ЯНУАРЧЕ хубаво съм знам,вече станал съм голям!

• 9 332
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • там където ме зове сърцето!!!
Още едно въпросче от нас - мами, кажете някое месно пюре - марка, в което не са добавяли сол, пипер, киселина, масло и т.н. ... аз гледах на Гербер, но има масло, на ХИП - сол, в Семпер - да не говорим #Crazy Вие с кое сте започнали? Или по-добре домашно newsm78
За пюретата на Овко -месно съм сигурна,че няма сол.В момента разглеждам едно пюре фин заек с пилешко и зеленчуци -освен месото има слънчогледово олио,царевично нишесте,глюкозов сироп ,целина,моркови и доматено пюре.Аз започнах с пюре от пиле(домашно производство)и картофи .
mishlentze, голям смях  Joyпадна със твоето силово люлеене с подскоци rotfImbo
БОДЛИВАТА, наистина е страшно фотото  bouquet(дали щот и аз имам същото Joy).
DIVA_ORHIDEQ, в Русе  закриха Макдоналдс,но мисля ,че не трябва да даваш на бебка от тяхното меню.Зорито в градината ми направи гастрит и категорично ни забраниха да стъпваме във въпросното заведение(беше много нещастна ,защото им беше голяма фенка-почти всеки ден я водихме).Избора обаче е твой  bouquet
Ох, изчезвам че Калоян започна да нервничи!

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 10:55 от VIVKA

# 211
ЗДравейте!

mishlentze, аз се чудих какъв е този тайфун (за който съобщиха в новините) минал през търговския център в гео Милев, а то кой бил!!!  hahaha Много хубави неща си накупила на мишките, нека се кефят децата, а и мама им е доволна като гледам...  smile3503 А 8-те зърна наистина е много хубава. И аз съм взела, но нали сега мойто зверче не ще нищо друго освен АМ... И бисквитената на Слънчо е чудна!!!
Александър не си смуче пръста, преди време опитваше по-скоро да го гризе на страничната част на венеца, но мина като ...желание. Той пък винаги преди сън изкарва една "приспивна" песен от рода на "Ай, ай, ай, нещо ми е криво, ама не знам какво или кой, но внимавайте всички!"  Rolling Eyes Така е от бебе. ilindi4ka, не се ядосвай, мила! И това ще отшуми все някога.
БОДЛИВАТА, ма страшно ви фотото, беееее!!! Пу-пу-пу!
galita, много неприятно за тежката нощ. Пожелавам ти една много спяща да е следващата!  smile3524

pepi събрал се е едни нехранимайковци дето нямат нито семейство нито нищо и само скитосват Confused
А бой де!!!!!!!! Естеството на допълнителната работа изисква мъжът ми да се събира също с едни такива "кочове" (извинете ме за грубия израз) и мога да си представя как се чувстваш понякога.  smile3515 Затова съм и лошата жена за колегите му. Ама много важно, той си ме обича!!!!!!  smile3534

Гледам слънцето пробива! Дано се оправи!!! Приятен ден, милички!!!   love001

Бисквитената не съм я опитвала, май ще я пробвам и нея. Аз пробвам наред, досега нямам отказ на кашите. Само ако им сложа сирене протестират. Утре май ще варя и аз кускус.  Mr. Green

Относно кочовете, аз моя мъж мога само да го хваля в това отношение, без мен не излиза вечер. Ходи на работа от 11-12 до към 4-5-6-7 и после си идва да помага или пък ме извежда някъде и се възползваме изцяло от услугите на детегледачката. И друго имам да ви го хваля, в началото на месеца ми купи 2 кожени палта, не 1, ами 2. За уточнение ще кажа, че никога не съм имала кожено палто, но винаги съм си мечтала. Така че се сдобих скоропостихно с 2 броя, мъжа ми каза, че като съм му родила близнаци значи всичко трябва да е по 2 Party Така че коледните подаръци си ги получих предварително и не очаквайте да ви се хваля какво съм получила около Коледа Laughing Пу, пе да не чуе дявол хвалбите, че миналата седмица ми беше черен и му исках развод Rolling Eyes

Вивка, смейте се на воля, ако ни и видите ще има паднали под масата.  hahaha Просто сина ми е много див и енергичен и спокойно люлеене не вАжи при него. Трябва да е екшън, за да се унесе. Затова вече гледам да го омаломощавам с игра предварително.

