🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 165 921
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 90
За тези, които не са гледали Фермата 5, все още го има в неплатен сайт (макар и с изкачащи рекламни прозорци), от еп.47 до еп.85 (финала)

А ето го и самия финал

# 91
Благодаря. Охо, Надка издръжлива излязла.

# 92
Като се каже "Фермата" и точно два образа ми изникват в главата- Майора и Яни.
Страшни образи имаше в първите сезони, но сякаш и на мен тези ми изскачат първо в главата.Simple Smile

# 93
Гледала съм всички сезони, най-много ми харесва този на Райно.

# 94
Аз не разбрах защо днес не гледахме някои от финалистите в предаването, ами Петър. Онзи ден в преди обед и сега пак .. със същите въпроси. По едно интервю е достатъчно, какво ново могат да кажат в два дена интервал. Сигурно и на тях им е досадно да повтарят едно и също. Водещата си интервюира добре според мен, но те Сащо и Деси изчерпаха темата вече и затова сега изглежда скучно, а на Петър отговорите все едни лаконични, без желание с провлаченият си тон.

# 95
За тези, които не са гледали Фермата 5, все още го има в неплатен сайт (макар и с изкачащи рекламни прозорци), от еп.47 до еп.85 (финала)

А ето го и самия финал

А  1  2  и 3    няма ли ги някъде или поне един от  трите.

# 96
Мернах снимките на Петър, но не съм гледала интервюто, обаче ми хареса коментара  за 118 точки и как 118 пъти Ваня попитала тя ли е, та се сетих, че ме подразни това питане. Фалшивичко беше и не разбрах защо ѝ беше да го разиграва. Съдейки по малкото, което получаваме като зрители, остава да си правим изводи и от отделни реплики, погледи, че даже и по отсъствието на такива. Laughing Та в този дух си мисля, че Ваня е имала достатъчно време да осмисли факта, че е реален претендент за първото място и да не се прави на ощипана лисица при изнасянето на чека. Не обичам преиграването в каквото и да е отношение. И още нещо ме озадачи снощи пак от страна на Ваня. Не разбрах доброто в нейно лице злото в чие лице е победило. Чак ми се прииска водещите да я бяха запитали........

# 97
Забравих да благодаря на "темодържателите" за колосалния труд. Благодаря! Simple Smile

Няма да гласувам, гледала съм само последните два сезона - липсва ми обективност.

Мирон обясни, че Фермата е лицензионно предаване и лицензодържателя дава права за излъчване от 3 години, затова и старите сезони са свалени от Войо. Може би с началото на 7 сезон, ще свалят и 4ти. Явно са и невероятно стриктни към торентите. Шанс за първите сезони може би ще има, ако се преговаря за по дългогодишни права.

# 98
  • Варна/Лондон
Този сезон беше първата Ферма която гледам от почти от началото и редовно. Сега ме е яд за изтърваните сезони, и да, знам че мога да ги потърся и гледам, но няма да е същото без коментарите в темата. Да четеш и пишеш тук докато върви дадено риалити е двойна доза забавление, и като гледам сме много пристрастените. Благодаря на всички забавни, а и не толкова постове, на всички с различно виждане от моето, на всички които правят темата така интересна. Благодаря и за не малкия труд да се направи и поддържа темата, уникални сте. За другата Ферма ще знам, на първия ред съм, ако не успея за ложата. 😁😊

# 99

А  1  2  и 3    няма ли ги някъде или поне един от  трите.

Не. Навсякъде е изтрито, от БТВ не дават дори във ВиБокс да се качи 30 секундно видео, какво остава за цял епизод.
Единствено в сайта, който дадох за сезон 5 пише, че са качени 2, 3, 4, 5, 6, но заради изтекла давност не тръгват видеата на 2, 3 и 4

Ето снимка от снощи

# 100
Не разбрах доброто в нейно лице злото в чие лице е победило. Чак ми се прииска водещите да я бяха запитали........
Е, сигурно Надя е визирала, знам ли, малко е тъпо, де, въпреки всичко.. Simple Smile Аз дори не съм я чула.

# 101
  • София
Благодаря за темата.
Искам за следващата Ферма, ако може, да се върнат старите правила. Вкарваш ги на гола поляна.
Да палят огън без кибрит, да доят, да гледат животни. Абе ферма, не спа курорт.

# 102
Щом имат давност 3 години и на Войо, който не е гледал Сезон 4 има последен шанс да го гледа, 3.33 лв на месец не е много, като се има предвид, че и доста други неща за гледане има на сайта им.  Жалко, че първите 3 сезона са загубени безвъзвратно.

Ето още нещо ново от инстаграма на Станислав:

# 103
Забравих да напиша по-рано, че им се получи много добре финала на сезона на И&А. Без да е претрупан с глупости беше динамичен и интересен за гледане, независимо, че игрите бяха на запис. Браво за което от мен, може би най-добрия финал до момента от всички сезони.

# 104
Забравих да напиша по-рано, че им се получи много добре финала на сезона на И&А. Без да е претрупан с глупости

Бих казал, че глупостите, празнодумията, репликите един към друг и губенето на ефирно време... пак си бяха налице. Винаги има празнословия при тези двамата. Чак съжалявам, че в дейли епизодите заради техните плямпаници се губи ценно ефирно време за кадри от самата ферма. А не после при Мирон да пускат "неизлъчвани кадри". Това последното от "Животът зад Фермата", дето Хепи Ванче в предпоследната си сутрин във фермата тича като луда из двора и носи кафе в леглото на Петър, можеше да го излъчат по БТВ, а не само в интернет рубриката.

Отделно това говорене на "шес", "четри", "ено", "нууа" много дразни. Снощи Андрей с все сила се дереше: "Гуасувайте на номер ШЕСНАЙСЕ ТРИЙСЕ И ЧЕТРИ". Не се научи да говори този опосум и това си е.

И снимка от профила на Ангел:

Общи условия

Активация на акаунт