🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 376
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 220
Ееее, Дяволо, ще ти стискам палци. От мен да мине, и любовна история ще ти простя. Годеница отвън подготвил ли си, хм?

Аз пък искам Дяволчето да е участник със всякакви стратегии и да изиграе играта като партия шах, с премислени ходове и неочаквани решения. До гуша ми дойде от хора, които се бият в гърдите колко са честни и колко не са за парите вътре.

Няма да ни каже, ако го одобрят, нали договор ще подпише. Виж, ако не го одобрят, сигурно ще сподели. Положението май ще е липсата на новини е добра новина.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 22:37 от Дидичка

# 2 221
  • при късмета
Не че съм хейтър, но Дяволо ще е участник тип Ивона не помня от кой сезон. Големия стратег, прочел наизустил всички правила, гледал всички игри и накрая дано не увистне в началото + нали се сещате, че няма как да каже, че е одобрен, защото все пак участниците се пазят в някаква тайна и така рискува да го сменят с резерва/според мен/.
Много участници са казвали, че са следили всички сезони и игри и са ги разучили до подробности, даже тренирали вкъщи. То май всички тренират по един или друг начин, след като ги одобрят и знаят, че ще влизат.За Силвия от миналата година се сещам на прима виста, но е имало и други, освен нея и Ивона. Това не ги прави стратези, не знам защо с това го  свързваш, нито, че ще спечелят въпросните игри, защото теорията често се разминава с практиката. Но пък няма лошо да се подготвят, по-зле е ако отидат съвсем неподготвени

Дяволо, ако влезеш, отвътре дай сигнал, че си ти като кажеш, че си най-големия фен на Фермата и разполагаш с подробна статистика Joy Така де, да знаем за кого да викаме. А и критики ще има за цвят

# 2 222
  • earth
За Шокомен беше, но явно и ти се припознаваш. Или пък наистина сте един и същ човек.Sweat Smile

Кой е шокомен? Имена много не помня. Само Esmee я помня, защото е много забавна. Ако с шокомен си приличаме може би си струва и него да запомня.

# 2 223
  • София
И аз съм за Дяволчето.Мисля си, че ще го познаем. Харесва ми как му тече мисълта, изказа и мнението. Дори това, че харесваше толкова много Надето не може да ме откаже от него...все някой трябваше да я харесва 😄

# 2 224
Няма да ни каже, ако го одобрят, нали договор ще подпише. Виж, ако не го одобрят, сигурно ще сподели. Положението май ще е липсата на новини е добра новина.

Защо да не каже, ако влезе? Нали близките и познатите на участниците знаят че влизат.Не виждам причина в договора да пише да не се казва че влиза някой.А и дяволчето може просто да си сложи една снимка тук за аватар и по нея да го познаем, така и така ще става известен:)Само да го одобрят, не виждам причина да не ни каже.

# 2 225
  • София
Много важно, че ние ще го подкрепяме (или не подкрепяме) от клавиатурите месец-два след като епизодите са заснети. Simple Smile
Ако не знаем кой точно е той, ще сме обективни в критиките или похвалите. Ако знаем - няма да сме.
Предпочитам да не знам кой е.

# 2 226
  • при късмета
Лично от мен да не очаква подкрепа само защото е той и по случайност пишем в една тема, в обществен форум и то за предаване. Ако влезе и знаем кой е, изобщо не ме притеснява да напиша, че действия, начин на държание като цяло или нещо друго не ми харесва или защо не ми харесва. Но от друга страна, да вероятно няма да са съвсем обективни коментарите и преценката

# 2 227
  • earth
Лесна работа това с подкрепата. Само да се представи за пилот.

# 2 228
  • Варна
Лесна работа това с подкрепата. Само да се представи за пилот.
Не е достатъчно. Трябва и да е секси.

# 2 229
  • earth
Не са ли всички пилоти секси? Simple Smile
Униформа, "пилот," тъмни очила, отговорност, доходи. Питайте съфорумките си.

# 2 230
  • при късмета
Изтърка се вече това с пилота. Най-малко астронавт чакаме вътре Joy

# 2 231
  • Варна
Не са ли всички пилоти секси? Simple Smile
Униформа, "пилот," тъмни очила, отговорност, доходи. Питайте съфорумките си.
Аз съм съфорумка.Joy
Не.. имаме пилот президент - не го намирам за секси..

# 2 232
Може би пожарникар?
Joy

# 2 233
  • earth
Униформа + това, кеото тя подсказва (героизъм)!

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 16:31 от morisay

# 2 234
Дяволчето, трябва да приготвиш някаква пикантна историйка, с които да шашнеш зрителите...

Общи условия

Активация на акаунт