Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 55/

• 28 649
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Сани, пуснах го през google, но такива глупости безсмислени ми извади, че няма да ги пускам тук. Показвам само част 😂
Н: да, направихме го на живо R: облизахте Керем и му казахте „няма да ми правите това“ по телефона.
Н: по, мисля, че трябва да го гледате отново.  Не беше така. 

😂😂

Аз им гледах лайфа, че тази седмица съм баба мравка и ми направи впечатлвние нещо. Типичното държание на млади, влюбени гугутки.
"-Ти затвори. - Не, ти затвори. - аз ще затворя..." бла, бла.. Ама вярвам, че не са гаджета де, силно вярвам 😂

# 391
Разочароваха ме вече сериите. Последните две ми бяха толкова отегчителни, че непрекъснато гледах още колко време ми остава. Знам, че е романтична комедия и именно този жанр най-много ми допада, но много прекалиха с простотиите. В началото нямах търпение. Едва дочаквах превода на всяка нова серия. Надявам се нещо да се промени.

# 392
Маргарита , много ти благодаря за милите думи за аватарчето ми и че си забелязала. Heart

Днес изгледахме 21 епизод . Не знам защо, но някак си ми се стори много скучен епизод... Нямаше толкова много смях. Е, вярно посмяхме се малко за недоразумението на годежа. Джерен, евала й правя, че всичко узна и разбра.
Целувката беше супееееер. Heart Но признавам.. много ми харесва Ефе, много. Яд ме е, че вече няма да го има!! Утешавам се с мисълта, че бабата ще е още по- опасна и ще е точна, както Ефе. Няма да има нищо скрито и покрито за нея, ще действа в защита на Еда, отколкото да й вреди. Залагам името си. Все пак той от нея се е учил?!

Общо взето това ми е коментара за този епизод. Слаб ми се видя освен целувката.
За 22 епизод май не тръпна в очакване, дори и за 23 .. Къде отидоха ударните дози смях и комични ситуации? Тази промяна в Серкан въобще не ми харесва, в повече ми идва! То направо на мекотело е замясал, сякаш е изгубил изцяло своята индивидуалност... Еда бипх казала, че я разбирам и дори смея да кажа, че на базата на видяното в 21 епизод, тя няма промяна в характера си! Тя си е все същата още от самото начало. Просто е много объркана и то нормално! То коя жена няма да е объркана и засегната?! Коя би изтърпяла толкова много, колкото Еда изтърпя?!

И аз бих искала да разбера повече за Семиха, нямам търпение да й видя образа!

# 393
Момичета, докато чакаме в сайта на Фокс да качат снимка на бабата и нейната характеристика и мото в живота Thinking, аз почнах да мисла за думите на Сузи и звездната карта на Балджа Nature Sparkles:
 "толкова необикновено, не мога да повярвам, сега гледам звездната ти карта и виждам изключителна възможност, ще получиш оферта за работа, от компания, която се занимава с дизайн и архитектура. Днес, утре ще ти се обадят. Какво друго... любов... необикновена любов, като мечта, нещо изключително, първата буква е С, втората Б. Вие сте създадени един за друг, като две изгубени парчета от един пъзел, когато се съберете, приказката започва. Ще летиш в облаците. Ще откриеш в този мъж, това което си търсила много години. Живот като фестивал те чака."
 - Това всичкото се отнася за Еда! Възможно ли е Сузи да е объркала звездните карти? Или Балджа и Еда си приличат толкова много, че звездните им карти се припокриват?

# 394
  • София
Относно интервюто, Ханде много хубаво е наредила журналиста. Задава й доста глупави въпроси. Ще преведа основното: журналистът обяснява, че всеки път се засичат, все едно е случайно; тя му казва, че няма как да не се засичат, след като я чакат пред дома й; журналистът пита дали е свършила снимки за днес; тя обяснява, че са в почивка и се е прибрала до вкъщи; пита я как върви сериалът и тя отговаря “много добре”; после я пита за лайфа и извърта думите им с Керем; тя му казва да гледа отново лайфа внимателно и след това могат да коментират кой и какво е казал; журналистът продължава да наглее и тя го моли да се отдръпне, за да не пречат на трафика.

# 395
  • София
Относно интервюто, Ханде много хубаво е наредила журналиста. Задава й доста глупави въпроси. Ще преведа основното: журналистът обяснява, че всеки път се засичат, все едно е случайно; тя му казва, че няма как да не се засичат, след като я чакат пред дома й; журналистът пита дали е свършила снимки за днес; тя обяснява, че са в почивка и се е прибрала до вкъщи; пита я как върви сериалът и тя отговаря “много добре”; после я пита за лайфа и извърта думите им с Керем; тя му казва да гледа отново лайфа внимателно и след това могат да коментират кой и какво е казал; журналистът продължава да наглее и тя го моли да се отдръпне, за да не пречат на трафика.
Ех тези жълтурковци. Седят на гюме пред дома на Ханде, та дано засекат Керем. Мноооого елементарно. Ханде и Керем много добре знаят, че ги дебнат. Да не са луди да им дават материал за клюки. Ама и Хандемиий добре ги е наредила.
...Всеки път се засичат, все едно е случайно; тя му казва, че няма как да не се засичат, след като я чакат пред дома й...] 
Логично. Интелигентно и умно момиче...

# 396
А може ли Балджа да излезе някоя далечна незнайна рода на Еда 🤔

# 397
  • София
Държа да отбележа, че Ханде през цялото време е много усмихната и отговаря спокойно и възпитано на журналиста. Нито се заяжда, нито нищо. Но шапка й свалям за търпението. Наистина знае как да говори с жълтурковците. Евала! Simple Smile

# 398
# 399
Браво на Ханде!  БРО, мерси за превода!  Flowers Hibiscus

В последната серия Ханде ми прави много добро впечатление.  Доста добра игра, като се има в предвид ,че основното, трябваше да пресъздаде, е че героинята и Еда не знае какво иска.  И приятелките й Фифи директно я попита - а ти какво искаш?  Тя какво чувства?   Значи не знам като развитие - в началото Еда беше много екшън - не му цепеше басмата на Серкан - после почна да набира интерес - в сцената дето седя до Серкан когато боледуваше - после станаха двойка,  после в сцената дето лежаха четирите момичета и тя крещеше на приятелките си колко е влюбена (след пердетата) - после внезапното й изоставяне от Серкан - после драмата с истината - ами в реала не знам доколко е възможно такова нараняване да бъде преодоляно - от последните 2 събития - ами тя през цялото време пресъздава едно огорчение и това си звучи доста реалистично. 

# 400
  • София
Четох в Dizilah, че Фокс подготвят 3 нови сериала. Следователно трябва да приключат 3 - тези с най-нисък рейтинг по пътя на логиката. Вече обявиха финалите на Детство и на Феникса. Мисля, че след това сме ние. Confused А във връзка с написаното по-рано днес от mi_si, мисля, че краят на зимния сезон е някъде февруари - март. Обикновено през април започват някои нови сериали и ги водят “стартирали в началото на пролетния сезон”. Ох... надявам се да сме с рейтинг над 5. Защото 5 и нещо в тотала и около 6 в АВ ни гарантират продължение до началото на летния сезон. Аз наистина искам да гледам нашите възможно най-дълго. Въобще не ме интересува дали историята ще се разводни и ще има епизоди - пълнеж. Това е малкото зло. Пожелавам си повече епизоди и планиран хубав край! ❤

# 401
  • Пришълец
Скрит текст:
Това е интервюто с Ханде ако някой може даго преведе защото не ми излиза цялото клипче
Аето това мисля че е https://www.instagram.com/p/CIyFJVfDw64/?utm_source=ig_web_copy_link
При мен линка не се отваря, предполагам е същото, което Бърборанка преведе.
Умно момиче и премерено в изказванията си Animal Panda Face

Бътерфлай, ти съмняваш ли се, всичко забелязваме просто невинаги отбелязваме Sweat Smile

Чета Деси и ми става смешно, че аз дори в най-вълнуващите епизоди пак бях така, непрекъснато гледам колко време ми остава... Навик. Но аз дори през нощта като се пробуждам пак проверявам за същото - колко време още ми остава за сън Sweat Smile

# 402
А името Балджа свързано ли е с думата мед? Че Енгин това обясняваше - дано и характерът и да е сладък като мед, а Ередем се чудеше дали ще е като цветен мед или мед от анзер...

Може би Балджа е привикана от звездите, за да тръгне връзката между Еда и Серкан по мед и масло?

Интересен и е подхода за решаване на кризи - Първо намира времено решение да облекчи проблема и после кара причинителят на проблема да плаче.

# 403
Това е интервюто с Ханде ако някой може даго преведе защото не ми излиза цялото клипче

Аето това мисля че е https://www.instagram.com/p/CIyFJVfDw64/?utm_source=ig_web_copy_link

Ето превода. Видях, че Бърборанка преведе, но просто не се сдържах да ви го покажа цялото, как затапва журналиста. Супер нахален глупак , дето даже явно не е гледал лайфа...

- Кълна се всеки път се срещаме, не знам как
- Да, но ти дори си дошъл пред къщата ми
- Свършиха ли снимките на сериала?
- Не са свършили, всъщност имам почивка, идвам и тръгвам
- Нещо спешно ли е станало? Да не си забравила нещо вкъщи ?
- Не, имам почивка 1 час , дойдох си до вкъщи и ще се върна на сета.
- Как върви сериала?
- Много добре.
- Говорихте как сте се запознали с Керем
- Да, направихме лайф
- обадила си се на Керем и си му казала "не можеш да ми причиниш това" по телефона
- Не, мисля че трябва да го гледаш отново, не беше така.
- Поправи ме тогава.
- Гледай го отново.
- Мислила си за друг проект и си се обадила на Керем..
- Не, не беше така
- Керем ти се е обадил?
- Ако го гледаш отново може да говорим затова по-късно.
- Само казвам какво пишеше
- Казваш неща, които са били написани грешно от твоята собствена уста. Благодаря, не затруднявай трафика...

Go girl, go Hands Facepunch

# 404
Бро, за нас пише само края на зимния сезон, при рейтинг 4, за "Бараж" (този във вторник), края на февруари приключва проектът, "Ябълката" правила финал края на април, началото на май. За "Доктора" няма информация. Нещата при нас са спокойни, с Айше и 4-ма помощника все ще измислят някоя интрига за вдигане на рейтинг, а и очакваме нови персонажи. Така че ми се струва малко ще раздвижат нещата ....

Четох в Dizilah, че Фокс подготвят 3 нови сериала. Следователно трябва да приключат 3 - тези с най-нисък рейтинг по пътя на логиката. Вече обявиха финалите на Детство и на Феникса. Мисля, че след това сме ние. Confused А във връзка с написаното по-рано днес от mi_si, мисля, че краят на зимния сезон е някъде февруари - март. Обикновено през април започват някои нови сериали и ги водят “стартирали в началото на пролетния сезон”. Ох... надявам се да сме с рейтинг над 5. Защото 5 и нещо в тотала и около 6 в АВ ни гарантират продължение до началото на летния сезон. Аз наистина искам да гледам нашите възможно най-дълго. Въобще не ме интересува дали историята ще се разводни и ще има епизоди - пълнеж. Това е малкото зло. Пожелавам си повече епизоди и планиран хубав край! ❤

Общи условия

Активация на акаунт