🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 038
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 135
Да Tahiti, идеята ти алманаха да определя Фермера на седмицата ( в битка на знания между победителя в дуела и кандидата на загубилия дуела) е много добра и смислена.
Разбира се, говорим за алманах с дъски и тебешири.

# 136
В   Ф1  им  спираха и цигарите.

# 137
  • Варна
Aнкетата не е обективна и не виждам абсолютно никакъв смисъл от нея.
Гласуват хора,които са гледали по 2-3 сезона и следователно гласуват за тези сезони.Или изгледайте всички сезони,или не гласувайте.
За мен е обидно Ф6 да бъде в топ 3 при факт,че имаха храна на глава и само едни овце и кокошки за гледане.Оядоха си и мързелуваха последните седмици.
Фермата,истинския глад,мизерия и труд бяха в първите 1 и 2 сезона.Особено в сезон 1 - брутална мизерия и глад.Ядяха боб,леща и ябълки.
Аз пък не разбирам удоволствието да се гледа глад, мизерия и гърч от работа. Тогава хората се включват на режим оцеляване и излизат най-първичните им черти. Еми бруталии не ми се гледат.
А пък и не вярвам, че може фермер да гладува.
Надявам се в следващата ферма да има повече животни и градина и заради това да преместят снимките - нека бъде лятото или пролетта а не през зимата.
Допада ми това с гласуването за фермер, нека силните да се съобразяват как се отнасят с околните.

# 138
Няма как да изгледаме всички ферми, няма къде Simple Smile Аз затова не гласувах, гледала съм само 5 и 6 и не съм във възторг от нито едната. В 5 имаше по-нормални, приятни и достойни отколкото тази година.

# 139
Aнкетата не е обективна и не виждам абсолютно никакъв смисъл от нея.
Гласуват хора,които са гледали по 2-3 сезона и следователно гласуват за тези сезони.Или изгледайте всички сезони,или не гласувайте.
За мен е обидно Ф6 да бъде в топ 3 при факт,че имаха храна на глава и само едни овце и кокошки за гледане.Оядоха си и мързелуваха последните седмици.
Фермата,истинския глад,мизерия и труд бяха в първите 1 и 2 сезона.Особено в сезон 1 - брутална мизерия и глад.Ядяха боб,леща и ябълки.
Аз пък не разбирам удоволствието да се гледа глад, мизерия и гърч от работа. Тогава хората се включват на режим оцеляване и излизат най-първичните им черти. Еми бруталии не ми се гледат.
А пък и не вярвам, че може фермер да гладува.
Надявам се в следващата ферма да има повече животни и градина и заради това да преместят снимките - нека бъде лятото или пролетта а не през зимата.
Допада ми това с гласуването за фермер, нека силните да се съобразяват как се отнасят с околните.

Е вчерашните герои  беха се едно са у пионерски  лагер с първо  второ и трето.........SmileSmile

# 140
  • Разпиляна във въображението
Да честитя победата и в новата тема - Браво, Ванче!

На всички снимки обаче много си личи липсата на живец у Калоян Sad

Кой понесе Ваня към колите след като слезе от гредата - Калоян или Петър?

# 141
И аз не искам глад и мизерия и хора чудещи се как да оцелеят вместо да съградят
Искам да си изкарват сами прехраната - градина, животни.  Награди за свършена работа. Кошници те на Бети по ми харесвахаДа се научат да копаят, да доят.Не да им носят мляко.
Земеделска работа тази година не видяхме. Кой се грижеше за градината, кой плевеше, кой поливаше. Не видях и кой знае колко продукция от тази градина. А не беше малка.

# 142
  • Разпиляна във въображението
Обаче големи драми са се случвали около коленето на животни Simple Smile

И на мен не ми се гледа много глад и мизерия, но искам да гледам съграждане, работа, градини и т.н.

# 143
Гледам 120 минути и чакам Хепито....

# 144
Аз нали много се чудех кога са изградили камината. Снощи и в предния епизод като показват кадрите от високо се виждат скелетата и, че тя вече е била изградена. Wink

# 145
  • София
Стоян е пуснал своя снимка, на която направо изглежда готин:

# 146
  • при късмета
И аз съм "за" да си изкарват храната. Независимо дали ще си я отглеждат и животинската и растителната или ще им я дават спрямо свършената работа,както беше с кошниците. Лични поощрения, като сега с търга, може да останат, във вид да дават на заслужилия личен тютюн или друга глезотия, която сам си избере. Но с месото остава проблема, защото хем е гадно да колят животните, които отглеждат, хем без него не може.
Но и малко глад им трябва определено, виждаме вече 2 сезона, когато са задоволени от всичко, че и отгоре имат, самите участници излизат от концепцията на предаването.
За избор на фермер може да върнат фермерския алманах и да са игри. С гласуването на мен не ми харесва. С гласуване става фермер, този който е със "силните на деня" и затова се въртяха едни и същи фермери. Като е с битка и стане фермер, който не им харесва много, много, на някои "от силните на деня" може и да им дойде акъла.
От този сезон, промяната, която най-много ми хареса беше, че дуелист може да е всеки, не само ратаите. Можеше да стане интересно, ако участниците не опорочиха това ново правило и не го прилагаха. А това според мен е точно заради презадоволяването на битовизмите.
Хексе, това,което съм наблюдавала в предишни ферми е, че глад, мизерия и гърч от работа, постига много повече обединение м/у участниците, дори такива с коренно различен манталитет. Да, вади на показ най-първичните им черти, но и от това произлиза същото, вместо нещо негативно. Като са презадоволени, както вече 2 сезона наблюдаваме, първичните им черти предизвикват кавги, разделение, коалиции и раздори, а като изграждат заедно, дори различните характери стават екип.

# 147
Гледам 120 минути и чакам Хепито....
.         Ще бъде в ,, Главната роля,,Около 18,30

# 148
  • Варна

За избор на фермер може да върнат фермерския алманах и да са игри. С гласуването на мен не ми харесва. С гласуване става фермер, този който е със "силните на деня" и затова се въртяха едни и същи фермери. Като е с битка и стане фермер, който не им харесва много, много, на някои "от силните на деня" може и да им дойде акъла.
E, тези "силни на деня" не ги назначава продукцията. Това са хора, които по някакъв начин обединяват другите около себе си. Което е пак умение.

Хексе, това,което съм наблюдавала в предишни ферми е, че глад, мизерия и гърч от работа, постига много повече обединение м/у участниците, дори такива с коренно различен манталитет. Да, вади на показ най-първичните им черти, но и от това произлиза същото, вместо нещо негативно. Като са презадоволени, както вече 2 сезона наблюдаваме, първичните им черти предизвикват кавги, разделение, коалиции и раздори, а като изграждат заедно, дори различните характери стават екип.
Може, не искам  да са презадоволени, но да имат достатъчно.

# 149
Дали ще се появи някъде гласуването на фермерите? Ако да, моля споделете и тук.

Общи условия

Активация на акаунт