АГ Селена - 21

• 57 821
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,някой да има мнение за д-р Топалова за секцио? Добре ли мина?

# 196
  • Раковски
Преди 20 дена родих в болница Селена. Мога са кажа само едно евала на всички за професионализма. А относно доктор Минев  няма по- голям от него. Нещото, което го разграничава най- много е човещината няма друг лекар, който подава ръка при ставане и помага да се почистиш.

# 197
Не си мислете, че цената на анти Д гама глобулин е по-ниска в аптеката. Преди сума ти години, децата родени тогава могат законно да станат вече родители, имаше недостиг в болниците, в аптеките беше по заявка, но предвид кратките срокове, в които трябва да се приложи, ако се установи разлика във фактора при майка-дете, много родители се презастраховаха, особено, ако им беше първа рожба. И какво правиш, ако не ти се наложи да я ползваш? Та още в ония години се въртеше околЬо 200 лева. Ама тогава времената бяха други, и майчинството след петия месец беше там някъде. Та щом е за вашето здраве и за здравето и възможността да имате и последваща бременност, не се колебайте. Но все пак, порочната практика да се покрие до цената на генерика, като политика на касата за мен е абсурдно.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 04:31 от 💜 Clo 💜

# 198
Здравейте,някой да има мнение за д-р Топалова за секцио? Добре ли мина?

Една приятелка ражда при д-р Топалова и д-р К. Георгиев. И двамата провеждали секциото, като Топалова като по-старша ръководела. Изключително успешно минало. След това приятелката ми нямаше никакви оплаквания и болки, много бързо зарасна всичко. Като цяло е минало леко и е останала с много добри впечатления и от двамата лекари.

# 199
Здравейте. Знаете ли от кой месец започват да следят тоновете на бебето или е индивидуално?

# 200
Тонове се следят в деветия месец.

# 201
Здравейте аз също ходя там поради кистозни яйчници вие при кой лекар сте? Може ли да разменим информация на лично? 😊

Здравейте  обмислям да отида на преглед в болница селена поставена ми е диагноза поликистозни яичничи но без никакви изследвания и от обикновено АГ. Та въпроса ми е понеже чух че било скъпо  каква е цената на един първичен преглед , хормонални изследвания,  общо всичко свързано с цените. цветна снимка също ме интересува  и спермограма ще се радвам ако някой има информация за това. Знам че има подобни теми но аз намерих много стари и не точно което търся. Благодаря предварително! 😊 Не знам дали темата е за тук извинете ме ако не е

# 202
Здравейте,какви са цените в момента за раждане ?
Че моето беше отдавна Simple Smile

# 203
Здравейте,какви са цените в момента за раждане ?
Че моето беше отдавна Simple Smile

1400 нормално, 1800 секцио беше миналата година, сега може да са го вдигнали

# 204
Правят ли БХС в Селена, каква е процедурата и доволни ли сте? Там ли правят изследването или изпращат пробата в София? Никъде в сайта не открих информация и ценоразпис. Планирам да се следя при Петрова, ако това има някакво значение. Simple Smile

# 205
Правят изследването БХС, като изпращат в Майчин дом. Изследването е 90лв и ехографа 40,общо 130 лв (преди 6месеца).
Правят ли БХС в Селена, каква е процедурата и доволни ли сте? Там ли правят изследването или изпращат пробата в София? Никъде в сайта не открих информация и ценоразпис. Планирам да се следя при Петрова, ако това има някакво значение. Simple Smile

# 206
Интересно, от регистратурата ми казаха, че БХС общо е 77лв. и изследването се прави в тяхнта лаборатория. Grinning Или са настъпили промени, или дамата нещо се е объркала.

# 207
Защо ви е да го правите в Селена? Това изследване трябва да е безплатно и се прави във ВМИ. Отделно си идете на фетална морфология, за да не ги плащате тия пари. А и БХС е статистическо изследване. Т.е. колкото повече материал има, толкова по-точно е БХС. А най-много материал им събран във ВМИ или съответно в София в Майчин дом, ако не се лъжа.

# 208
Колко нощувки останахте в болницата, мислих че няма вариант с по-ранно изписване..
Искам и аз да изкажа впечатленията си от болницата. Ще започна от 2016 година,когато за първи път бях там, но ме изписаха на същия ден, интервенцията беше лека. Бях доволна. През 2018 лежах 3 дни и бях доволна отново от държанието. Храната беше същата, както сега през 2021. На 04.01.2021 родих в болницата секцио. Основно заради лекаря исках да раждам тук. Имам горчив и фатален опит с първото ми дете в държавна болница, за който ще спестя подробности. Та супер доволна бях от гинеколога ми, от операцията и от екипа. Раздвижиха ме на същия ден, детето ми го доведоха още същия ден. Храната е както са писали. Рехабилитаторката беше супер. Чистеше се по два пъти на ден. Имаше една санитарка обаче, която ходеше без маска и само кашляше. При мен нямаше никакъв консултант по кърмене. Аз съм с плоски зърна и на бебе му беше много по-удобно с шишето, а аз исках да кърмя. Уви, нямаше кой да ми даде насоки. Като грешка отчитам, че не си взех помпа. Момичета, взимате си помпа за всеки случай! Малката в болницата така и не засука. Гърдите ми постоянно течаха и щяха да се пръснат. На етажа на детска стая има стая, където им е единствената помпа. Как става всичко с изцеждането - ако детето е с теб, взимаш го, мъкнеш го през операционните, на асансьора до детска стая. Оставяш бебето и чакаш да се изцеди, ако има хора. И това на три часа, иначе гърдите болят и текат като фонтани. Беше абсурдно, през деня особено няма как да обикаляш през операционните!  Чаках с нетърпение да се прибера, защото се чувствах ужасно от неизсуканите гърди. Бях добре физически и ме питаха дали искам по-рано да ме изпишат.  А аз исках да се прибирам по-бързо в нас. В детска стая е хаос. Има няколко свестни момичета, но повечето са разсеяни кокони. Детето ми го донесоха след тоалет (!) напъхани двата крака в един крачол, а другият- мокър. Забравяха понякога да ни донесат мляко... Мога да сравня само с държавна болница и мога да кажа, че пак бих избрала Селена. Всичко това са бели кахъри пред ужаса, който съм преживяла в държавната болница. Но все пак за парите, които даваме са супер много... Трябва да се вземат мерки...

# 209
  • Пловдив
Кръвта се взима в Селена след ултразвуков преглед. БХС се прави в Майчин дом. Аз съм силно скептична към това изследване, но пред ВМИ, дори и безплатно, предпочитам Майчин дом.

Общи условия

Активация на акаунт