# 212
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте и от нас!
Снощи малкия направо ме е побъркал - то не беше рев, то не беше викане...голям цирк ви казвам, а свеки по едно време се качва и вика ..."ама какво му направихте, че така реве?!!!" Идеше ми направо ... да не казвам. Толкова бях бясна, но се радвам, че се въздържах.
Айде оплаках се и аз, че да ми олекне малко!

БОДЛИВАТА - ам, че малко бижу сте си купили! Много хубав дизайн има фотото, а и като гледам параметрите и цената - много добър избор. За диетата - ми какво да ти кажа, то нали аз си определям, щот` доки така и не ни прати на специалист, пък и засега положението е стабилно. Въвеждам си лека-полека храни и следя за реакций. АМ давам, предимно в храните, които аз му ги приготвям, но гледам да не прекалявам, защото и си се кърмим още, а нали казват, че е лошо ако се прекали с количеството мляко. Вече хапваме и месце, и все повече ни се разширява менюто. През деня, бавно, но славно ограничаваме цокането, защото след като си хапне, на мен не ми стигат силите и ми призлява, но лошото е, че АМ в чист вид категорично отказва - иска си маминото и това е, и не мога и да мисля за отбиване на този етап! За килата - чистата и гола истина си е това!!!
Я, кажи на Дари, смокини давала ли си? Гледам ги от известно време и много се чудя, дали да не взема? Ти какво ще кажеш, някъде срещала ли си инфо за този плод - дали се води алерген?

galita - питаше за чувалчета за спане с ръкави - миналата седмица гледах в Илиянци, и ако не се лъжа бяха по 16лв. А, как ти съчувствам за тия среднощни разходки ... бързо да покарват тия зъбчета и да се оспокои положението!

мишленце - страшен пазар си направила, а най-хубавото е че си доволна от покупките!

лисана - ох, милата! Хич не ти е леко с татито, но ще се променят нещата, ще видиш! Всичко ще се нареди, но политика му е майката /аз до тоз` извод стигнах с моя/. А, на Дарис му кажи, че леля му Лика му е заръчала, да оставя мама да си почива!

клео - благодаря за инфото! Много ме е яд, че не мога да се доредя до пустата кола и да се замъкна до там, а и да ви дойда на гости! Дано поне в съботното работно време да се класиламе, някоя от близките седмици! За кекса - определено се получава номера след като Алекс заспи, ама той обикновенно до 22ч най-късно е в кревата,  и определено в другата стая ни е спасението, защото иначе веднага ни усеща и се събужда - да не вземе да изпусне нещо маймунката!

Айде, до скоро, че се събуди!
Цунки на всички!

# 213
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Нямам време да ви чета, мили мами! Много сте изписали, или аз отдавна не съм влизала.

Ние сме добре, само дето Криско е с лека хрема - няма много секрет, но прохърква спейки. Вие как процедирате при хрема?  За пръв път се случва при нас и не знам какво да правя newsm78. Два-три пъти капах физиологичен разтвор, но май няма промяна. През нощта покашляше, но мисля, че е от секретите. Кажете, моля ви, нещо ефикасно! Hug

# 214
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
...Вивка, смейте се на воля, ако ни и видите ще има паднали под масата.  hahaha Просто сина ми е много див и енергичен и спокойно люлеене не вАжи при него. Трябва да е екшън, за да се унесе. Затова вече гледам да го омаломощавам с игра предварително.

Мишленце, я вземи да качиш едно филмче с приспиването ви, малко да ни разведриш, че само как си ви представям ... hahaha

А, и честити ти палтенца  - да си ги носиш със здраве и все така да те поглезват! Ама, татито май добре си го строила, щом до скоро сте били на нож, а сега ...   bouquet

Gushanka - добре дошла, мила! Много неприятно това с Криско! До като Алкс беше с хрема, го държах да спи на високо /на възглавници/ и ну капех често физиологичен, но освен това ни предписаха и капки, каоито също слагахме. Ще се разровя да ги намеря и да ти кажа какви бяха! Момичетата по горе, бяха писали за някакъв крем, който действал добре при настинки!
А, на лекар ходихте ли?

# 215
Другата страшна придобивка са едни биберони на Нуби. Пак оттам ги купих. Освен че са като на Нук - анатомични, имат в основата на силиконовата част издатинки за чесане на зъбите. Дори Ники много ги хареса, хем той не обича много биби. Освен това има такива издатинки и на пластмасовата част на бибата и така всяка част става за ръфане. Опаковка от 2 биберона струва 7,90. Много съм доволна Party

Аз съм фенка на "Нуби"! А тези биби са страхотни наистина,вече втора такава взимам за госпожицата,този път розова. Flutter И шишетата с мек и твърд накрайник и лъжичката са "Нуби".Много им е хубав дизайна на всичките продукти. Peace А столчето ви за хранене го мернах на една от снимките,страхотно е ама много скъпо бе... ooooh!
Много ме заинтригува с тази къщичка,няма ли начин да я покажеш?
Ааа,две палта значи..?!Ще взема и аз да поискам развод(то пък като не сме женени  Crazy) та белким и мен ме огрее.. Mr. Green Joy Майтапя се,не мога да се оплача от мъжо,много ми помага и в домакинството,готви и на детето даже.Кусура му е само че е много поспалив и през уикенда вместо да излезе с нас на разходка,спи до обяд.Но пък работата му е такава,че както се прибере и седнем да вечеряме,могат да му се обадят и е излетял незнайно до кога Tired

lika много обичам смокини,купувам си и да ти кажа мислела съм да и дам но до там.Другия месец сме на преглед и ще питам,за авокадото също.Много се надявам да включим и свинско месо в менюто за да си хапва и от нашата манджа.
Ама разбира се,че Алекс няма да иска АМ-то тоя блутвеж и подсладен не върви.Дано така добре вървят при вас нещата със хапването,ти си внимателна де, знам! Peace

# 216
Лиске, то така лесно в другата стая ама там - свекита, зълви, мани мани ooooh! Нали сме още на квартира и само с една стаичка разполагаме, то и много нетрябва да се шуми щот в тая панелка и на 1вия етаж ще ни чуят hahaha ама като си отидем в къщето  smile3508 всеки да си знае етажа  smile3513 и ще си се кексим наволя newsm53
мишленце, това с подрусването и аз доста го бях овладяла newsm62 то голям смях с моите много килца Embarassed но го израстнахме, сега по-често заспива с шишето в нашето легло, с леко потупване по дупето, а после го местя в кошарата. Апреските и на мен ми допадат като идея thumbsup
клео, верно е това с умората и липсата на време. Аз нали съм на работа и късно се прибирам, пък и събота работя, та докато стигна благополучно кревата към 11-12 вечерта направо съм капнала от умора и отнасям плувката за секунди  sleepuu а татето пък хич не му се спи, пусти му мерак Rolling Eyes

# 217
  • Варна

ама като си отидем в къщето  smile3508 всеки да си знае етажа  smile3513 и ще си се кексим наволя newsm53

Joy hahaha newsm62 rotfImbo rotfImao

# 218

ама като си отидем в къщето  smile3508 всеки да си знае етажа  smile3513 и ще си се кексим наволя newsm53

Joy hahaha newsm62 rotfImbo rotfImao
Eхх бре зайче,опасна си newsm62  201uu Много ме развесели  bouquet
Ние да ви кажа втори ден,след обикновените ни нощи(будене през час два и папкане)ставаме към 9 и в 12 заспива без проблем. Е,на ръце и на цица де.Но няма мятане и протести Mr. Green
мишленце,честити да са ви новите придобивки и със здраве да си ги ползвате и на мишките и твоите Hug И Вяра хареса биквитената на Слънчо,вкусна е.
Ние днес се поразходихме в мрачнот време малко дъждец ни наръси,но бяхме доволни Grinning Сега като се наспи сме на консултация,май само за мерене.И аз ще взема май да се метна до Вяра че да дремна,нощем не ми се отдава много Rolling Eyes

Лек следобяд на всички и уморените дано да си отпочинат поне мъничко Hug

# 219
Писах, писах и ми изчезна всичко #Cussing out

Зайо, много се посмях, благодаря за порцията смях
  bouquet И дано и ние еволюираме до подрусване, че останах без ръце Rolling Eyes

Мерси за честитките и да ви кажа, че палтата ми ги купи преди месец, преди да му поискам развод, което стана миналата седмица. Сега си е свил сърмите и пак е мир и любов.  Mr. Green

Това за хремата беше пулмонекс бебе - крем. По- нагоре в темата го четох и сега съм купила и аз, че от днес и ние сме с хрема. Маже се гръбчето без гръбнака, както и крачетата по желание.

Бодливата, наистина дизайна е много хубав на Нуби Peace Клипчето не знам как и къде да го кача, ако ми обясни някой ще го направя Laughing Снимки обещавам да кача на къщичката, но няма да е днес, че отивам на зъболекар Mr. Green

Лика, на свеки не й се връзвай.  Peace

# 220
Здравейте милички!Ние бяхме на разходка и си мислех ,че Стаси ще поспи,докато мама си сръбне кафенцето   food010 ,но уви-такъв рев му дръпна  cry,че целия град ни разбра  Embarassed.Та затова вместо всеки от кафето да идва и да ме пита що плаче,реших да си я гушна  и като се приберем да спи.Така и стана-сега заспа  smile3524 и аз съм тук при вас,да не изпусна нещо случайно
galita дано по-бързо изникнат зъбките на Вики,че и тя и вие да си починете и да се наспите.
БОДЛИВАТА наистина фотото си е супер.Само щастливи и хубави моменти да се запечатват с него.Дари оправи ли се вече?Как е с оченцето?А и твоя мъжо като моя,докато се прибере от работа и му звъннали та пак обратно.Онзи ден така-тъкмо си мислех,че като дойде ще погледа Стаси да досготвя и да оправя и го викнаха, направо ужас-едва се оправих с туй ревящо бебе и палавия й батко Crazy
mishlentze Много хубави неща си накупила на мишките.Със здраве да си ги ползват и да си играят с къщичката.А на тебе честити ти подаръци и все така да получаваш.А за Коледа не се притеснявай тогава може пак да има изненади Mr. Green
lika и ние бяхме така снощи,но поне при мен нямам свеки да ме пита какво съм и направила,че  #Cussing out
Gushanka - добре дошла, мила! Много неприятно това с Криско!И ние сме с хрема-текат едни сополи като река,слагам и физиологичен р-р и като че ли малко по- добре е детенце.
Лек следобед на всички и поспете и заради мен,че аз ще се развихря в кухнята  cook 1dishes,докато спи мушморочката.

# 221
Galita, Lika, искрено ви съчувствам, Алекс онзи ден беше така. Обаче после се смили над изтерзаната си майка и вчера и днес спи до 10 Mr. Green
Lika, и аз съм си мислела за смокини, обаче имат много дребни семки и според мен важи същото като за малини и къпини - да не се дават до към година и половина поради опасност от задавяне Peace
Мишленце - я обясни моля те къде е този търговски център newsm78

# 222
Лика, Виличка май и Лили живееше при теб за понеделник дават 23-24 градуса и слънчево.
Защо не се организирате да дойдете към парка, много ще се радваме да ви видим Praynig
Хей, останалите да не си мислете, че вас не искаме да ви видим, просто сте ни по-далече Mr. Green

# 223
Здравейте, милички  Hug

Честит мини рожден ден на малките принцески Мирабел-Йоана и Диана! Да са много здрави и много усмихнати   bouquet

Мацки, ние пак сме в зъбна криза Crazy То не е рев не е чудо ви казвам.Айде да порастват вече тия зъби, че ни измъчиха!

Клео, ще дойдем, но нещо не мога да организирам групата, пък и с тези дъждове ... Ще го измислим де  Peace

Гушки на всички и чао за сега, че ме викаааааат  ooooh!

# 224
Лика, Виличка май и Лили живееше при теб за понеделник дават 23-24 градуса и слънчево.
Защо не се организирате да дойдете към парка, много ще се радваме да ви видим Praynig
Хей, останалите да не си мислете, че вас не искаме да ви видим, просто сте ни по-далече Mr. Green
не мила,аз лично не си мисля това,а ,че ме е яд,че бях там,когато повечето от вас бяхте на почивка,но следващия път няма да ви се размине кафенцето с нас     Naughty Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт