🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 301
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 460
Заедно са Антония и Петър, създадени са един за друг! Подхождат си както кайма със зелеви листа, краставица с кисело мляко и ракийка със салатка. Не се шегувам, наистина смятам, че си отиват. 😂😁😂
Joy А+П = ЗС
ДамаПика, пък аз си помислих, че Веселин от първи сезон е пропаднал и ей такива очи опулих отначало.
Няма начин Майора да пропадне. Той има желязна дисциплина. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 461
Извинявам се, че не по фермерската тема ще пиша, но видях фенове на фамилния брадър и да споделя, че от няколко седмици синът от семейството на победителите качва в YouTube хронологично епизодите от сезона. Видеата са били предоставени от продукцията и са с добро качество, изчистени от реклами и освен първите дни, които са пуснати в две до три части, нататък са целите епизоди.

# 2 462
  • Sofia
Само по-възрастното семейство бяха читави/те трябваха да спечелят/...останалите -измет 😤

# 2 463
  • Разпиляна във въображението
Калоян добре изглежда Simple Smile

# 2 464
Баланчо се е сгодил, и оправил външния вид на майка си.Много мило ,ама що чак сега?
   Кало и неговата любима много ме радват, хубава двойка са.Тонка не е в неговата листа и по-добре.

# 2 465
Баланчо се е сгодил, и оправил външния вид на майка си.Много мило ,ама що чак сега?

Щото май е реклама и той не е дал пари. Thinking

# 2 466
Калоян много ме кефи с приятелката си. Сега като връщам времето назад ме яд че именно той не спечели парите защото си мисля че на него щяха да му потрябват повече.

# 2 467
  • София
Избрал си е да се казва Мелиса Рангелова - https://life.dir.bg/zvezdi/shampionat-po-kulturizam-ot-fermata-stana-zhena-snimki

# 2 468

Даже са използвали цитати от нашия форум. Много яко Joy

# 2 469
  • София
Мелиса/Тишо вече има първа фотосесия по бельо в профила си.

Доста нелепо изглежда.

# 2 470
  • Пловдив
И къде са му плочките? Нали спазваше някакъв супер строг режим, че и на хора акъл дава, ама нещо не ми се вижда много ок. Ама от хормоните може да е. Ще види той, не е лесно да си жена. 😀😀😀

# 2 471
  • при късмета
И къде са му плочките? Нали спазваше някакъв супер строг режим, че и на хора акъл дава, ама нещо не ми се вижда много ок. Ама от хормоните може да е. Ще види той, не е лесно да си жена. 😀😀😀
Той плочки отдавна няма. Още докато течеше Фермата го засякох в сутрешния блок и каза, че е свалил 40 кг. по здравословни причини.

# 2 472
Аз пък се зазяпах в стрийма от финала и ми беше интересно да чуя зад кадър.
Стопанинът Андрей каза, че млякото на каракачанските овце прехвръква още през юли, затова е нямало доене тази година и затова и самата порода е била на изчезване.
Чух и Калоян да казва, че са снимали финалните битки три дни след като е излязъл от болница. Сподели още, че в играта с лабиринта е забивал ръце и крака, за да си остави диря, по която да се ориентира.

# 2 473
Още съм на мнение че ако финала беше както минали сезони на живо, победителят щеше да е Калата или Боби. Просто за мен лично Ванчето имаше късмет до някъде, а пък гласовете от предишните фермери беше си пълна подигравка,  защото реално те са видяли малко от нещата и така тя успя да дръпне от там за вота.

# 2 474
  • при късмета
Най-голямото разочарование този сезон беше, че не дадоха вота на фермерите. Аз нямам против да има вот на участниците от предишни сезони, но както казва Христина, те са само зрители. Евентуално се запознават или имат някаква връзка с участници от други сезон, освен техния, но не е правило. Някои са в чужбина, някои с никого не контактуват, но и тези, които познават по някого пак не е същото, като да са били в сезона. Нека гласуват, но вота им да не е със същата тежест, като този на участниците от конкретния сезон. Как им хрумна да приравнят едните с другите, не мога да си обясня
И аз мисля, че ако финала беше като до сегашните, Кукото нямаше шанс. На закрито, в игри за съобразителност и умения от Фермата, Боби печелеше от всякъде. На финала до сега не помня да е имало игри чисто за бързина, винаги бързината е комбинирана с нещо, та това беше единствения елемент, в който Калоян можеше да е конкуренция на Боби. Затова мисля че и неговите шансове, при нормален финал, нямаше да са по-големи от тези на боби

Общи условия

Активация на акаунт