Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 19 042
  • 502
  •   1
Отговори
# 180
Абе Мими, слушай татко си, доволна шъ' останеш 😃

# 181
И аз като бащата на Мимето, друго си е свежият материал пред обременени и леко сбръчкани лелчета.
Ама пък да тръгна да го коментирам това с децата си, някак си не си го представям...

# 182
И аз като бащата на Мимето, друго си е свежият материал пред обременени и леко сбръчкани лелчета.
Ама пък да тръгна да го коментирам това с децата си, някак си не си го представям...
Недей, ще го кажат на жена ти. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 183
Ех, всички сме ниски, грозни и дебели.

Ааа, аз съм висока, красива и слаба. Но пък застаряващи чичаци, дето гонят агнешко не ме привличат. Така де, гроздето е кисело. Трябва ми някой инфантилен, но на моите години.
Лори, по отношение на рф, си право в десетката.

# 184
В подобен ред на мисли, моят баща казва, че най-хубавата кола е новата. Може да се прехвърли и върху жената Simple Smile

Без да оспорвам опита на бащата на Габонка се осмелявам да си мисля, че никога не се е качвал на Линкълн Континентал 1957 или на Кадилак купе Де Вил 1958.
Та моя съвет към дъщеря му е да не следва точно този ред на мисли и да не се опитва да сравнява несравними неща чрез използване на неподходящи алюзии Wink
И да не се предоверява на факта, че мъже сравняват жени с коли.
Не, жените не са коли Simple Smile
Trollface

# 185
Абе Мими, слушай татко си, доволна шъ' останеш 😃

Естествено, че татко ще слушам той никога няма да ме подведе.

# 186
Мими, само едно ще ти кажа. Ти и след 30 -сет години ще искаш да те харесват и тогава ще влезеш в обувките на дамите тук.
Аз лично не се съмнявам, че 95% от мъжете харесват много млади и свежи жени и че баща ти е 100% прав. Но има и мъже, които биха предпочели връстнички, дори и да имат избор да бъдат с много по-млади жени. Вярно малцинство са, но съществуват.

# 187
От вида на задник и цици да си изгуби разума - съмнявам се дълбоко.  Освен ако не е войник на наборна служба.
Може да й се навие, добре, но не и чак да полудее по нея.
Не е прецизно формулирано, с цялото ми уважение към огромния опит и разбиране на бащата на Мимето.

# 188
Той няма да те подведе, ама като се закачиш на такъв като него дето гледа само млади дупета, след години да не се чудиш що не си "случила на свестен мъж". Щото след време ти вече няма да си с младо дупе и по тази логика трябва да те изхвърли мъжа ти или да те смени з апо-младо дупе.

Човекът е некъв простак, кой нормален мъж ще говори подобни простотии на дъщеря си.

# 189
Еех, дами, много сериозно приемате нещата. Какво сте се захванали за тези млади момичета, все едно друга тема няма. Нека си ги харесват мъжете. Сигурна съм, че има достатъчно мъже, които харесват и по-зрели жени. Съсипахме хубавата тема. Всички мъже, които може би са искали да коментират тук, се разбягаха.

# 190
  • СИ
Мими, само едно ще ти кажа. Ти и след 30 -сет години ще искаш да те харесват и тогава ще влезеш в обувките на дамите тук.
Аз лично не се съмнявам, че 95% от мъжете харесват много млади и свежи жени и че баща ти е 100% прав. Но има и мъже, които биха предпочели връстнички, дори и да имат избор да бъдат с много по-млади жени. Вярно малцинство са, но съществуват.

Оф-ф-ф-ф...! Стига с тия обувки де...! Има си достатъчно думи в българския за това положение. Защо се повтаря навсякъде папагалски това английско клише? Както и да е...
Кой не харесва да гледа младо и хубаво? Няма такива, струва ми се. Обаче, всеки с малко мозък и прагматизъм си има естествен усет или праг. Тоест, може и да си го гледаш, ама отдалече. Не се вписваш с него или около него. Някои нямат задръжки и не им пука. Както мъже, така и жени. Имам няколко познати, които си взеха за жени дъщерите на свои съученички. Но в тия случаи повече се чудя на жените им или по-скоро какво има в главите им. Някои пък не крият, че са ги взели, защото нямат нищо в главите. Просто си имат един фикус до тях.
Естествено, че много мъже ще предпочетат жени на близки до техните години. И едва ли са толкова малко. Аз също мога да се загледам по хубава кола и да си я зяпам. Ама така, както си е хубава колата, за част от секундата преценявам кое колко струва по нея и за себе си съм наясно, че е безумие да караш такава кола. Тоест някаква условна красота с полезни качества клонящи към нулата или колкото на много по-евтини и прагматични коли.
Като станат повечко годините ти се иска, да имаш жена и кола, които да ти поднасят по-малко изненади. Във всеки един смисъл.           Wink

# 191
Налага се да се повторя.
Не е удачно сравнението между жени и коли.
Колкото и да е разпространено подобно клише.

# 192
Аз само не знам как ще се почувства детето, като навърши 30 (с тези разбирания, дето е втълпил таткото). Самата тя как ще погледне на себе си.

Джеймс, нищо де. И ние ви сравняваме с разни неща понякога... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 193
Темата не е какви жени харесват мъжете, а по какви пощуряват.
Та бих казала, че пощуряването зависи от способността на мъжа да пощурява при сексуална незадоволеност, а не от качествата на жената.

# 194
Младото момиче си е свежо и неподправено и е привлекателно, без съмнение. Обаче истински фаталната жена затова е фатална и кара мъжете да губят разума си, защото има нещо повече от едни атрибути, дето ги има всяка  друга жена.

Общи условия

Активация на акаунт