или ще е привидно лош герой като Айдан в началото, а после ще стане душичка 

Керем сякаш подмигва и праща целувка. Какво велико нещо е забавеният кадър
.
Харесвам много от песните на Сезен Аксу от доста отдавна. "Кусура бакма" е една от тях. Дори си бях направила флашка за колата с нея и още други любими, като сляза от зад волана си я прибирам в чантата, че моите домашни много не обичат езика 
Баба Семиха според мен е предприела поход да си върне семейството, да се сдобри с Айфер и Еда.
, с АртЛайф и да започне да работи за Серкан, а не за холдинга.
Не ми харесва много, че Айфер започна да се интересува повече от кетъринга, отколкото от Еда. Някак си отсъства във важни за Еда моменти. А и не ми се гледа любителски Мастър Шеф.
Радвам се, че се възстанови спокойния тон в темата. Което не означава, че всеки който има различно мнение трябва да си го пази за себе си.
Какво означават животинките само Керем и Ханде си знаят. На някой лайф може Керем да издаде, ако го запитат
Със сигурност обаче сърчицата в дясно не са от тях. В Туитър и Инстаграм това е мястото, четящият да отбележи, че е харесал коментара. Кликва върху сърчицето и то става червено.
Преди един ден, като ви четох, нещо включи защитата " NB! Опасност! ". То било искра, аз го сметнах за пожар, веднага се обадих по нощите на личния си телефон 112, за да не се подпали красивата ни къщичка! Цял пост изписах, но явно съм получила фалшив сигнал. Всичко е нормално, кръвното е добре, не ви липсва нищо, има малко повече адреналин покрай Серкан и новата PR -ка. Но пък хуморът ви е на max!
Разсъждавам за баба Семиха. Разнищили сте дори семантиката на името, виждам анализи, за това да се включа и аз.
Първия - Баба Семиха в миналото може да е открила виновника, но понеже е влезнал в затвора, да е оставила случая на съдбата. Надали е имала възможност да разбере, че зад истинския виновник се крие друг. Само Алптекин знае.
Втория - покрай разследването на адвокатите и Ефе, тя е разбрала, че има и друг, който носи вина. Но в същото време, той е баща на любимия на внучката. Без точна информация, тя не може да вземе решение. Няма как да разбере истината, ако не е в холдинга. И най важното, не може да е сигурна какъв е този мъж, който се е намесил в съдбата на Еда, има ли лъжа или чувствата са истински. В същото време какви са истинските чувства на внучката й?
Тя трябва да си отговори на много въпроси, не едно е ясно - ако беше зла, защо изпрати Ефе на разузнаване, защо се съгласи веднага за стипендията? Защо бавно се приближава към най близките си? Надали е за отмъщение. Тя не иска вече да бъде сама. Според мен, няма да е злата баба Яга. Може да е яхнала метлата, но това е, за да пристигне навреме и да поеме всичко в ръцете си. Айфер и Еда са нейните най близки любими, нейните самотни нощи, сега и нейното бъдеще. Не смятам, че ще бъде лоша. Напротив, тя е страдала в самотата си дълги години и сега ще иска да бъде до тях. Колкото и непонятни да са чувствата и отношенията между Серкан и Еда, тя ще иска да ги види. И ще помага за щастието на малкото си момиченце. Сега Серкан ще бъде нейната главна цел - какъв е, достоен ли е да влезе в живота на Еда?
Първия - Еда си вкара автогол, като избра Балджа.
Втория - Серкан чакаше две вечери Еда, а накрая сам улучи вратата си.
Имам какво да кажа, но е дълго. Свършвам за сега. Продължението - утре, но знае ли се - Водолей е пред вас?

Тази роля е като писана специално за Ханде 
Последните две точки ”все едно си ги писала от моята клавиатура”, както се изразяват момичетата тук
Препоръчани теми