му приятелка да остане в апартамента с него дни наред. След това покани своя служителка, която познава от два дни, на вечеря по нощите. Така... твърди, че обича Еда и иска да бъде с Еда. Но как вие като жени бихте тълкували подобни действия? Аз, на мястото на Еда, бих сметнала, че ме лъжат и не ме уважават. Направо, че ми се подиграват. Бих го сметнала за плейбой, който иска всички жени да са влюбени в него и да му ходят по гъза. Държи бившата си под око, близо до него. Сега се сближава и с новата привлекателна колежка. Бих се запитала от мен какво иска?? Каква му е играта?! И бих се отдръпнала. Защото е под достойнството ми да съм една от многото. Държа да отбележа, че симпатизирам на Серкан и мисля, че си е проличало. Но в момента игнорирам всичко друго, което знам за него и съм видяла от него. И тълкувам само действията му спрямо Селин и Балджа. И пак му се ядосах. Rage

# 439
БРО, тъй като ми е още прясно...
На вратата се звънна, но не от звънвца на вратата, а от някакъв незнаен, който имало и някъде долу, но никой не го ползва този звънец 😂😂 И докато се качи "куриерът", той обясни, че ще извади чинии и разни разнообразни, а уважаемото къдраво момиче да отвори вратата, когато "пицата" дойде. Само дето "пицата" може да ходи и да си отваря вратата сама 😂😂

# 440
3. С колко още жени Еда трябва да го види в апартамента му?

Бърборанке, просто това изречение ме провокира. Не знам с колко жени ще го види Еда в апартамента му и какво ще роди фантазията и, но до кога ще си играе на ти куклите Серкан Болат, дай си ми парцалите. Хем не иска да бъде с него, до него, хем ще ревнува. Ами май големите момичета знаят, че така не се прави. Тя и любовта и търпението на мъжа си е до време, колкото и да е променен, колкото и да е Серкан. Филм да става де.
Относни сцената с пицата, магията на киното ли се казваше?

# 441
  • София
Славена, на мен поведението на Еда ми е напълно логично и имам обяснение за всичко. Само попитай нещо конкретно и ще ти отговоря. За да не изписвам света. Simple Smile Не че я оправдавам и защитавам, но Еда ми е много по-логична в действията си от Серкан. Тя казва нещо и го прави. Понякога на инат, но поне държи на думата си. А Серкан едно говори, друго прави. Доста я огорчи. Първо се раздели с нея, после не се отделяше от нея. След това тя разбра, че е скрил от нея нещо много важно. После започна да й показва колко се е променил и да засвидетелства любовта си. Да де, ама  тя не е искала от него да се променя. Тя се влюби в него от самото начало, обикна го такъв, какъвто е. Показваше му нейния свят, но не е тропала с крак “промени се заради мен”. Винаги го е подкрепяла и се опитваше да го разбере многократно, дори когато я заряза. Тя направи договор, за да го накаже от една страна, но и да постави ясни граници между тях. Той трябваше просто да спазва договора. Не мисля, че тя си играе с него. Ясно е, че го обича, но още не е готова да му прости. Има нужда от време. Затова измисли това с договора. В случая обаче той ходи и й се моли, твърди, че я обича и иска да е с нея. Поиска от нея да го изненада някоя вечер. Тя го направи и завари Балджа на свещи у тях... Действията на Серкан спрямо Селин и сега спрямо Балджа не мога да оправдая. Иначе можем много да нищим поведението и на единия, и на другия. Но пак ще кажа - на мен Еда ми е много по-пряма, логична, смела и силна от Серкан. Той действа в последния момент от отчаяние, това сме видяли досега поне. И редовно говори едно, а прави друго. И очевидно не знае как да се държи с жените мераклийки около него. Ще цитирам Дари, защото много ми харесаха думите й и ги запомних: “Да се държиш настрана от двусмислени ситуации е част от културата на отношенията в една връзка.”

# 442
  • In the light side of the Moon!

Скрит текст:

Романтичната история продължава да се представя много силно и увличащо от главните герои. Много фино, ненатоварващо са показани и различни, ежедневни житейски истини. Комични, забавни, наивни, интелигентни, пъстри, докосващи душата диалози. Не за първи път ще напиша – великолепен каст с изключителна и вдъхновена игра.

В целия епизод като нишка тече въпроса за умението да поставяме граници. Граници в личния, интимния, професионалния живот. Доколко можем да изискваме, доколко да променяме, да  налагаме или споделяме мнение?

