Кое кара мъжете да изгубят разума си? (петъчно закъсняла)

• 18 919
  • 502
  •   1
Отговори
# 435
Увенчана, неувенчана, любовта си е любов. А интимността изобщо не е само секс. И не, че подценявам плътското...просто така работи "биохимията", поне моята. Аз не се влюбвам сексуално. Иначе, като не съм влюбен, вляза примерно в метрото и огледам инкогнито жените във вагона с цел да преценя колко стават за секс....много рядко не са всичките до една.

# 436
Васко, радвам се искрено, че има мъже като теб!

# 437
  • волно калдъръмче
Винаги ми е било интересно как мъжете разбират влюбването и каква е причинита да поставят разума и чистия прагматизъм над чувствата. Като че ли се плашат от това, че трябва да се раздадат.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 10:39 от Вяра

# 438
  • София
И аз оглеждам мъжете и сама си констатирам - превъзходен екземпляр.
Ама да се влюбя без очакване за интимност като апогей на заряда между нас - тц.

# 439
Не, просто интимността е много повече от кекса само, за това той вече не е най-важен (задължителен), не че го няма или не го искаш.

# 440
Винаги ми е било интересно как мъжете разбират влюбването, Каква е причинита да поставят разума и чистия прагматизъм над чувствата. Като че ли се плашат от това, че трябва да се раздадат.
Ако се плашат от такива "битовизми" - не са влюбени. Защото когато си влюбен да се раздаваш е равнозначно на да даваш на себе си. Също, ако има разум и прагматизъм - не са влюбени. Влюбването е безкористно. Сметките ги има само когато имаш цел. Като си влюбен нямаш цел.
Не знам как се влюбва човек след изчисления на очакванията. Сигурно може, просто аз не знам.

# 441
Винаги ми е било интересно как мъжете разбират влюбването, Каква е причинита да поставят разума и чистия прагматизъм над чувствата. Като че ли се плашат от това, че трябва да се раздадат.
Ако се плашат от такива "битовизми" - не са влюбени. Защото когато си влюбен да се раздаваш е равнозначно на да даваш на себе си. Също, ако има разум и прагматизъм - не са влюбени. Влюбването е безкористно. Сметките ги има само когато имаш цел. Като си влюбен нямаш цел.
Не знам как се влюбва човек след изчисления на очакванията. Сигурно може, просто аз не знам.
👍❤
Ето това е. Кратко, ясно, точно.
Поздрави вяско ! Много ме накефи

# 442
  • София
Не ходя с бакалски тефтер, следвам естественият ход на събитията.
Да кажат списващите, колко са си останали влюбени без консумация.
Може да е цинично, но е релевантно.

Да си давате емоция, близост, желания, страст, наслада, любов, енергия, да потъвате един в друг и да все да ви е малко.
Как мислите се правят деца с любов?

# 443
  • София
Абе то може да си останеш влюбен и без консумация, ама сигурно само за тая консумация ще мислиш... поне аз като се влюбя, желанието ми за консумация скача извън всякакви норми Joy

# 444
  • София
Само ако не ме е огряло. Като включваме и скрупулите, т.е. сами сме си ударили спирачките.
Но без да се желае другия амииии, сигурно ако си под 7.

# 445
Да се прегърнете и някой да спре времето. Брои ли се за консумация?...

# 446
  • София
За душата да, за тялото - тц.

# 447
  • София
Да се прегърнете и някой да спре времето. Брои ли се за консумация?...

Ама едното изключва ли другото? Не спира ли времето вече щом сте правили секс?

# 448
  • София
Любовите са си любови, но без оргазъм не струват Laughing

# 449
"Просто секса не е нещо, без което не може. Поне в началото."
/Ако съдя по мен и любимата ми актриса....даже и винаги./

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 12:03 от vяsko

Общи условия

Активация на акаунт