🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 308
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Варна/Амстердам
Дяволче, успех и дай нишан, ако си одобрен, за да викаме за теб! 😊😁

# 2 206
  • Sunshine state
Да, не забравяй да кажеш, ако си избран, пък ние ще те познаем. 😉

# 2 207
Да, не забравяй да кажеш, ако си избран, пък ние ще те познаем. 😉
Как?

# 2 208
  • Sunshine state
Не подценявай агентското мислене на БГ мамите. Сигурна съм, че ще го позная.

# 2 209
  • earth
По шкембето?

# 2 210
  • Sunshine state
Кой те знае и тебе какъв си, че така усилено коментираш телесата на хората. 🤣

# 2 211
  • earth
Аз съм анонимен тук. Може да си ме представяте какъвто искате. Аз коментирам само участници във предаването - бивши и бъдещи Simple Smile

# 2 212
Иване, обърнете специално внимание на Дяволчето и го вземете, ще спечелите много.

# 2 213
Не че съм хейтър, но Дяволо ще е участник тип Ивона не помня от кой сезон. Големия стратег, прочел наизустил всички правила, гледал всички игри и накрая дано не увистне в началото + нали се сещате, че няма как да каже, че е одобрен, защото все пак участниците се пазят в някаква тайна и така рискува да го сменят с резерва/според мен/.

# 2 214
  • Другата България
Хайде да се ограничим до коментари на участниците в досегашни формати, а не до такива в темата.

# 2 215
  • Варна/Амстердам
Откъде си толкова сигурен? А и защо вечно трябва да се опитваме да убием ентусиазма в хората или пък да подрязваме нечии крила?

# 2 216
  • earth
Аз ли съм сигурен? За мен всичко е вероятности (distribution of probabilities).  Защо ми убивате ентусиазма да мисля критично?

# 2 217
  • Варна
Аз ли съм сигурен? За мен всичко е вероятности (distribution of probabilities).  Защо ми убивате ентусиазма да мисля критично?
Ти и shokomen един и същ човек ли сте?
Няма лошо да мислиш критично, ама явно не разбираш че това не означава само да критикуваш. Wink

# 2 218
  • София
Шоко,
Отдавна си ми олекнал. Явно имаш нещо лично срещу мен, вече във втора тема провокираш тънко и дразнещо, но просто не ти се получава и повече от този отговор от мен няма да получиш, защото няма смисъл, а и ще ни изтрият. Спри да се излагаш.

Ест. че ще ви кажа ако ме изберат, ако ли не, здраве да е, таман ще си правя статистиките и обзорите на воля... Wink

# 2 219
  • Варна/Амстердам
За Шокомен беше, но явно и ти се припознаваш. Или пък наистина сте един и същ човек.Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт