🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 165 855
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за темата.
Гласовете ми са за сезон 1 и 3.

# 61
За мене е някак странно, че за Сезон 6 има толкова гласове в анкетата, като през цялото време се пишеше тук, че това е най-слабият сезон досега. Обяснявам си го само с това, че много хора не са гледали предишните, друго обяснение нямам. Simple Smile

Потвърждавам за себе си. Само този сезон съм гледала и за това и за него гласувах 🙂

# 62

Потвърждавам за себе си. Само този сезон съм гледала и за това и за него гласувах 🙂

Значи ти е време да гледаш 4 и 5 Wink https://voyo.bg/more/40650-fermata

# 63
Дяволче, благодаря за труда! Flowers Hibiscus
Аз също харесвах Калоян въпреки залитанията му и отношението му към жените.
За последното бях писала, че не е фатално, ако истински заобича някоя жена.
Снощи бях за него и за ХВ.
Логично, че Калата след тежък ковид  отпада.
Доволна, не, щастлива съм за Ванчето.
Нека си купи жилище и наистина да е щастлива, без усещането, че нещо ѝ липсва.
На анкетата гласувах за първи сезон.
Като, че ли от него имам най - открояващи се герои, за които наскоро ди спомнихме и сега.
Альона, Майора и разбира се Райно с лафовете.
Някой ги бе извадил, ако ги намеря ще е хубаво.
4 и 5 ферма не съм гледала и сега на 6 се завърнах.
Да, и за тази бих гласуваа.
Имаше от вси- чко! беше ми забавно.
И най - забавно тук, скъпи хора, които списвате и правите темата едно уютно и много приятно място в тези смутни времена.♥️

# 64
Уф, Мери, ще дремна малко следобед, а и сега може малко.

В аванс да кажа, че повече нови теми няма да има, тази остава отворена и безлимитна откъм страници и мнения.
Но ще има нови анкети. След 2, 3 дена, ще се пуснат една след друга две от най-чаканите блиц анкети (пак активни за по 2, 3 дена), ''Най-добър дуел на сезона'' / ''Фермер на сезона.'' Simple Smile

дявол в НСИ ли работиш

# 65
Абе хубаво е предаването. И с любовните изцепки и със скандалите и с интригите.
И догодина пак ще сме тука и ще се възмущава е и от каста и от продукцията ище се зарича в че видиш ли няма да гледаме повече.... до сезон 8
Чудесно беше с вас хора. Къде на едно мнение къде не беше чудесно
Благодаря ви.

# 66
  • Вестерос
Направо съм възмутена, но не от участниците, а от много хора в темата! Разбирам, че един не харесва някой участник, друг не харесва следващ участник, но се минават всякакви граници на човешкото отношение.Грозно, грозно!!! Обиди, конспирации, отвартително отношение. Толкова грозно за Калоян и изказванията за него след Ковид колко бил "немъжествен". Знаете ли какви са последствията и колко време продължават? Майка ми го изкара преди месец и още няма сили, а този човек преди дни от битките е оздравял. Нямам думи! Нямам думи и за "мърлявата Ваня", "циганина Боби"...

Радвам се за Ванче. Прекрасна е! Бях за нея или за Калоян. Класирането им е точно както и при мен. Желая на всички участници успех и по-добре да не четат в бг-мама Simple Smile
Е хайде сега, за Калоян такива коментари имаше преди да кажат, че до преди три дни е бил в болница...

Защо да не четат? Да не би критиката да е нещо много кофти. Хора, които се показват по телевизията доброволно трябва да могат да издържат на всякакви коментари.

# 67
Еееее .. не се забравя лесно Сии сеньор ...

# 68
В трети сезон сякаш имаше наистина най-много ярки образи - Яни, Калоян, Иван Гинчев, Иван Сапунджиев, Дарина, Елена, Станислав, Марина, че и Виолета и Ивона дори... Беше ми лесно - имах си фаворит за победител от самото начало - Яни, разбира се. Heart Eyes А когато Владо Николов го върна след дуела, бях вече абсолютно сигурна, че Яни ще спечели.

В четвърти сезон нямах фаворит, харесвах само Александра, но за жалост тя не стигна до финал, отпадна от дърварката Роси, която ми беше мега противна, предизвикваше агресия у мен - ей така - само като я видех, някаква ужасна непоносимост. Joy
В сезона, който сега свърши, също нямах истински фаворит, доста по-скучен беше целият сезон - по-смотан Дори от четвърти...

# 69
  • Вестерос
Забравяш и Божидара Grinning Нейната седмица като фермер беше много смешна.

Тази година нямахме обърната седмица, мъжете да правят женски неща, жените-мъжки.

Ако трябва да избера двама любими победители- Яни и Ванчето.

# 70
Честита победа на Ваня! Tada Dart

Много, много хубав финал, три часа минаха неусетно, напрегнато и емоционално! Поздравления за замисъла и реализацията!

Ще си направя моя разбор на финала, ако не ви се чете - скрол Simple Smile

Мисля, че желанието е било за финал на живо, но предвид обстановката план Б е съществувал, да/се/ опазят четиримата финалисти здрави сега е трудна мисия. С боледуването на Калоян са решили бързо да издърпат финала, преди да останат с празни столове на 12.
Много хубава идея на открито, страхотно подбрани игри, съоражения, екип...и "изненада" Сняг през декември. Smiley Имаше красота, ако не беше и такъв студ...
Снимка на играча с хронометъра, вярвам е дала достатъчна прозрачност в мнителните ни души.

1. Игрите бяха подходящи и за двата пола, имаше съобразителност, лек късмет, бързина, ум. Минус са само двете думи, трябваше да са 4 за всеки играч. И идваме до тази наистина феноменална 4-та битка. Все бях чувала за рекорда на Бакалова, не знаех, че е 42 минути...само Smiley . Боби и Петър висяха около 30, Надя и Даяна не помня, но също малко. Мисля, че никой, абсолютно никой не беше очаквал това което се случи. Та те не бяха подготвени с осветление, приближиха колите да осветяват с фаровете. Студено - минусови температура, предполагали са половин час макс и край. Дали е български инат, не мисля. Спортен хъс, воля, страхотна агитка. Дана, браво! Милена с нейните думи към Ваня - за всички които се чудеха защо смятам че ще я подкрепи, намигам ви! Wink Браво и на тримата, браво на Боби!

2. Вота на фермерите от 6 сезон е за Калоян и съм сигурна нито глас за Боби. Той беше в добри отношения с всички, но не завърза приятелства, не се скара, не се "прости", не го опознаха, общо от фермерите -12 гласа. Няма компромат. А 4-те гласа за Надя от съфермери вкл. и бивши е тъжно.
И цели 63 гласа за Ваня. Абсолютен победител по простата причина, че хората били вътре във Фермата, знаят какво е да излезеш на Арената, адреналина ден преди дуела, самият дуел, в който обикновен човек дава всичко от себе си да се представи отлично, най-вече заради себе си. Те просто изпитват респект към нея.

3. Вота на публиката. Чаровна е Ваня, по някакъв свой си начин харизматична и изигра играта си като на шега. Smiley Вот от 48%, защото идеални хора няма. Wink Място за конспирации не откривам, Ваня взима почти половината вот от 100%.

# 71
Сезон 3 беше най-добър според мен. Това беше най-силния каст. Сезон 4 е най-слаб. От онази измислена война която се получи между емигранти и тукашни (подклаждана най вече от Георги) ми опротивя целия сезон.

# 72
  • Велико Търново
Гледала съм всички сезони на Фермата.
Според мен условието на анкетата "Класирайте сезоните" не е коректно. Аз лично го разбирам да класирам шестте сезона досега с оценка от 1 до 6, примерно. Но реално такова нещо не може да бъде оформено в анкета във вида, който се предлага от форума. Така че вероятно би трябвало да е нещо от рода на "Посочете сезоните, които най-много са ви харесали/ които най-много са ви впечатлили" или нещо такова. Защото реално ние имаме възможности за два избора (което обаче само́ по себе си не е класиране) и това е. Както и да е. Идеята е на база на резултатите да се оформи някаква класация, като даже и за това не съм убедена, че би била много реална, тъй като различните съфорумци са гледали различни сезони. А и към момента впечатленията от последния са най-пресни и това неминуемо би повлияло.
Пиша това без да знам все още резултатите от анкетата към момента. След малко ще гласувам и ще ги видя, но подозирам, че 6-ти сезон, независимо че беше критикуван като най-слаб, ще събере немалко гласове. И не само защото завърши едва снощи. А защото влизащите в момента в темата със сигурност са го гледали, без да е гаранция, че са гледали другите пет.

Първи като първи беше най-близо до идеята, най-чист, проправи пътя, както се казва. И имаше най-точния победител, най-доближаващ се до идеята на форма́та. Доколкото си спомням, Райно беше и победителят, който зрителите си харесваха почти през целия сезон.
За втори сезон си спомням, че на финала харесвах и Финци, и мама Галя, и Стоян, но някак не са ми чак толкова ярки и силни впечатленията от него, че да гласвам за него.
Трети, независимо от разиграната любовна драма Алек-Валерия, както и не чак толкова приятните спомени, които имам от Виолета, все пак с нещо надделява над другите сезони. Вероятно с присъствието на Владо Николов, благородството и харизмата му. Със силното участие на Станислав Ласкин, както и с толкова симпатичния победител Яни Андреев. От този сезон сякаш помня най-много участници и като цяло той наистина е оставил най-силно впечатление у мен, така че дори леко "води" срещу първия.
В сезоните след третия пък започна малко по малко да навлиза цивилизацията, разглезиха ги къде с техника, къде с храна. В петия накрая даже и прахосмукачка имаха, доколкото си спомням. Не че съвременните ферми не разполагат с модерно обзавеждане и оборудване, но с подобни придобивки някак се отдалечиха от първоначалната идея.
И стигаме до шестия. Въпреки че емоциите са все още твърде пресни, а може би и точно заради това, няма да гласувам за него. В началото си харесах Калоян и Надя. Бързо се разочаровах и от двамата. Снощи ми стана доста мъчно за Калоян и наистина се беше изгубил живеца у него, който показваше вътре във Фермата, но въпреки това първоначалните ми сипатии не можаха да се възвърнат. След това предпочитанията ми май доста често се сменяха, най-дълго се задържаха към Борислав. Но колкото се доближаваше до финала, той сякаш ставаше някак по-арогантен и по-надут. За компроматите, които са се разпространявали, само бегло прочетох, но нито съм гледала, нито съм чела, а и както снощи писах - даже и не мисля да си го причинявам, та не съм се повлияла от тях. В крайна сметка това беше първият сезон, в който така и не си харесах нито един участник и нямах твърд фаворит, когото да подкрепям. Което обаче не ми пречи да се радвам за Ваня. От четиримата, които стигнаха до финала, след четирите победи в дуели и след двете победи във финални битки, тя най-много заслужаваше този чек. Да ѝ е честит и дано умее да вложи стоте хиляди по най-правилния начин!
А аз отивам да гласувам за първи и трети сезон.

Изключително благодаря и на *Godiva*, която започна темите, и на Adoralova, която пое щафетата, и на Diavolo, който приключи по съвършен начин! Това си е голям труд и заслужава аплодисменти!

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 14:25 от DamaPika

# 73
Много хубава снимка от ФБ на Фермата

коя е до Иван водещия  с зеления пуловер

# 74
Diavolo, благодаря за труда!
Аз гледах този и предходния сезон. Фермата 5 ми хареса повече.

Общи условия

Активация на акаунт