🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 306
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Варна/Амстердам
Кръгли идиоти бяха всички в този сезон! Мога да изключа единствено най-възрастната двойка, на която другите олигофрени се подиграваха..

# 2 446
  • Sunshine state
Веселин е много зле, попаднах на фейса му и оттам знам, че е много пропаднал. Той още вътре се проявяваше, недоумявам как хората гласуваха за тях, та чак и спечелиха, но то всички бяха зле там. 😂😅

# 2 447
Здравейте! Малко връщам темата за Сървайвър, но дали е потвърдено, че Иван и Андрей ще водят?

# 2 448
Не е потвърдено. Но май дано не водят те. Аз ще се радвам да е пак Владо Карамазов

# 2 449
Аз също не бих искала да са те, защото ако са те най-вероятно ще спрат Фермата...

# 2 450
  • Велико Търново
Вип, Биг или там какъвто и да е Брадър има ли нещо общо с Фермата? Дори погледнах заглавието на темата, че изведнъж започнах да чета имена, които даже и не съм чувала. И всъщност откъде тръгна това за фемилита разни, изобщо не разбрах.
Или пък Сървайвър? Втори път вдигнах поглед към заглавието. Но да речем, че там има лееека връзка заради въпросите, които се пораждат покрай водещи, продуценти, време на излъчване и т.н.
Ама все пак не ме карайте да се чувствам като идиот, де  Satisfied

За Тонка и Петър тъй и не разбрах разделени ли са, събрани ли. Не че кой знае колко ме вълнува, де, но и те явно "се търсят" още.

# 2 451
ДамаПика, пък аз си помислих, че Веселин от първи сезон е пропаднал и ей такива очи опулих отначало. Пък то не било майора, ами друг някакъв.

# 2 452
  • Велико Търново
Хаххахах... Веско Майора - наркоман. Това пък даже и да го помисля не мога... Хаххаах Дидичка, че ме разсмя преди сън Joy

# 2 453
  • Варна/Амстердам
Заедно са Антония и Петър, създадени са един за друг! Подхождат си както кайма със зелеви листа, краставица с кисело мляко и ракийка със салатка. Не се шегувам, наистина смятам, че си отиват. 😂😁😂

# 2 454
  • Sunshine state
И аз смятам, че доста си подхождат.

# 2 455
  • при късмета
Лика прилика са си. Тъпи, посредствени, със селско държание и манталитет и агресивни и двамата. Как няма да си отиват

# 2 456
  • earth
Лика прилика са си. Тъпи, посредствени, със селско държание и манталитет и агресивни и двамата. Как няма да си отиват

Да ама Антония може ли да кара самолет?

# 2 457

Е та неговия де.

# 2 458
  • при късмета

То и за него се появиха съмнения, че може, така че ..... Joy

# 2 459
  • earth

Е та неговия де.

На него се вози

Общи условия

Активация на акаунт