Алптекин и Айдан Кога започваме да виждаме различно нещата относно семейството?  Къде е границата между взаимност и отчуждение? За единия 30-годишна връзка изчезна за 30 секунди, а другия вижда 10 години в опит да избяга от нея. „Трябва да казваме открито какво искаме.“/Фифи – в разговор с момичетата/ Искреността би ли спасила тези 10 години?                                                                                                                                                                   30 години побрани в 3 минутен валс. За силата да не изпадаш в самосъжаление, а да оцениш миналото и поставиш закъсняла, но ясна граница - ново начало на живота си.

Алптекин и Серкан. Втората сцена в която харесах Алптекин(на същото място) „ Не искам да те видя повече. Нямаш място нито в моя, нито в живота на мама.“ Безмилостна граница.  „Ти си мой син. Аз съм твой баща. Нищо не може да промени това. Знам че ще ми простиш.“ Границите променят ли се с времето?                                                                                        Сбогуването в офиса – болка и тъга. Краят на една епоха - нова граница.

Селин – бързаща да се отърве от личната вина разшири границата – обща вина. Въпреки поражението и оттеглянето си подлата ѝ душица не сложи граница на желанието си Серкан и Еда да са нещастни. В лицето на Балджа видя перфектното оръжие срещу любовта им. Омразата има ли граници?                                                                                                                         Селин към Еда при сбогуването си: -„Докато се опитвах да бъда подходящия човек за Серкан, забравих за себе си. Сега можеш да направиш Серкан подходящ за теб.“                                                                                                          Къде е границата при която не се обезличаваме? Изискванията ни не мачкат ли човека до нас?

И моят лайк за хала Айфер  с нейното „добре дошъл, шеф Александър“ - балканска гостоприемност, естествена вежливост или доброта без граници?                                                                                                                                              Кое определя границата – 50 или 500? Една усмивка-емотикон за подкрепа или непишещ химикал?                                                                                                                                                                     5, остават още 495 граници на възможностите ни. Когато обичаш нещо и браниш името си можеш ли да се надскочиш? Кога прекрачването на границата е от полза?                                                                                                  Фифи - най-добрият менажер. Реклама, благотворителност и женска солидарност за Айдан.

Сцената - избор на председател на женското дружество.  Поредното силно послание към всички жени. Перфектна игра на Неслихан и Ханде. Хищникът Балджа в опит да прескочи границата, предлагайки помощта си и поставена на място с категоричната граница: - „Еда е до мен.Тя е моята сила.“

Еда и Серкан. Много красива сцена в асансьора. Доверие, откриване, споделяне, сила, любов. Целувката като естествен завършек на това пътуване без граници. Шамарът – напълно логичен опит на Еда да се предпази от силата на любов, която нарушава собствените ѝ правила. Последваща целувка – вяра в любовта на жената срещу него и съгласие с всяко наказание за мига да я усети отново. Къде е границата между желанията на сърцето и договор, определящ отношенията им. Договор превръщаш се и за двамата в някаква закачка, флирт без срок.
Срещу лъжата на Еда - три желания. Оригинално решение на един разчупил се, влюбен мъж. В разумни граници капризите подхранват любовта. Спрямо Джерен – мъдра постъпка. Всяка връзка има нужда от вълнение, интерес, романтика. Три желания -нещата които ни правят щастливи.  

„Нужно ли е да вършиш всичко което той иска?-                                                                                                                          „Не, естествено. Има граници на позволеното.“                                                                                                                                                    Кой ги поставя? Кое ги определя? Опита ни, знанията ни за живота, егото ни, чувството за достойнство и справедливост?

Срещата с госпожата работеща с глина: - „Всеки трябва да внася нещо ново и в дома, и в себе си“. Промяна и развитие. Човек не трябва да си поставя граници.
„Първо трябва да заобичате глината, да я докосвате като любим човек - с любов и нежност. Само тогава ще видите красотата и ще позволите на тази красота да излезе от ръцете ви.“                                                                               Е, това си е екипна работа.  Нега, сласт, желание, еротика - като отдаване. Толкова смутени от чувствата си и двамата на мнение, че се е получило добре.Smile  Срещата имаха предвид.
Много ми се ще госпожата да им подари това което излезе от ръцете им, щото е заредено със страст и любов.  
Въпроси и отговори:
„Да поправиш грешките си е едно, но да се опитваш да станеш различен само защото го иска някой друг?“

Новата PR Балджа –  последната капка отрова от Селин или наивната надежда, че звездите могат да поставят граница между минало и настояще. Че това ти позволява да прекрачиш границите на достойнството си, за да преследваш илюзията си за мъж. Макар да се ласкае, Серкан е наясно с номерата на Балджа. Тя е средството Еда да прекрати договора си съзнателно, без да ѝ се налагат граници.  Договора ограничава любовта. Любовта подчинява ли се на договори?

Енгин и Пъръл. „Знам че си глупчо. Но си моя глупчо!“ Безусловна, безггранична любов. Чудесна сцена с предложението за брак. Чудесна игра.

За тези които тепърва ще гледат епизода: -ако сте стигнали до тук, забравете всичко прочетено. Прекалено е сериозно за насладата и забавата, които носи епизода. Застанете пред монитора без ограничения и очаквания. Насладете се на превъзходна игра.

Лека нощ!

s...v обожавам да те чета, харизмата ти на писане и изказ е завладяваща! 🤗❤️💕

1. Кога Серкан успя да поръча пицата? Аз поне припуснах този момент. Thinking
2. Балджа стоеше на дивана с гръб към него, той беше при шкафовете... кога подредиха масата и той се озова до нея? И какво правеше с ръката й? Thinking Thinking
3. С колко още жени Еда трябва да го види в апартамента му?  

1. Това е магията на киното, както каза Славена и аз за точно тези недвусмислици споделих, че ми вадят очите...някакво незавършено, пльоснато, нелогично, нетипично за сериала ми се стори. И не само това... има още много такива!

2. От дивана Балджа скочи и седна на масата, ама да не забравяме, че Серкан Болат е магьосник и явно тук е проявил маг уменията си. 😂 Какво правеха?...... палеха романтична свещ бе джанъмки, защо не ми вярвате..... вече за 5ти път ви казвам....видях пламъчето на свеща. Балджа държи свеща Серкан със запалка я пали, Еда влиза, Серкан си слага запалката в джоба и ръката му остава там! До Балджа на масата имаше цяла купа с такива малки свещички...! Пак набързо заснет момент и груба режисьорска грешка!! Да се пита народа цяла седмица "какво аджеба правиха, та си държат ръцете"

3. Ееее, Еда хиляда пъти каза, че му вярва, една жена в повече ли ще я накара да си промени мнението за него!
Не защитавам Серкан в случая, ама изчака му се чакалото на милия бе...колко вечери я чака, то не беше Енгин, то не беше Ферит, то не беше Ердем накрая за капак!!! Пак нелогично, ама нейсе!

БРО, тъй като ми е още прясно...
На вратата се звънна, но не от звънвца на вратата, а от някакъв незнаен, който имало и някъде долу, но никой не го ползва този звънец 😂😂 И докато се качи "куриерът", той обясни, че ще извади чинии и разни разнообразни, а уважаемото къдраво момиче да отвори вратата, когато "пицата" дойде. Само дето "пицата" може да ходи и да си отваря вратата сама 😂😂

Абсолютно! Това беше поредната щуротия! Абе въобще тоя еп беше пълен с какви ли не изненади от сорта! Личи си, че някой някъде е липсвал!

Забравих да кажа здравейте, но пък ви казвам добро утро за сметка на това!
Прекрасен и усмихнат вторник момичета!

# 443
  • София
Славена, на мен поведението на Еда ми е напълно логично и имам обяснение за всичко. Само попитай нещо конкретно и ще ти отговоря. За да не изписвам света. Simple Smile Не че я оправдавам и защитавам, но Еда ми е много по-логична в действията си от Серкан. Тя казва нещо и го прави. Понякога на инат, но поне държи на думата си. А Серкан едно говори, друго прави. Доста я огорчи. Първо се раздели с нея, после не се отделяше от нея. След това тя разбра, че е скрил от нея нещо много важно. После започна да й показва колко се е променил и да засвидетелства любовта си. Да де, ама  тя не е искала от него да се променя. Тя се влюби в него от самото начало, обикна го такъв, какъвто е. Показваше му нейния свят, но не е тропала с крак “промени се заради мен”. Винаги го е подкрепяла и се опитваше да го разбере многократно, дори когато я заряза. Тя направи договор, за да го накаже от една страна, но и да постави ясни граници между тях. Той трябваше просто да спазва договора. Не мисля, че тя си играе с него. Ясно е, че го обича, но още не е готова да му прости. Има нужда от време. Затова измисли това с договора. В случая обаче той ходи и й се моли, твърди, че я обича и иска да е с нея. Поиска от нея да го изненада някоя вечер. Тя го направи и завари Балджа на свещи у тях... Действията на Серкан спрямо Селин и сега спрямо Балджа не мога да оправдая. Иначе можем много да нищим поведението и на единия, и на другия. Но пак ще кажа - на мен Еда ми е много по-пряма, логична, смела и силна от Серкан. Той действа в последния момент от отчаяние, това сме видяли досега поне. И редовно говори едно, а прави друго. И очевидно не знае как да се държи с жените мераклийки около него. Ще цитирам Дари, защото много ми харесаха думите й и ги запомних: “Да се държиш настрана от двусмислени ситуации е част от културата на отношенията в една връзка.”

И за мен Еда е по-откровена, пряма, логична, смела и силна от Серкан и не съм съгласна, че Еда някога е лъгала Серкан (някое от момичета беше го написала в предишен пост)! И за да не цитирам повече Бърборанка, Дари, Nalbantova и другите момичета, които писаха по тази тема днес и която едва изчетох (Еда и последната сцена от епизода), ще пиша просто, че съм съгласна с написаното от тях и го адмирирам!

Nalbantova, бях сигурна в предложението си! Много дълго размишлявах, трудно го взех това решение (лесно ли е човек да се откаже от почетна длъжност?!), но в крайна сметка взех логичното решение, че няма по-подходящо момиче в темата, което да заеме тази важна и отговорна позиция! Особено пък в такъв критичен, кризисен  момент, когато се задават "врагове" от всички посоки, атаки от неочаквани страни и от неочаквани хора в живота си, неприятни думи, нежелани случки, оскърбителни действия  и всички те насочени към наранената душа и разбитото сърце на нашата главна героиня! Заеми се сериозно с работата на адвокат на Еда! На теб разчитаме! И сме винаги до теб при необходимост и за подкрепа! Gift Heart

Спокойни сънища!

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 07:56 от nrgmama

# 444

В целия епизод като нишка тече въпроса за умението да поставяме граници. Граници в личния, интимния, професионалния живот. Доколко можем да изискваме, доколко да променяме, да  налагаме или споделяме мнение?

Алптекин и Айдан Кога започваме да виждаме различно нещата относно семейството?  Къде е границата между взаимност и отчуждение? За единия 30-годишна връзка изчезна за 30 секунди, а другия вижда 10 години в опит да избяга от нея. „Трябва да казваме открито какво искаме.“/Фифи – в разговор с момичетата/ Искреността би ли спасила тези 10 години?                                                                                                                                                                   30 години побрани в 3 минутен валс. За силата да не изпадаш в самосъжаление, а да оцениш миналото и поставиш закъсняла, но ясна граница - ново начало на живота си.

Алптекин и Серкан. Втората сцена в която харесах Алптекин(на същото място) „ Не искам да те видя повече. Нямаш място нито в моя, нито в живота на мама.“ Безмилостна граница.  „Ти си мой син. Аз съм твой баща. Нищо не може да промени това. Знам че ще ми простиш.“ Границите променят ли се с времето?                                                                                        Сбогуването в офиса – болка и тъга. Краят на една епоха - нова граница.

Селин – бързаща да се отърве от личната вина разшири границата – обща вина. Въпреки поражението и оттеглянето си подлата ѝ душица не сложи граница на желанието си Серкан и Еда да са нещастни. В лицето на Балджа видя перфектното оръжие срещу любовта им. Омразата има ли граници?                                                                                                                         Селин към Еда при сбогуването си: -„Докато се опитвах да бъда подходящия човек за Серкан, забравих за себе си. Сега можеш да направиш Серкан подходящ за теб.“                                                                                                          Къде е границата при която не се обезличаваме? Изискванията ни не мачкат ли човека до нас?

И моят лайк за хала Айфер  с нейното „добре дошъл, шеф Александър“ - балканска гостоприемност, естествена вежливост или доброта без граници?                                                                                                                                              Кое определя границата – 50 или 500? Една усмивка-емотикон за подкрепа или непишещ химикал?                                                                                                                                                                     5, остават още 495 граници на възможностите ни. Когато обичаш нещо и браниш името си можеш ли да се надскочиш? Кога прекрачването на границата е от полза?                                                                                                  Фифи - най-добрият менажер. Реклама, благотворителност и женска солидарност за Айдан.

