Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 18 985
  • 502
  •   1
Отговори
# 270
Не търсим файдата, само чалъма.

Няма чалъм в тая работа има само химия и феромони. Що, не сте ли си губил акъла по крайно неподходящ човек?
Акъла сме си го губили, ама чалъма е в това и другия да го загуби. По нас.

За съжаление нещата често не са двупосочни.

# 271
Значи Тангра, цял живот си мечтая за мъж да си загуби акъла по мен, почти всички задачи за седми клас мога да решавам ,/ имам седмокласник, та да кажем съм добра по математика/, обаче неам нерви брат, това дето го описа да го изтрая.
Въобще отказвам се аз да следвам, направо friends with benefits  , ми е идеално в живота. По сериозна не съм била, но ако толкова трябва да се старая за един мъж, ще ми се отще мъж изобщо да погледна, чудя се какво не му харесвате на вибратора.

# 272
Значи Тангра, цял живот си мечтая за мъж да си загуби акъла по мен, почти всички задачи за седми клас мога да решавам ,/ имам седмокласник, та да кажем съм добра по математика/, обаче неам нерви брат, това дето го описа да го изтрая.
Въобще отказвам се аз да следвам, направо friends with benefits  , ми е идеално в живота. По сериозна не съм била, но ако толкова трябва да се старая за един мъж, ще ми се отще мъж изобщо да погледна, чудя се какво не му харесвате на вибратора.
Веднага ти казвам Simple Smile Това, което не му харесвам на вибратора е, че е по-мощен от Опела ми. Kissing Face

# 273
Аз мислех, че само му липсва персоналност и е твърде капсулован в себе си интроверт.

# 274
И бездушен. Уф. Па и май студенее. Или има с подгряване, не знам, дамите да кажат дето знаят.

# 275
  • София
Какъв подходящ за нашата дискусия виц ми попадна Joy

Аз мислех, че само му липсва персоналност и е твърде капсулован в себе си интроверт.

Амии, какъв интроверт, знаеш как игриво шава Joy За другото му слагаш едно име и готово Relieved

Сериозно обаче, както казва Криси, за това си има Friends with benefits, или мъжкият еквивалент на вибратор Grin

# 276
На friends with benefits единственото лошо нещо е, че може единият от двама да се влюби, иначе за мен са перфектните взаимоотношения.
Докато вибратора си е само твой, но май студенее. Нямам личен, но така ми се струва.
Обаче мъж да иска да го обожаваш, да му трепериш на всяка стъпка, да се съобразяваш с настроенията му, на мен това ми е в повече. По -Добре без тия нерви...

# 277
Бенефициентът като си изгуби разума по теб не води ли до риск от носталгия по приятеля в чекмеджето?

Едит: Кристина ми е отговорила преди да попитам.

# 278
Освен, че студенее се усеща липсата на още една глава Wink Laughing

# 279
  • София
На friends with benefits единственото лошо нещо е, че може единият от двама да се влюби, иначе за мен са перфектните взаимоотношения.
Докато вибратора си е само твой, но май студенее. Нямам личен, но така ми се струва.
Обаче мъж да иска да го обожаваш, да му трепериш на всяка стъпка, да се съобразяваш с настроенията му, на мен това ми е в повече. По -Добре без тия нерви...

Ами като се влюби, или се събирате, или се разделяте.

Ми аз имам, ама хич не го ползвам... имам си пълнокръвен за тая цел. И да, горната глава също има значение. Друго е да си поговорите след, между и т.н. С вибратора освен някой прочувствен монолог Joy

# 280
  • София
Много шаблонно ги приемате нещата. А и говорехме за загубването на ума, а не 20 години във връзката.
Мен лично жена, която не умее да следва, ми става на момента не-сексуален обект. Но съм сигурен, че за всеки влак си имало пътници. И не виждам никаква математика тука Simple Smile Освен 0 и 1ца.

# 281
Познавам още 1-2 дето чакат да си загубят ума. Ама май само чакат.

# 282
  • София
Прати ги във форума. Имало много добри партии. Разправят езиците. Добри или зли, не знам Simple Smile

# 283
Боси, кефиш...
Тия дето искат да ги следват.... да гледат градацията от 2017 до 2020 г.
Аз пък искам мъж мен да ме следва. Не търся мъж, по скоро ще си купя вибратор, ама ако някой пък иска да ме следва, може и да му обърна внимание...

# 284
Ей, ама хич не внимавате какво си пожелавате, значи.

Общи условия

Активация на акаунт