🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 165 862
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за темата!

Гледала съм всички сезони и гласувах за Сезон 1 и 2.
Как ще сравниш Райно, Майора, Мама Галя, Финци, Рускинята и Мустафа с каста тази година!
То е същото като да предпочетеш сладникавата боза, която са новите Междузвездни войни, пред оригиналните - Епизод 4, 5 и 6.

В сезон 1 и 2 - модерни инструменти не се ползваха, всичко сами си произвеждаха за храна, дояха и пасяха стадата, и плод-зеленчук гледаха, и грънци правиха, и готвиха... и какви схеми и стратегии се правеха!!!

Сезон 3 също беше много наситен откъм образи, но с онази измислена любовна история между Алек Сълзата, който предаде Станислав, и Бентлито - разводниха концепцията му. Ако можех да гласувам за 3 сезона - той щеше да е третия.

Но топлината, труда, уменията на отрудените хора от народа - най-много ги почувствах в сезон 1 и 2.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 14:12 от Tahiti

# 76
Аз си спомням с добри чувства за първи, втори и трети сезон на Фермата. Този сигурно трябва да отлежи малко, но се съмнявам, че ще влезе в колекцията ми от любими издания. Може би щеше да е по-читав, ако имаше повече фермерска работа, а не толкова Бригада нов дом и разбира се, ако бяха минимизирали лепкавата лИбовна част, че колко от нея пропуснах, не е истина. При това Даяна си остава любимата ми фермерка от този сезон. Но си мисля, че можеше да ми е още по-любима, ако не беше тая мъка с Данчо. Уфф............

# 77
  • London
Хубава ферма беше!
Мисля, че Миро и Габи бяха останали тя щеше да е много, много по- различна.
Тоя Миро изглежда много мазен по снимки и видеа.... Не знам с какво толкова различно се очаква да допринесе. От Габи пък какво точно видяхме, че сме сигурни и тя каква е.... Романтизма е хубаво нещо, ама аз никак не му вярвам.

Какво стана с Боби мълчи ли още по темата?

Гласувах за Ферма 3 и 1....

После ми е Ферма 2...., след това като погледна все пак мащабно на нещата а и самия финал Ферма 6, после 4 и все пак най-шибан си остава сезон 5.

# 78
В първи сезон любимец ми беше Гошко от Пирдоп. Много сладък. Heart Eyes И, разбира се, Майора. Heart Eyes
Помня, Много ме беше яд, че Гошко не успя да победи Митко, за едната бройка.. Simple Smile
От втори - Финци, Мама Галя и, разбира се, Макето - Юлияна, тя ми беше фаворит. Heart Eyes

# 79
DamaPika, супер разбор.
Tahiti + 100.

А мистерията около дамата в зелено-черно става все по-голяма. Почти колкото зодиите на участниците.

# 80
  • при късмета
Гечо ще ми остане един от най-емблематичните участници. Много, ама много се смеех с този човек. Като баба Гечка още го помня, а в седмицата на Бакалова щеше нея да хвърли в огъня, вместо трона му. Вдигна фермата почти сам, а като се размрънкаха жените, че не може и да се готви и да се работи друго и това направи сам.
Яни с лафовете. Ама как не чухме друго освен "да сме живи и здрави", "ох на дяда" и култово "ака ми се", дето беше поне по 5 пъти на ден Joy Калоян също ми беше от фаворитите, споменах вече, защото най-много научи вътре
Станислав и той беше образ безподобен, не ми харесваше само, че се беше залепил за футболиста. Двамата Ивановци във вечния им спор. За Марина вече казах. Франческа и Елена ми бяха противоречиви образи, на края обаче Елена забърка кашата, а Франческа го отнесе. Дарина и Виолета не ги харесвах. Владо Николов беше с много добро представяне, мислех, че като е известен ще се държи по друг начин. Наистина бяха събрани интересни образи и в него най-странното беше, че може да харесваш еднакво, крайно противоположни образи
От 4 сезон, най-много ми хареса наставника.  Данчо Йовчев е страхотен човек

ИиА, може всеки сезон да обясняват, че настоящия е най-успешен, това им е работата, но и миналата година имаше коментари, че на повечето 3 е любимия сезон

# 81
Хубавият финал оправи вкуса от лошия сезон. Жалко за Калоян, здраво го е ударил животът след Фермата. Пожелавам му късмет и здраве.
Между другото чета назад, че сравнявате водещата на Тази събота и неделя с Даяна. От ден 1 на Фермата, когато видях Даяна за първи път, намирам общо между двете. 😃 Скучно интервю иначе и не е заради Петър. В Преди обед се получава доста по-готино.

# 82
За мен изминалия сезон ще се запомни с няколко неща:
- Феноменалната игра на Дая в игра за памет и запаметяването и подреждането на 25 символа със само едно гледане на картинката.
- Феноменалното представяне на Ваня,Надя и Боби в последната игра на финала и сезона - 180 минути висене на греда в студа е разкошно представяне и голяма демонстрация на воля за победа.
- Нелепото нововъведение "бутон" при алманаха. Заради този бутон, а не от незнание на отговорите, шоуто загуби бай Анго. Също така още няколко човека практически не получиха шанс да играят алманах.
- За мен добрата промяна на правилата,че първи дуелист не е необходимо да е ратай.
- Рекординия вот за Надя от 1%, най-нисък за играч от всички сезони до момента.

За сезон 7 ми се иска да го няма бутона на аламанаха. Първия дуелист да не е необходимо да е ратай. Победителя в дуела на арената освен номинация за Фермер да получава и имунитет от ратайство. Фермера да се определя с игра, а не с гласуване.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 15:37 от Bengun

# 83
  • Вестерос
Като се каже "Фермата" и точно два образа ми изникват в главата- Майора и Яни.

# 84
  А  помните ли този господин.............
В  Фермата 2 имаха и затвор и Юлиана го вкара в затвора че я напсува.........SmileSmileSmile

# 85
Снимка от вчера.  Да купим за Нова година един колан на Пешко Wink

# 86
  • Велико Търново
От трети сезон забравих да спомена́ Гечо, Иван Гинчев, Калоян, Франческа, Марина... бе наистина най-много участници помня от него. Което сигурно е показателно за това, че ме е впечатлил най-силно. Пак казвам - нищо че любовната драма вземаше превес през голяма част от сезона, явно всички тези хора са допринесли с нещо за яркия отпечатък в съзнанието ми. Действително силен каст!

На общата снимка ми прави впечатление, че много малко нямат черно в облеклото си. Дали заради камерите са се почернили тези хора? Вероятно не са чели, че не черното стои най-добре пред камера...

# 87
Аз не съм гледала финала още, та може ли да ми кажете за това прословутото висене. Кой издържа най-дълго или накрая се смилиха и ги прибраха на топло и тримата наведнъж?

# 88
  • Вестерос
Бенгън, Иван в предаването на Мирон (снощи до 2:30 ги гледах видеата...) каза, че няма да върнат да се играе игра за фермер, защото победителят от дуела на другия ден е "труп", хипер изморен и просто няма пресни сили да се бори в дуел срещу предложеният за фермер от отпадналия участник.

# 89
Аз не съм гледала финала още, та може ли да ми кажете за това прословутото висене. Кой издържа най-дълго или накрая се смилиха и ги прибраха на топло и тримата наведнъж?
Не. Пръв се пусна Калоян, после Ваня, Надка и накрая Боби.

Общи условия

Активация на акаунт