Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 19 005
  • 502
  •   1
Отговори
# 240
Не мога да кажа, че е лесно. Но помага ако лъвицата е влюбена. Иначе наистина, признавам, е сложно.
Сега прочетох Ариа, така е. От влюбената лъвица става много грижовна, любяща и вярна съпруга, стига да не я настъпиш по опашката 😀

# 241
  • София
Моят ник не идва от зодията... аз съм Овне, което всъщност не знам дали подобрява положението Joy Не че вярвам в зодии де, ама.

Иначе с мен или се живее много лесно, или не се живее Joy С правилния мъж съм си точно котенце Wink

# 242
И аз не вярвам много, много в зодии, но има нещо.

# 243
Това с воденето няма как да стане при мен, твърде съм свободолюбива и собствено мислеща. За мен е въпрос на личностен баланс, не на водене в двойката. Ни аз държа да водя и особено не желая мен да ме водят. Па да мяцам и зея, да се подпичкосвам срещу мъжа ах, ох их какъв си страхотен, няма как да стане, не ми е в характера. Имам си мили думи, но не се лендзя нивгиш аз.
Не се оплаквам от липса на ухажори, не съм чула и да се оплаква някой бивш от менИ, тъй че има си пътници за всеки влак.

# 244
А, от мен повечето бивши се оплакват 😀
Ама като са нахални, режа доста сериозно. Ако ги питаш обаче повечето се връщат веднага.

# 245
Моите познати Лъвици всички са победителки и мъжете им са под чехъл (това е слабо казано).

# 246
И аз имам дружка Лъвица, голяма душица е. Ко викате, губят ума си по Лъвици? Може! Wink

# 247
Сега се замислих, че имам три много близки Лъвици и трите обаче са под чехъл, ако мога да използвам този израз. Аз като цяло не харесвам този тип отношения на шеф и подчинен между партньори, но около мен повечето двойки някак май не са успели да намерят баланса и все единия от двамата е под чехъл.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 23:31 от ARIA*

# 248
Чета за някакви  нирвани, водене, следване и започнах да се чудя туй нещо със загубата на ума на приказки ли се случва. Добре,  че стана дума за зодии, да се приземим малко.

# 249
Дренке, кое не разбра? Ти въздишаш по него, щото е перфектен, той те води нанякъде ?!  А, и на шегите му се смееш. Имаше и още, ама не запомних.

# 250
Ама водете си записки! 😄
Дренке, дай малко по-весело. Темата няма как да е сериозна. На всички е ясно, че е индивидуално. Просто си лафим. Забавляваме се. Не бъди винаги толкова кисела.

# 251
Добре. Стискам очите и чакам да разбера накъде. По някое време може да изплача, че ме дърпа надолу. 😂
Между другото Танграта нелошо ги е написал нещата, но аз не обичам теория без практика.

# 252
Сигурно са верни нещата, които е написал Танграта, но се отнасят за него. Други мъже видяхме, че харесват сладки с дупета и цици. Трети харесват кисели, четвърти секси. И така до безкрай.

# 253
  • София
Добре. Стискам очите и чакам да разбера накъде. По някое време може да изплача, че ме дърпа надолу. 😂
Между другото Танграта нелошо ги е написал нещата, но аз не обичам теория без практика.
Взето е 100% от практиката. Даже бях вдъхновен на момента, топло от кухнята Simple Smile Но и от преди имам тези наблюдения.
Много буквално ги възприемаш някои неща с воденето. А и хората са различни.
Ако държите, мога да пиша и по-описателно и практично. Но започва много да зависи от контекста. А всеки има различно ежедневие. Например за офис и служебни мейли грам не би ми хрумнало. Аз по принцип рядко си вадя оная работа, в офис - 'ептен!

# 254
Често лъвиците изглеждат под чехъл, но там само така изглежда. Лъвицата обича да си търси "цар", и го кара да се чувства като такъв, поставя го на пиедестал, но идва с цената на безкрайно обожание и внимание от негова страна. Царя много бързо бива свален от трона си и заменен в момента, в който лъвицата усети, че не е вече третирана като царица. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт