Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 696
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Най-сетне наваксах до 21 епизод целувката беше доста интересно заснета,но повече от целувката ми хареса момента където бяха прегърнати в асансьора наистина това потапяне в тях беше по силно и по ми въздейства от колкото допира който видях

Както и да е от дълго време съм обещала бавно и сигурно ги направих
ЕдСер в моите очи от 11еп до 20еп

# 422
Бърборанке 😍,
Точно над главата на Ханде, където съм го очертала.
 Леле, ако се окаже, че ми се привижда, защото съм се вкарала много във филма, вече не знам. 🤪😂

Спекулира се, че розовата шапка на Керем има този знак отпред.

Иринка, забравих да коментирам по-рано , но и аз я виждам шапката, не ти се привижда, отражение е в стъклото . Но може и да е просто шапка оставена някъде, нали пишеше, че Ханде имала и тя такава със същия знак Wink

Вчера гледах лайфа с превод на два езика, големи сладури, не мога да им се нагледам Heart Eyes

Ако тълкуването за името Семиха е вярно, то тя няма да е лош герой Hug или ще е привидно лош герой като Айдан в началото, а после ще стане душичка Joy

За финал нещо красиво Memo
- Да предположим, че хората са книги. Срещала ли си някога хора, които са като любимата ти такава. Усещането, което ти носят, е същото. Все едно е написана за теб - прочиташ я на един дъх, а след това се чувстваш като у дома си.
- Да...
- И когато приключиш с тази книга, какво си пожелаваш?
- Да бях я прочела по-бавно... Искам всеки следващ път, в който я отворя, да усетя същото, както първия. Искам да я бях открила по-рано. Искам да знам къде е била досега, защо не е идвала, къде ме е чакала. Само на мен ли действа така или и на останалите, в чиито легла е била, чиито ръце е докосвала, в чиито сърца се е намествала, дали е предизвиквала същото трептене?!...
- Искаш ли да ме четеш бавно?
- Нямам търпение.

"Чуй ме", Силвия Крумова.

# 423
Момичета, аз напоследък не съм писала, но се случваха някои неща и нямах време да влизам. Сега ви изчетох.
Сетих се, че имам книга, в която пише какво означават някои турски имена. Само да я намеря и ще видя какво пише за името на някои от героите и после ще видим дали наистина отговаря на характера
Лека нощ от мен и до скоро Hug

# 424
И на къде без баш патронЯ?
Вземането на облекло е напълно позволено от сега казвам!

# 425
Розичке...

Тук си сваля само вратовръзката.. свалането на ризата за въображението ни ли остава, или?😃😍

# 426
Розичке...

Тук си сваля само вратовръзката.. свалането на ризата за въображението ни ли остава, или?😃😍

Абе и копчето отвори ама нейсе ся много дълго щеше да стане гифчето

# 427
Animal Panda FaceКерем сякаш подмигва и праща целувка. Какво велико нещо е забавеният кадър Simple Smile.
Animal Hatching ChickХаресвам много от песните на Сезен Аксу от доста отдавна. "Кусура бакма" е една от тях. Дори си бях направила флашка за колата с нея и още други любими, като сляза от зад волана си я прибирам в чантата, че моите домашни много не обичат езика Simple Smile
Animal Panda FaceБаба Семиха според мен е предприела поход да си върне семейството, да се сдобри с Айфер и Еда.
Не мисля, че на този етап е готова да си прехвърли акциите на Еда, а и тя едва ли ще ги иска.
По-вероятно ми се струва Еда да подпише нов договор, този път трудов Simple Smile,  с АртЛайф и да започне да работи за Серкан, а не за холдинга.
Animal Hatching ChickНе ми харесва много, че Айфер започна да се интересува повече от кетъринга, отколкото от Еда. Някак си отсъства във важни за Еда моменти. А и не ми се гледа любителски Мастър Шеф.
Animal Panda FaceРадвам се, че се възстанови спокойния тон в темата. Което не означава, че всеки който има различно мнение трябва да си го пази за себе си.
Animal Hatching ChickКакво означават животинките само Керем и Ханде си знаят. На някой лайф може Керем да издаде, ако го запитат Simple Smile Със сигурност обаче сърчицата в дясно не са от тях. В Туитър и Инстаграм това е мястото, четящият да отбележи, че е харесал коментара. Кликва върху сърчицето и то става червено.

# 428
  • Кърджали
На път съм да си сменя аватара. 😜

# 429
Стига дълбайте в тоя реал оставете нещата по течението на реката ако има да става ще става

# 430
Давай, Алекс, имаме нужда да виждаме тази красиса усмивка постоянно в темата! 😃

# 431
:gift_heart :Здравейте, момичета! Имаме си Бърборанка, но и вие станахте такива! Колко сладко!

Flowers Evergreen Tree Преди един ден, като ви четох, нещо включи защитата " NB! Опасност! ". То било искра, аз го сметнах за пожар, веднага се обадих по нощите на личния си телефон 112, за да не се подпали красивата ни къщичка! Цял пост изписах, но явно съм получила фалшив сигнал. Всичко е нормално, кръвното е добре, не ви липсва нищо, има малко повече адреналин покрай Серкан и новата PR -ка. Но пък хуморът ви е на max!

Flowers Lemon Разсъждавам за баба Семиха. Разнищили сте дори семантиката на името, виждам анализи, за това да се включа и аз.
Но ще започна от Ефе, защото неговото появяване е идея на бабето. Той влезе в сериала с цялата си грация на известен дизайнер, готов да спечели симпатията на всички. Може би това си е имало своето значение - един любимец на екипа много лесно научава това, което е скрито покрито зад кулисите. За кратко време цялата картина на холдинга и фирмата, заедно с всички участници, му беше ясна. Спечели доверието на всички и на Еда, само Серкан остана с интуитивната си нагласа, че нещо не е наред.
За Еда, Ефе не беше колега или шеф, а баща. Знаеше всичките й проблеми, помагаше й на всяка крачка, устрой я на работа с висока заплата, защото тя имаше нужда от нея, предаваше й своите знания, успокояваше я, когато страдаше заради Серкан. Отблизо следеше нейните стъпки и я пазеше. Баба Семиха даваше указанията си, Ефе ги следваше. Направо си беше един добър баща. Всички интриги и тайни му бяха ясни, само заради грешката си не успя да остане в Турция. Но и без това баба Семиха щеше да се появи пред Еда.
Баба Семиха. Цялата " база данни " в Ефе, беше предадена на нея. Тя знае всичко онова, което е разкрил Ефе. Но фактите за живота на внучката й са много противоречиви. Загубена стипендия по неизвестни причини, белезници, после годеж за два дни, после пък тоя годеж бил измислен, после Серкан уж годеник, пък я гони. Дъщеря й е пред фалит и Еда няма възможност да се дипломира. Всичко е много объркано. Еда и Серкан обичат ли се, Серкан, ако е достоен за внучката му, защо Еда точно сега не е с него? Ако е щастлива, защо плаче.? Значи нещо не е както трябва, не са подредени фактите, а и тази вина за смъртта на сина й. Кой човек, особено най близкия, ще може да стои отстрани и ще гледа как нейните любими страдат? В един предишен пост писах мнението си каква ще бъде бабата от Мардин. Сега пак ще пиша.
Тук има два сценария:
Animal Paw Prints Първия - Баба Семиха в миналото може да е открила виновника, но понеже е влезнал в затвора, да е оставила случая на съдбата. Надали е имала възможност да разбере, че зад истинския виновник се крие друг. Само Алптекин знае.
Animal Paw Prints Втория - покрай разследването на адвокатите и Ефе, тя е разбрала, че има и друг, който носи вина. Но в същото време, той е баща на любимия на внучката. Без точна информация, тя не може да вземе решение. Няма как да разбере истината, ако не е в холдинга. И най важното, не може да е сигурна какъв е този мъж, който се е намесил в съдбата на Еда, има ли лъжа или чувствата са истински. В същото време какви са истинските чувства на внучката й?
Heart Exl Тя трябва да си отговори на много въпроси, не едно е ясно - ако беше зла, защо изпрати Ефе на разузнаване, защо се съгласи веднага за стипендията? Защо бавно се приближава към най близките си? Надали е за отмъщение. Тя не иска вече да бъде сама. Според мен, няма да е злата баба Яга. Може да е яхнала метлата, но това е, за да пристигне навреме и да поеме всичко в ръцете си. Айфер и Еда са нейните най близки любими, нейните самотни нощи, сега и нейното бъдеще. Не смятам, че ще бъде лоша. Напротив, тя е страдала в самотата си дълги години и сега ще иска да бъде до тях. Колкото и непонятни да са чувствата и отношенията между Серкан и Еда, тя ще иска да ги види. И ще помага за щастието на малкото си момиченце. Сега Серкан ще бъде нейната главна цел - какъв е,  достоен ли е да влезе в живота на Еда?
А какво ще направи за загубата на сина си, не зная. Дали ще иска отмъщение? Или опрощение? Ако трябва да отмъщава, Еда също ще е засегната. Баба Семиха има много, много сложен казус пред себе си. Чакам с нетърпение какво има в сценария.

Имам да пиша за новото кукуригу, ей няма свободен ден от такива! Едната заминава, веднага друга е кацнала на клона. Последните минути информация от историята - за мен има два автогола!
Two Hearts Първия - Еда си вкара автогол, като избра Балджа.
Two Hearts Втория - Серкан чакаше две вечери Еда, а накрая сам улучи вратата си.
Ох, беее ... и за двамата ох! След тези целувки ... Ох!

Nature Stars Имам какво да кажа, но е дълго. Свършвам за сега. Продължението - утре, но знае ли се - Водолей е пред вас? Kiss

# 432

За лека нощ ви оставям Йиитче без ризка

# 433
  • Пришълец
Диде, много са ти хубави гифчетата, особено това ми е слабост Heart

Благодаря ви за преводите, момичета (Алекс, Бърборанке, Мики). Flowers Tulip
Мики, цитатите са винаги добре подбрани. Прочетох и тълкуванията на имената - ами това на Еда в голяма степен се припокрива с нейната същност, да видим с останалите две как ще е.

Думите на Лаура за Еда ми харесаха много Heart Eyes
”Тя обича обикновените неща, би предпочела цвете, пред скъп пръстен.”
Да, Еда обича обикновените неща, наслаждава се на живота и граби от него с пълни шепи. Открива красотата навсякъде около себе си; като дете е, с това свое чисто сърце и помисли. Наслаждава се на всяка глътка въздух и гледката, която се разкрива пред нея... и знае езика на животните и цветята. Има добро сърце, но без да е наивна до глупост. Разпръсква позитивизъм Heart Eyes Тази роля е като писана специално за Ханде Heart Eyes

Дари, ех, че готино това с емотиконите в началото на изречение. Схванах смисъла Wink Последните две точки ”все едно си ги писала от моята клавиатура”, както се изразяват момичетата тук Sweat Smile

# 434
Изгледах я тази серия, то в нея не е имало кой знае какво за ядосване, освен в края, но пък имаше доста моменти Еда+Серкан 😉
Със скоростта на светлината само отразявам края на една "Ера" - Алптекин. Бях казала, че няма да го коментирам  повече, но като за последно ще бъде. Нагъл човек. Слабохарактерен. Хич не ми стана тъжно по време на разговора със Серкан, нито жално, нито нищо. Олекна ми, защото спира тормоза на Айдан. Искал да се разведат… Сливи ли имаше в устата и не се разведе преди това, господине? Той искал развод 😂 Кой си ти? Виновник, а се държи като някой герой, който трябва да бъде  похвален. Героя можеха да го развият къде по-добре и повече, особено след появата на бабата, но аз мога да живея и без тиквички, както казах и преди 😂
Джерен и Ферит - ей така, цял 15 милионен Истанбул, нашите се срещат на моста 😂 Сериал, какво да го правиш.
Пуделка - в началото беше някак приятна личност, една такава безгрижна, но в бързината си, сценаристите я вкараха надълбоко и то сериозно. Звездите й говореха, тя литна от щастие и се затича към този АртЛайф. Както си беше една такава, земна особа, стана жената-котка. Такава трансформация за 2часа не бях виждала. Стана наперена, нахакана, можеща ПР-ка. Щом е такава, защо нямаше работа до сега и беше като едно обикновено момиче, дето пие чай със своята Звезделина? Или е скрит талант? Аха, ще ми се. И влиза във фирмата като някоя собственичка, с двете предни прелести напред, Айдан така трябва да влиза, не тя. Ама сериал е това. Всички й скачаха баш като пчели на мед, но прескачаме това, вероятно и те виждат таланта й там някъде, между прелестите й 😂 Превъртам малко и продължавам до Селин. Та ако не бяха насоките на тази кака, то Пуделче щеше бая време да седи кротка и да опипва почвата, защото си няма и на идея що за човек е нейното "Се ве Бе". Нямаше да остроумничи, нямаше да се пери толкова с тези нейни възможности, които уж има, но защо не ги е ползвала преди, не знам. Взе се доста на сериозно и с поведение, и с приказки. Серкан не й обръщаше внимание все още, чок гюзел, нали… Ама будалата реши да си изиграе всички козове . Селин не й ли каза да го кара по "яваш" ? Та, отиваме на гости на биг боса, ще въртим очи, ще даваме подаръци на Сириус и тук вече започвам да нареждам Серкан - Отваряш вратата разочарован, защото не е момичето, което чакаш, не е твоята голяма и единствена любов, не е твоята Фея, не е твоята ЕДА ЙЪЛДЪЗ, която искаш да чука на скапаната ти врата. Разочарован си две-три минути, но спомена ли подаръка за Сириус и все едно ти капна мед на сърцето, стана усмихнат, опули едни очи, все едно Еда ти каза - "Айде в спалнята…". Забрави най-важното в този момент, Серканчо, Феята, любовта ти, "ти и само ти", забрави я. Е, тя не те забрави. Ама все тая вече, ти си имаш две кучета и една топка, с които да си играете.
Пуделка с думите си направи поне едно хубаво нещо - накара Еда да се замисли, според мен не е толкова от ревност, колкото от това дали не бяга прекалено бързо от него, да не се отегчи той да я гони.
В тази серия Еда упорстваше на моменти, договор, та договор, но се вижда промяна в нея. Не само заради Пуделка, а защото вижда промяната в Серкан. Вижда, че се опитва и нейната стена се пропуква, очевидно е по усмивките й, погледите й, дори в един момент го гледа в устните влюбено, но не помня къде беше точно.
Приятелките й колкото и да е добре, че ги има, понякога не й влияят така. Точно по отношение на Серкан и бягането от него. Добре, че я има Джерен, за да й показва светлината в тунела, за да й показва, че не трябва да се отказва от любовта. Мело няма да в споменавам, но Фифи играе против ЕдСер любовта и тя накланя кантара понякога.
Сетих се нещо, добре че го има Сейфи, защото Айдан няма да е това, което е. Той е нейната упора, нейн приятел, да не казвам спътник, но ме разбирате. Очаквам с нетърпение да видя как ще реагира Айдан, когато види истинското лице на Пуделче, хареса ми как я отсвири на изборите. У тях й се зарадва, кой не би, нали такива способности показва, но във важните моменти знае кой трябва да е до нея и за разлика от сина си, тя не избра грешния човек.
Е, аз докато напиша и neorum пак играе с копчетата! Бъди спокойна, искри и пожари няма, а ако се появи такава възможност - започваме упражненията на Серкан в асансьора 😂

Общи условия

Активация на акаунт