Сцената - избор на председател на женското дружество.  Поредното силно послание към всички жени. Перфектна игра на Неслихан и Ханде. Хищникът Балджа в опит да прескочи границата, предлагайки помощта си и поставена на място с категоричната граница: - „Еда е до мен.Тя е моята сила.“

„Нужно ли е да вършиш всичко което той иска?-                                                                                                                          „Не, естествено. Има граници на позволеното.“                                                                                                                                                    Кой ги поставя? Кое ги определя? Опита ни, знанията ни за живота, егото ни, чувството за достойнство и справедливост?

„Първо трябва да заобичате глината, да я докосвате като любим човек - с любов и нежност. Само тогава ще видите красотата и ще позволите на тази красота да излезе от ръцете ви.“                                                                               Е, това си е екипна работа.  Нега, сласт, желание, еротика - като отдаване. Толкова смутени от чувствата си и двамата на мнение, че се е получило добре.Smile  Срещата имаха предвид.
Въпроси и отговори:

Новата PR Балджа –  последната капка отрова от Селин или наивната надежда, че звездите могат да поставят граница между минало и настояще. Че това ти позволява да прекрачиш границите на достойнството си, за да преследваш илюзията си за мъж. Макар да се ласкае, Серкан е наясно с номерата на Балджа. Тя е средството Еда да прекрати договора си съзнателно, без да ѝ се налагат граници.  Договора ограничава любовта. Любовта подчинява ли се на договори?

Лека нощ!
S...v, чета те по никое време, но сякаш превъртя денонощието! Нямам какво да кажа, освен Flowers Tulip "Благодаря!" Flowers Tulip(слагам лале, защото то е любимото ми цвете) ще си го чета и през деня това разсъждение! Невероятно!
Добро утро!

# 445
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден с много положителни емоции Hug

Gift Heart

# 446
Добро утро дами💐
БРОНапълно съгласна съм с теб... Хубаво показват, че Роботчето ни се е променило, но да кани почти непознат човек в дома си по нощите и ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ОЧАКВА ЕДА ДА ПОЧУКА НА ВРАТАТА МУ ( не викам, просто за повече ефект🤭), си е направо глупаво... Че и пица щял да й поръча... че й тя вратата да била отворила... Айде моля ви се... Друг е въпроса, че Еда трябваше да ПОЧУКА на вратата, а не да влиза директно, малко гафче от сценаристите, ама нейсе....
Пак се ядосах на Серко...

# 447
  • Плевен / София
Не слагайте в сутрешното кафе вчерашните горчиви спомени. Подсладете го с днешните радостни надежди.
Добро утро!

При онлайн гледането ми идваше да взривя Серкан, защото той беше настоятелният в тази връзка, а за пореден път прецака нещата. Но преспах. ...мислих един ден...и си казах...всички грешим, учим се от грешките си и после ценим това, за което сме се борили...
Спокойно..." ножа е дървен" ...има ли любов...двамата ще се разберат. Валсът е танц за двама😘

# 448
Добро утро, дами! С тези още неосъзнато влюбени долу ви желаем приятен и усмихнат ден! ❤

# 449
Добро утро Hug
Намерих книгата с имената, но за повечето пише просто какво означава корена на името и се разочаровах малко, ама все пак ще ги напиша. Книгата е на Теодора Бакърджиева, ако някой се интересува.
•Еда- важна, елегантна, кокетна, капризна; жена с изискани обноски.
•Серкан- от знатен, благороден род.
•Айдан и Айфер имат еднакви значения тук- прекрасна като лунна светлина, красива като луната.
•Мелек-чиста като ангел
•Фиген- букет от цветя; раняваща
•Джерен- сърна
•Балджа- сладка като мед
•Селин- буйно течащ поток; радост, веселие, ликуване
•Сейфи- войник
•Ердем- юнак; храброст; хубост
•Лейля- хубавица, с черни като нощта коси
•Енгин- обширен; безкрайно море
•Пъръл- с много светлина, пламък; блестяща
Изпускам ли някого Satisfied Наистина не пише нищо съществено в тази книга, затова по-късно ще потърся информация на турски, ще я събера и ще я преведа. Hug

Общи условия

Активация на акаунт