Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 19 055
  • 502
  •   1
Отговори
# 165
Ти минаваш за 10 години по-млада, та ти е простено 😋

# 166
Считай колко зле съм била на младини..))

# 167
Е защо пък зле?

# 168
Ми богат бекграунд, яко неориентирана бях..)
В превод: ниско самочувствие и самооценка= много “грешки” и поправки..)

# 169
То мъжете са различни като нас жените..Рядко си губим акъла Wink Но като се случи е качествено:))
Иначе..Не знам дали по сладки и наивни,но. Не веднъж се е случвало, по изгубили се и безпомощни жени.
Уж да помогнат в дома на приятелка с някоя мъжка работа, уж да подкрепят с мъжко мнение в лични драми..
Пък в един момент пламнала любов. И старата (настояща) любов, вече е досадна. А той окрилен от мъжка сила загърбя всичко старо  ..Simple Smile

# 170
Да ви кажа честно вие тука си говорите  Кой? Какво? и в повечето случай  се оказва,че женското мнение е далеееч от мъжкото ,тоест не е далновидно в този случай. Та аз мисля като мъж, когато се включвам в подобен тип дискусии, за да съм по-обективна. Днес си говорихме със татко за това какви жени харесват мъжете и неговия отговор беше:
Мъжете си падат по млади жени агнешко както се казва хахах и гледат само дупето ,и после гърдите та чаак после обръщат внимание на другото ако искат нещо сериозно де. Та той е мъж на години видял много от живота и смятам, че това което казва е така.

# 171
Може, ама човек цени каквото му липсва, в случая младостта. Ако не е татко ти, а 20-годишен, може да се поблазни от опитна кака (на него пък му липсва опит). Grinning
Също докато едни мъже харесват супер слаби жени, други се възбуждат от дебели.
Въобще животът е шарен...

# 172
В масовия случай е красотата на жената, в съвкупност с нейната мистериозност и независимост (на характера).

# 173
В подобен ред на мисли, моят баща казва, че най-хубавата кола е новата. Може да се прехвърли и върху жената Simple Smile

# 174
Мъжете си падат по млади жени агнешко както се казва хахах и гледат само дупето ,и после гърдите та чаак после обръщат внимание на другото ако искат нещо сериозно де.
Ако е вариант, слушай по-добре майка ти, чичо ти, Пайнер ТВ, абе нещо друго.

# 175
Та той е мъж на години видял много от живота и смятам, че това което казва е така.
Има още много да види Simple Smile на мен пък ми прави впечатление, че доста мъже си падат по зрели жени. Дори съвсем млади момчета си губят ума по каки.

# 176
Това, че е на години, не значи, че помъдрял и тн..))
Явно си стои още на първото (физическото) стъпало на развитие и за това са му само такива критериите. Той си е прав, ама за себе си.
А другите, преминали на другите нива - търсят и имат нужда от съвсем други неща..)

# 177
То пък бива ли да приказваш на 16-годишната си дъщеря за млади дупета... Връх.

# 178
Колко да е на "години" с този акъл? 35? ))

# 179
Ех, всички сме ниски, грозни и дебели.

Общи условия

Активация на акаунт