🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 165 963
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 105
На мен ми се струва, че и като ретроспекция не дават кадри от фермите 1, 2 и 3. За по-късните сезони ми се струва, че съм виждала.
Аз не знам защо не гледах тези сезони. Май по Нова ТВ даваха Биг Брадър по същото време. Петата ферма почнах да я гледам по-късно, стана ми интересно покрай дуелът на Калайджиев и Венци и си активирах Войо, за да изгледам от първите епизоди. Затова и гласувах само за ферми 5 и 6.

# 106
Кой е до Иван на снимката на ма ко?
Нямам представа, щях и аз да питам. Тази жена прави впечатление, заради белия кичур, забелязах я още на последната битка във фермата. За да е на снимката, предполагам, че е съществена част от екипа, дано някой може да отговори

Човек от екипа. Един от злите гении, които стоят зад измислянето и организирането на битките. И готин човек.

# 107
Снощи гледах финала заедно с баба ми, тя беше твърдо за Борислав. Казах й, че целият интернет гърми с историята за принудителна просия в Швеция, как родителите му са такива и онакива, тя ми отговори "Той какво е виновен за това? Най-трудолюбив беше той, не спря да работи. Не е сплетничел и не е влизал в интриги и схеми, не е коментирал хората, не е злословил". Аз бях за Куку Ванче.

Мирослав се е скъсал от селфита снощи. Това ми беше фаворит от самото начало. Много съжалявам, че отпадна.

Петър показва глезени Wink

# 108
  • Тра-ла-ла
Ваня попитала тя ли е, та се сетих, че ме подразни това питане. Фалшивичко беше и не разбрах защо ѝ беше да го разиграва. Съдейки по малкото, което получаваме като зрители, остава да си правим изводи и от отделни реплики, погледи, че даже и по отсъствието на такива. Laughing Та в този дух си мисля, че Ваня е имала достатъчно време да осмисли факта, че е реален претендент за първото място и да не се прави на ощипана лисица при изнасянето на чека. Не обичам преиграването в каквото и да е отношение.
Според мен Ваня не е вярвала, че ще победи. Освен това съфермерите първи чуха/видяха, че тя побеждава и й скочиха отгоре. За това в суматохата тя се стъписа и не беше сигурна наистина ли е номер 1. Пък и нали е сладка шматка. Joy

# 109
Не разбрах доброто в нейно лице злото в чие лице е победило. Чак ми се прииска водещите да я бяха запитали........
Е, сигурно Надя е визирала, знам ли, малко е тъпо, де, въпреки всичко.. Simple Smile Аз дори не съм я чула.
Да, аз също залагам на Надя - според моето отношение към нея, но се зачудих дали и на Ваня е като моето? Не помня вътре да е загатнала с нещо, че злото е в битка с нея.Laughing

# 110
Сега не ни остава нищо друго, освен да обсипем Деси и Сашо от "Преди обед" с въпроси за зодията на Надка, за да я питат най-накрая! Иначе мистерията на сезона остава неразгадана.
Не ме интересува в следващата ферма дали ще строят, дали ще имат крави и дали ще има бутон за Алманаха. Важно ми е само да им пишат зодиите в сайта!

# 111
  • София
Diavolo, огромни благодарности за положения труд!

Затруднявам се да дам предпочитание в анкетата, гледала съм всичките сезони и повече от два са ми любими.

На мен не ми хареса финалът - тежки битки в трудни условия, особено първата и последната игра. Мокри, премръзнали, необлечени, кому беше нужно това? Да висиш три часа на кучия студ и то хванат не за обла ритловица, а за квадратна греда... Поне да бяха съобразили да го направят по-рано през деня, докато имаше слънчице, а не вечерта. Може би не са очаквали, че ще отвисят толкова време хората, но това не е извинение.

# 112
  • Велико Търново
Забравих да напиша по-рано, че им се получи много добре финала на сезона на И&А. Без да е претрупан с глупости беше динамичен и интересен за гледане, независимо, че игрите бяха на запис. Браво за което от мен, може би най-добрия финал до момента от всички сезони.
Да, така е. Може би именно изнесеният финал спомогна за това, че беше по-зрелищно. Студиото просто не предполага подобна мащабност в игрите. Радва ме фактът, че независимо, че беше на запис, не беше изтекла информация и нямаше спойлери. Или поне аз не съм попаднала на такива.

И тъй като докато пиша виждам мнение на Mysterious_Former, се сещам, че не споменах - всъщност Александра е една от малкото участници във Фермата 4, които помня, при това спомените са приятни. Много позитивна и усмихната през цялото време, знаеща много... бе няма как да не остави добри впечатления момиче като нея. Grinning Другите, които помня от този сезон са Дидо - заради победата, Роман, Георги Янков, Росица, Нури, Лилия и... сега за друг не се сещам. Не са малко, но не са чак колкото от трети сезон.
От пети сезон сигурно бих се сетила за повече имена, ама пък и той е сравнително "пресен".

Хахахха... големи сте ми зодии с тези зодии... хороскопи ли им правите? Joy

# 113
  • Тра-ла-ла
В сайта на Фермата вече има опция за кандидастване за кастинг. Иска се снимка в цял ръст, на лицето и на дома ви?! После има и въпроси, и видео...но за да се прочете какво точно...трябва да си изпълнил предходните стъпки за снимки

# 114
В сайта на Фермата вече има опция за кандидастване за кастинг. Иска се снимка в цял ръст, на лицето и на дома ви?! После има и въпроси, и видео...но за да се прочете какво точно...трябва да си изпълнил предходните стъпки за снимки
Ето ги въпросите:
Скрит текст:
Бъдете искрени. Не лъжете. Няма никакъв смисъл!

Моля, попълнете задължителните полета (маркирани от *)

1.
С кои Ваши умения ще бъдете най-полезен/а във ФЕРМАТА? *
2.
На какви 3 неща ще разчитате най-вече, за да успеете във Фермата? *
3.
Имате ли специални таланти? *
4.
Имате ли някакви наранявания, контузии или болести, които биха ви попречили да участвате на 100% в битките във Фермата? *
5.
Ако бъдете избрани за участник във Фермата 7, бихте ли имали някакви изисквания и претенции към ПРОДУКЦИЯТА, свързани с престоя Ви във Фермата? *
6.
Опишете събитие, което е променило живота Ви: *
7.
Смятате ли, че има нещо конкретно у Вас, с което дразните околните? *
8.
Какво харесват приятелите Ви най-вече у Вас? *
9.
Кои са 3-те най-важни принципа, които следвате във Вашия живот? *
10.
Ако имате тази възможност, кои биха били първите 3 неща, които бихте променили в заобикалящия Ви свят? *
11.
Кои са най-големите успехи в живота Ви досега? *
12.
Какво е най-характерно за Вас – онова, което Ви отличава от другите? *

# 115
Явно заради забраната да публикуват снимки "зад кадър" докато не мине финалът, сега всички са се отприщили да пускат снимки от заснемането на финала преди десетина дни и от снощи. Все пак са се видели заедно почти всички след дълго прекъсване.

# 116
Ваня попитала тя ли е, та се сетих, че ме подразни това питане. Фалшивичко беше и не разбрах защо ѝ беше да го разиграва. Съдейки по малкото, което получаваме като зрители, остава да си правим изводи и от отделни реплики, погледи, че даже и по отсъствието на такива. Laughing Та в този дух си мисля, че Ваня е имала достатъчно време да осмисли факта, че е реален претендент за първото място и да не се прави на ощипана лисица при изнасянето на чека. Не обичам преиграването в каквото и да е отношение.
Според мен Ваня не е вярвала, че ще победи. Освен това съфермерите първи чуха/видяха, че тя побеждава и й скочиха отгоре. За това в суматохата тя се стъписа и не беше сигурна наистина ли е номер 1. Пък и нали е сладка шматка. Joy
Много обичам сладки шматки. И аз съм шматка, но не знам дали съм сладка. Laughing Хора, които си остават по детски непосредствени, лъчезарни и жизнерадостни са ми голяма ценност и богатство. И не знам защо Ваня не ми стана твърд фаворит още от ден първи, в който загледах шоуто. Нещо ми пречеше и през цялото време до самия финал. Нямам конкретен отговор, може би е на пъдсъзнателно ниво, чак толкова не съм се задълбочавала.

# 117
Здравейте. След като известно време изобщо спрях да гледам предаването, защото доста се разочаровах от участниците, снощи все пак реших да изгледам финала и останах..... очарована. След такъв слаб сезон, изобщо не съм очаквала толкова силен финал. Битките бяха страшно интересни, а това че са в снега и в студа ги направи още по-напрегнати. Това че бяха на запис позволи да се играят истинските многокомпонентни и трудни битки, които сме свикнали да гледаме по време на редовните дуели, а не скучните кратки битки, които се играят по принцип на финал заради това, че са на живо(напр. редене на кула, на пъзели и др.) За мен лично финалите досега са били доста скучни и с безсмислени битки. Друго, което ми хареса е, че нямаше мъжки и женски поток, а всички се състезаваха помежду си. Противно на мненията тук, мисля че биткитебяха добре подбрани за да могат да се играят добре и от мъже, и от жени. Разбира се, финалната игра беше УАУ, тримата бяха феноменални. Висене на греда ми е една от най-любимите битки изобщо, така че като зрител останах възхитена.

И да напомня, че това е предаване, в което участниците са наясно къде отиват и какво ги очаква - че евентуално ще живеят в полеви условия, че ще работят много, че ще участват в битки дори отвъд прага на възможностите си и т.н. Затова не мисля, че продукцията трябва да бъде обвинявана за развоя на последната битка - те правят предаване в прайм тайма, търсят висок рейтинг и такива хора, които са готови да жертват себе си, семействата си, достойнството си и т.н., само за да влязат в предаването. Та в този смисъл, всеки от тримата можеше да се пусне по-рано, никой не ги държеше насила на гредата, но не го направиха. 100 000 лв бяха достатъчна мотивация за тях...

Браво на Хепи Ванче. Тя изобщо не ми беше любим участник, дори точно обратното, но си заслужи победата след като мина през толкова дуели и показа страхотни умения.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 21:43 от Анонимен

# 118
  • Тра-ла-ла
Макето защо се спряга за красавеца на фермата?! На мен ми идва състарен малко тип Данчо. Честно казано Петър ми идваше най-хубав от всички мъже.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт